Aparitii media

Te invitam sa urmaresti aparitiile in media ale ALTO Studio Bucuresti.

Vorbim despre conceptul si valorile dupa care ne ghidam si promovam terapiile de estetica sustenabila desfasurate in studioul nostru de arhitectura corporala, unde respectam frumusetea naturala si o armonizam cu tendintele actuale in estetica.

femeie rasfoind revista

Remodelare 360°: O experienta estetica unica

Conceptul “Remodelare 360°” este disponibil in exclusivitate la ALTO Studio Bucuresti, ca raspuns al specialistilor in estetica la stradania de a da forma perfectiunii personale, orientata pe rezultat. Un serviciu 100% personalizat, avand ca punct de plecare diagnosticarea detaliata gratuita, inclusiv scanarea corporala 3D Styku – cel mai acurat si neinvaziv analizor de compozitie corporala de pe piata.

ZERO Celulita este tinta pentru vara 2021? Indeplineste-ti obiectivul cu VelaShape III: cea mai eficienta tehnologie de remodelare corporala

Celulita poate aparea din numeroase cauze, dar acum ai o armă redutabila in lupta impotriva ei. ZERO celulita nu mai este doar un slogan lipsit de continut, ci a devenit o posibilitate reala cu VelaShape III. Slabirea in circumferinta si cea localizata sunt probleme care si-au gasit si ele rezolvarea odata cu aparitia acestui echipament. Tehnologiile sale avansate garanteaza rezultate excelente, in special in contextul terapiilor combinate de Remodelare 360 si 3D Sculpt, originale ALTO Studio Bucuresti.

HYDRAFACIAL: tratament complet curatare-hranire-hidratare

Rutina zilnica de ingrijire adecvata este vitala pentru o piele sanatoasa, improspatata, rejuvenata, insa rezultatele maxime se obtin completand-o cu ajutorul specialistilor si tratamentelor profesionale.
HYDRAFACIAL este tratamentul complet de curatare, hranire si hidratare a tenului pe care oricine – femeie sau barbat, tanar sau matur – ar trebui sa il faca periodic. Te invitam sa citesti detalii pe larg despre cea mai avansata tehnologie non-invaziva de curatare faciala si regenerare a pielii disponibila la ALTO, in articolul din revista Unica.

Epilarea definitiva cu laser versus epilarea IPL. Tu stii care este varianta optima pentru tine?

Laserul dioda Elysion Pro distruge radacinile firelor de par prin intermediul energiei laser, care poate fi tintita cu o precizie exceptionala. Aceasta raza laser este perceptibila atat in infrarosu, cat si intr-un spectru vizibil, si este folosit pentru a actiona exclusiv asupra melaninei si foliculilor din piele.

Remodelare completa (3D Sculpt) la ALTO Studio Bucuresti

Conceptul “Remodelare Completa (3D Sculpt)”, disponibil in exclusivitate la ALTO Studio Bucuresti, raspunde dorintei de schimbare de anvergura si urmareste eficientizarea rezultatelor pe 3 Directii: consiliere nutritionala, antrenament fitness personalizat si plan de terapii estetice complementare.
Conceptul de Estetica Sustenabila promovat de ALTO Studio Bucuresti alatura in mod surprinzator notiunile de estetica personala, cu aspiratia implicita catre frumusete, si de sustenabilitate – un curent care tinde sa se generalizeze in ultimii ani, acoperind toate domeniile vietii noastre. Dezbaterea despre epuizarea resurselor globale a adus in actualitate sustenabilitatea ca pe o atitudine responsabila fata de planeta si noi insine, singura care ne poate garanta existenta unui viitor.

Alto Studio, un business construit in plina pandemie

Alto Studio este raspunsul nostru la ceea ce am considerat a fi o nevoie pe piata de estetica terapeutica din Bucuresti: capacitatea de a comunica un plan terapeutic exhaustiv, etapizat, generand asteptari realiste clientului in baza optiunilor exprimate de acesta. Sectorul de tratamente estetice neinvazive a crescut imens în ultimii ani, ca raspuns la nevoia din ce in ce mai mare a unei societati care a inceput sa se educe pe linia calitatii vietii, si a devenit, ca o consecinta, din ce in ce mai competitiv.
PROGRAM:
Luni- Vineri 9:00 – 20:00
Sambata 9:00 – 16:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio