Dorinta de a avea o silueta perfecta este ceva cu care multe dintre noi ne confruntam. Cu toate acestea, uneori metodele traditionale de slabire nu sunt suficiente pentru a ne atinge obiectivele.

Unele zone ale corpului par sa reziste cu inversunare, refuzand sa se transforme. Daca te regasesti in aceasta situatie, atunci ALTO Aesthetics este locul perfect pentru tine: ne concentram pe acele zone problematice, folosind metode non-invazive de remodelare corporala si eliminare a celulitei si a tesutului adipos.

Velashape III: Revolutia in Slabirea Localizata

Una dintre cele mai eficiente tehnologii pe care le folosim este Velashape III. Acest tratament se concentreaza asupra slabirii localizate, avand la baza o combinatie de trei tehnologii dovedite clinic. Radiofrecventa bipolara patrunde in profunzime, vacuum-ul permite accesul la tesutul vizat, iar lumina infrarosie sustine temperatura ridicata a pielii, optimizand astfel procesul de incalzire profunda. Rezultatul este o piele mai ferma si mai neteda.

velashape 3 tratament

Endermologia LPG: Masajul Endermologic care Transforma

Masajul endermologic este o alta metoda eficienta de a elimina grasimea localizata. Acest tratament stimuleaza metabolismul celulelor si accelereaza arderea grasimilor, facand ca adipocitele sa fie eliminate natural de catre organism. Tehnologia LPG Alliance, dezvoltata pe parcursul a 30 de ani, utilizeaza vacuum aspirant, rola mobilizatoare si flaps activator pentru a obtine cele mai bune rezultate in functie de nevoile tale.

tratament lpg1

Radiofrecventa Dalyance: Secretul pentru Pielea Ferma

Radiofrecventa Dalyance este una dintre cele mai cunoscute tehnologii care contribuie la redobandirea fermitatii pielii si imbunatateste calitatea acesteia. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, iar stimularea productiei de colagen si elastina iti ofera un aspect ferm al pielii. Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta, iar un pachet de sase sesiuni pe zonele problematice este recomandat pentru a stimula eficient productia de colagen si elastina, doua substante esentiale pentru un aspect ferm al pielii.

dalyance corp

T-Pump PRO: Tehnologia care Transforma Muschii

Cu ajutorul energiei electromagnetice de inalta intensitate, acest dispozitiv 2 in 1 induce contractarea musculara supramaximala si lipoliza intensiva. Rezultatul? Celulele de grasime se descompun, iar muschii se remodeleaza, oferindu-ti un aspect mai tonifiat.

velashape 3 tratament

Presoterapia Adagyo: Activeaza Circulatia Si Drenajul Limfatic

Tratamentele Adagyo implica imbracarea unui costum special cu camere pneumatice care acopera picioarele, fesele si abdomenul. Aceste camere se umfla si se dezumfla controlat, exercitand presiune asupra zonei de tratament. Tehnologia Adagyo activeaza sistemul limfatic, tesutul muscular si dermul, promovand circulatia venoasa si limfatica si drenand fluidul interstitial care nu este absorbit de sistemul venos.

velashape 3 tratament

La ALTO Aesthetics, suntem dedicati transformarii corpului tau. Iti stam la dispozitie cu cele mai moderne tehnologii si expertiza profesionala pentru a te sustine sa obtii forma perfecta pe care o doresti. Vino la noi si descopera secretele remodelarii corporale pentru o silueta frumoasa si tonifiata!