3D Sculpt este un concept unic, disponibil in exclusivitate la ALTO Studio Bucuresti, care imbina terapiile estetice non-invazive cu programe avansate de nutritie si exercitiii fizice, o asociere fara precedent, pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile cu tehnologia si cunostintele actuale despre estetica si sanatate.

 

ALTO Studio este primul studio de estetica corporala si faciala din Romania care isi propune o abordare exhaustiva a esteticii, folosind nu doar terapiile consacrate, ci si parteneriate cu experti in fitness si wellbeing, pentru a atinge rezultatele dorite.

Ne folosim de terapii de remodelare corporala si diminuare celulita, completate de planuri de nutritie si programe de exercitii fizice, toate imbinate intr-un mod fluid si coerent de catre specialistii nostri pentru a-ti asigura o experienta estetica unica.

 

Vrei sa te reinventezi?

 

Conceptul 3D SCULPT este promisiunea unor rezultate spectaculoase, pornind de la decizia de a-ti schimba stilul de viata, reinventandu-te. Presupune dezvoltarea pe 3 Directii a planului de Remodelare Corporala, fiecare cu actiune specifica dar perfect integrate, fiind monitorizat de o echipa multidisciplinara de profesionisti.

 

Pachetul 3D Sculpt reprezinta angajamentul ALTO: te sustinem in hotararea ta de a-ti schimba radical stilul de viata! Stim ca este un drum solicitant, dar te asiguram ca rezultatele merita fiecare efort pe care îl vei face!

Scanare corporala 3D STYKU

Scanarea corporala 3D este una dintre cele mai importante elemente ale pachetului 3D Sculpt, intrucat ne ofera o paleta larga de informatii esesntiale pentru a personaliza terapiile pentru nevoile tale unice. Este simpla si 100% neinvaziva, avand la baza o camera in infrarosu de inalta fidelitate. STYKU este cea mai eficienta solutie de scanare corporala 3D si disponibila in Romania doar la ALTO Studio.

Terapii Estetice

Specialistul nostru in Terapii Estetice este pregatit sa iti ofere cele mai potrivite recomandari pentru transformarea ta, in asa fel incat laxitatea cutanata sau celulita sa nu reprezinte o problema. Planul terapeutic general se etapizeaza in functie de prioritati si se ajusteaza permanent, in baza rezultatelor sesiunilor lunare de evaluare.

 

nutritie Oana Valah Crisu

Oana Valah – nutritionist in programul 3D Sculpt

Nutritie

Scaderea in greutate controlat si sanatos, fara diete radicale sau infometare, este singura solutie pentru rezultate de durata.

Specialistul nostru in nutritie, Oana Valah, te va asculta si va integra intr-un plan alimentar coerent si riguros satisfactia de a nu renunta la toate gusturile favorite.

Porneste pe calea reinventarii personale alaturi de Oana si vei avea satisfactia de a putea urmari pe rapoartele scanarilor corporale 3D Styku evolutia lunara a siluetei tale ilustrata grafic pe etape, precum si a parametrilor relevanti in evaluarea starii si aspectului general!

cuplu la sala

Fitness

In completarea directiilor de Terapii estetice si Nutritie, tonifierea musculara este esentiala pentru un aspect sanatos si o postura eleganta. Iti recomandam sa urmezi un plan de antrenament adaptat aspiratiilor si posibilitatilor tale, dezvoltat de specialisti cu experienta si expertiza pe mai multe directii ale activitatilor sportive si pentru asta, ca parte a pachetului 3D Sculpt, ai acces la o sesiune gratuita cu antrenor personal intr-una din locatiile SWEAT, la alegerea ta. Ai astfel sansa de a cunoaste si a decide sa devii parte a unei comunitati de oameni motivati si de a te antrena intr-un spatiu cu echipamente high-end, integrate digital pentru a-ti monitoriza evolutia. 

 

Terapii faciale si epilare definitiva

Pentru ca meriti sa fii recompensat pentru determinare si pentru seriozitatea cu care te implici pentru a-ti schimba stilul de viata, vom putea include si terapii faciale si terapii de epilare definitiva. Pentru ca vrem sa-ti devenim parteneri si prieteni, aceste terapii vor intra in grila de discount si vei beneficia de un discount general mai mare.

 

Gama de echipamente remodelare corporala prin slabire, tratare celulita si tonifiere disponibila la Alto Studio este una high-end, iar impreuna cu parteneriatele cu nutritionisti si sali de fitness si iti poate asigura un tratament complet, multilateral, care sa iti ofere o solutie completa pentru imbunatatira aspectului corporal.

Programeaza-te acum pentru sesiunea initiala de evaluare si scanare corporala 3D Styku pentru a incepe calatoria spre versiunea perfecta a corpului tau!