Complete 3D Sculpt – O Solutie Integrata

Poate fi greu sa gasesti o solutie de remodelare corporala care sa functioneze pentru tine. Acest lucru este normal, deoarece cu totii avem un metabolism diferit si motive diferite de prezentare la un centru de remodelare.

Din acest motiv, pachetul Complete 3D Sculpt disponibil la ALTO Studio iti pune la dispozitie nu numai toate aparatele de remodelare corporala, anticelulitice si de tonifiere pe care le avem, ci si o echipa intreaga de specialisti – nutritionist si expert in estetica corporala “in house”, precum si parteneriate cu experti in fitness si wellbeing, astfel incat sa primesti cele mai bune sfaturi si recomandari pentru mentinerea rezultatelor obtinute si pentru imbunatatirea stilului tau de viata.

Complete 3D Sculpt este un concept disponibil la ALTO Studio Bucuresti, care iti ofera o solutie completa de imbunatatire a aspectului personal: terapii de remodelare corporala si diminuare celulita, completate de planuri de nutritie si programe de exercitii fizice prin parteneriate cu sali de fitness, toate imbinate intr-un mod fluid si coerent de catre specialistii nostri pentru a-ti asigura o experienta estetica completa.

cuplu corpuri perfecte

Slabire Rapida si Sculptare 3D la Alto Studio Bucuresti

 

Gama de echipamente remodelare corporala prin slabire, tratare celulita si tonifiere disponibila la Alto Studio este una high-end si iti poate asigura un tratament multilateral, care sa iti ofere o solutie completa pentru imbunatatira aspectului corporal.

Conceptul Complete 3D SCULPT este promisiunea unor rezultate spectaculoase, pornind de la decizia de a-ti schimba stilul de viata, reinventandu-te. Presupune dezvoltarea pe 3 Directii a planului de Remodelare Corporala, fiecare cu actiune specifica dar perfect integrate, fiind monitorizat de o echipa multidisciplinara de profesionisti.

Nutritie

Scaderea in greutate controlat si sanatos, fara diete radicale sau infometare, este singura solutie pentru rezultate de durata.

Specialistul în nutritie  Oana Valah te va asculta si va integra intr-un plan alimentar coerent si riguros satisfactia de a nu renunta la toate gusturile favorite. Cum se prezinta? “Sunt mama, sunt pasionata de sport si nutritie, fara a fi adepta niciunei doctrine. Sustin formula echilibrului si a masurii in tot ceea ce fac. Iubesc sanatatea si oamenii frumosi!”

Porneste pe calea reinventarii personale alaturi de Oana si vei avea satisfactia de a putea urmari pe rapoartele scanarilor corporale 3D Styku evolutia lunara a siluetei tale ilustrata grafic pe etape, precum si a parametrilor relevanti in evaluarea starii si aspectului general!

Fitness

Tonifierea musculara este esentiala pentru un aspect sanatos si o postura eleganta, insa poti alege sa vrei mai mult – o redefinire de anvergura a siluetei si masei musculare! Iti recomandam sa urmezi un plan de antrenament adaptat aspiratiilor si posibilitatilor tale, dezvoltat de specialisti cu experienta si expertiza pe mai multe directii ale activitatilor sportive si pentru asta, ca parte a pachetului 3D Sculpt, ai acces la o sesiune gratuita cu antrenor personal intr-una din locatiile SWEAT, la alegerea ta. Ai astfel sansa de a cunoaste si a decide sa devii parte a unei comunitati de oameni motivati si de a te antrena intr-un spatiu cu echipamente high-end, integrate digital pentru a-ti monitoriza evolutia. 

Planul general de antrenament personalizat se construieste pornind de la rezultatele evaluarii initiale prin scanare corporală 3D STYKU si a obiectivelor stabilite. Pentru etapizare si monitorizare eficiente, fiecare abonament de 10 sesiuni cu antrenor personal SWEAT include o evaluare prin scanare corporala 3D si un mic rasfat de sustinere la ALTO Studio.

 

pictograma plan alimentar
pictograma plan antrenament

Terapii Estetice

Pachetul 3D Sculpt reprezinta angajamentul ALTO: te sustinem in hotararea ta de a-ti schimba radical stilul de viata! Stim ca este un drum solicitant, dar te asiguram ca rezultatele merita fiecare efort pe care îl vei face!

In completarea directiilor de Nutritie si Fitness, specialistul nostru in Terapii Estetice este pregatit sa completeze cu recomandari pertinente transformarea ta, in asa fel incat laxitatea cutanata sau celulita sa nu fie o problema de rezolvat “dupa”, ba chiar sa potenteze rezultatele obtinute prin nutritie sanatoasa si viata activa. Planul terapeutic general se etapizeaza in functie de prioritati si se ajusteaza permanent, in baza rezultatelor sesiunilor lunare de evaluare.

siluete perfecte

Ce beneficii financiare directe ai daca te inscrii in programul 3D Sculpt?

  • Diagnoza initiala si evaluarile lunare prin scanare corporala 3D gratuite
  • Discount la sesiunile din planul lunar de terapii estetice (achitat integral)
  • O sesiune gratuita de test cu antrenor personal SWEAT 
  • Acces prioritar si gratuit la workshopurile tematice organizate
  • Un cadou în fiecare etapa (luna) a programului, sub forma unei sesiuni gratuite LPG Alliance body 40min  sau o sesiune epilare definitiva laser axile (la alegere)

Preturi Nutritie

NUTRIȚIE Preț /sesiune online Preț /sesiune cabinet
Consultație nutriție și plan alimentar personalizat 300 Lei 300 Lei

Preturi Fitness

FITNESS Pret
Sesiune initiala evaluare antrenor personal gratis
Antrenor personal= 10 sesiuni x 50min/ luna la club partener verifica tarifele SWEAT

Preturi Terapii Estetice

 

VELASHAPE 3 Preț /sesiune
Anticelulitic* 40 min orice zona (abdomen, coapse, fese) 900 Lei
Anticelulitic* 30 min orice zona (brate, flancuri, gambe, abdomen mic, coapse, fese) 800 Lei
Anticelulitic* 20 min orice zona (brate, flancuri, gambe, abdomen mic, fese) 600 Lei
Tightening si slabire localizata** 70 min orice zona (abdomen, coapse, fese, brate, flancuri, gambe) 2800 Lei

* Pentru rezultate optime in tratarea celulitei producatorul recomanda o durata de lucru de 10 minute/ zona de maxim 25-30 cmp.

** Pentru rezultate optime in slabire localizata si skintightening (tonifiere derm) producatorul recomanda o durata de lucru de 12-15 minute/ zona de maxim 25-30 cmp.

 

 

LPG ALLIANCE Preț /sesiune
Sesiune 30 min pe zonele vizate 180 Lei
Sesiune 40 min pe zonele vizate 230 Lei
Sesiune 60 min pe zonele vizate 320 Lei

 

DALYANCE Preț /sesiune
Radiofrecventa tightening si subtiere** 30 min orice zona (flancuri, gambe, brate) 400 Lei
Radiofrecventa tightening  si subtiere** 40 min orice zona (abdomen, coapse, fese) 500 Lei
Cavitație* + radiofrecvență** 50 min orice zona (flancuri, gambe, brate) 700 Lei
Cavitație* + radiofrecvență** 70 min orice zona (abdomen, coapse, fese) 900 Lei

* Pentru rezultate optime in slabire localizata producatorul recomanda o durata de lucru de 10 minute/ zona de maxim 25-30 cmp.

** Pentru rezultate optime in terapia cu radiofrecventa (slabire localizata si skintightening) producatorul recomanda o durata de lucru de 10-12 minute/ zona de maxim 25-30 cmp.

 

ULTRATONE Preț /sesiune
Program slăbire ULTRA FAST – 17 min 80 Lei
Program slăbire intens – 45 min 120 Lei
Program fitness integral – 50 min 150 Lei
Program tonifiere profundă și liftare – 40 min 100 Lei
Program tonifiere & liftare bust & brațe – 30 min 100 Lei
Program drenaj limfatic și detoxifiere – 30 min 100 Lei
Program tonus postural & centura pelviană – 50 min 150 Lei
Program întreținere tonus față și corp – 30 min 100 Lei
silueta femeie care isi masoara talia

Rezultate garantate in urma tratamentului

In cadrul pachetului 3D Sculpt, iti punem la dispozitie toate facilitatile Alto Studio. Acestea includ dar nu sunt limitate la:

  • Remodelare corporala si slabire localizata;
  • Rejuvenare faciala;
  • Sfaturi de nutritie;
  • Program de exercitii fizice;
  • Echipa de experti care sa te indrume pe tot parcursul programului.

3D Sculpt – Intrebari Frecvente

Oferta de 3D Sculpt vine cu foarte multe beneficii pentru tine, indiferent de nevoile tale in materie de remodelare corporala.

In general, echipa noastra de terapeuti, specialisti esteticieni si nutritionisti pasionati este cea care iti poate oferi detaliile tratamentelor incluse in acest pachet cel mai bine. Dar daca nu mai ai rabdare sa ii cunosti, mai jos ti-am pregatit o lista de intrebari frecvente pentru a te ajuta sa iti dai seama daca acest pachet este pentru tine.

N

Ce include Pachetul 3D Sculpt?

3D Sculpt este un concept unic, care imbina terapiile estetice non-invazive cu programe avansate de nutritie si exercitiii fizice, intr-o sinergie fara precedent, pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile cu tehnologia si cunostintele actuale despre estetica si sanatate.
N

De ce este unic pachetul 3D Sculpt la ALTO Studio?

ALTO Studio este primul studio de estetica corporala si faciala din Romania care isi propune o abordare totala a esteticii, folosind nu doar terapiile consacrate ci si toate celelalte mijloace pentru a atinge rezultatele dorite.
N

Pachetul 3D sculpt include si terapii faciale si epilare definitiva?

Da, vom putea include terapii faciale si terapii de epilare definitiva in aceeasi grila de discount, pentru ca meriti sa fii recompensat pentru determinare!
alto aesthetics logo

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

„Nu sunt chiar cea mai disciplinata persoana. Adica ma tin de ceva odata ce am inceput, dar mi se pare greu sa urmez un program care nu e cat de cat flexibil. Norocul meu e ca pachetul de remodelare 3D Sculpt vine cu niste oameni care chiar stiu sa te motiveze si sa se asigure ca te tii de treaba.”

Simona

„Stiti cum e cu toate aceste diete pentru slabit, niciodata nu stii care functioneaza si care e abureala. Cu sfaturile de nutritie incluse in pachetul full option de la Alto Studio, macat stiu o treaba. Si toata aparatura pe care ti-o pun la dispozitie e WOW!”

Oana O

„Este impresionant sa vezi cum lucreaza impreuna toate acele aparate de remodelare corporala. Unde unul din ele nu poate ajuge, intervin celelalte. Unde aparatele nu ajung, o dieta echilibrata si activitatea fizica isi fac treaba! Chiar zice ca e foarte bine ales numele pachetului de Remodelare 3D Sculpt.”

Anonim

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio