Nu Doare si Nu Lasa Urme

Pensarea este una din cele mai dureroase proceduri cosmetice in general, nu doar din categoria de inlaturare a parului nedorit. Rasul nu este chiar atat de dureros, dar esti la o singura miscare gresita de o taietura sau de o vanataie. Iar cand vine vorba de epilarea cu ceara, durerea e prezenta din start, dar exista si riscul sa iti faci o arsura vizibila daca nu nimeresti temperatura potrivita.

Epilarea cu laser nu prezinta niciunul din acele riscuri, semne vizibile sau senzatii neplacute. Este un proces curat, simplu, care poate fi efectuat pe orice parte a corpului fara efecte negative.

Te Scapa de Foliculita

Foliculita este un termen pentru parul crescut in interior. Aceasta este un adevarat cosmar dupa orice sesiune de ras, epilare normala sau epilare cu ceara. Daca te epilezi cu laser, foliculita nu va mai fi o problema. Epilarea definitiva cu laser inlatura parul cu tot cu radacina, si astfel il impiedica sa mai creasca, inclusiv in interior. De asemenea, nu mai trebuie sa iti faci griji nici in privinta arsurilor de ceara, ranilor sau iritatiei cauzate de lama de ras, sau altor efecte vizibile.

Epilarea cu Laser Iti Lasa Pielea Mai Fina decat Inainte

Te-ai ras vreodata cu lama si in doar doua zile au inceput deja sa apara acele fire de par mici si enervante? Acelasi lucru se poate intampla des si in cazul epilarii cu ceara sau a celei cu un epilator normal. Daca te epilezi cu laser, nu mai ramane niciun fir de par in urma, si nici nu mai creste ulterior ca sa iti ofere acea senzatie neplacuta. Asta inseamna ca pielea ta va ramane fina si delicata dupa o sesiune de epilare cu laser, si chiar daca unele fire vor creste inapoi daca nu sunt prinse in stadiul necesar al ciclului lor de viata, ele vor creste mai fine si subtiri decat inainte.

Iti Ofera Rezultate de Durata

Efectele epilarii cu laser nu sunt permanente din start, dar dureaza mult mai mult decat orice alt tip normal de epilare. Dupa prima sedinta, firelor de par le poate lua saptamani sau chiar luni sa creasca inapoi, iar cu fiecare sesiune, durata devine din ce in ce mai mare pana ce acestea nu mai cresc deloc. Dar chiar si inainte de acel punct, parul care creste inapoi este mult mai fin si rar decat inainte. In cele din urma, acesta va disparea de tot.

Epilarea cu Laser iti Permite sa te Razi intre Sedinte

O problema des intalnita in cazul epilarii cu ceara sau a celei normale este ca trebuie sa iti lasi parul sa creasca pana la o anumita lungime inainte sa mai programezi o sesiune. Asta inseamna ca nu te poti rade sau scapa altfel de parul care incepe creasca intre sedinte.

Daca mergi la o sesiune de epilare cu laser, aceasta problema nu exista. Dimpotriva, chiar este recomandat sa te razi inainte de fiecare sedinta pentru a evita atat pierderea energiei laserului prin propagarea acesteia de-a lungul firelor de par, cat si arderea firelor de par tintite de laserul dioda. Acestea sunt vesti excelente pentru cei care isi doresc sa aiba pielea fina pe tot parcursul anului.

Te asteptam la ALTO Studio Bucuresti pentru o sesiune de epilare definitiva cu laserul dioda Elysion Pro Laser, si te invitam sa afli mai multe despre tehnologia din spatele terapiei pe pagina dedicata din tab-ul de tehnologii. Urmareste link-ul pentru a accesa pagina cu informatii complete despre epilarea definitiva la noi in studio, inclusiv preturi si pachete speciale, si programeza-te pentru o sedinta de evaluare!