Frumusetea fara interventii chirurgicale este astazi o optiune realista. Abordarea convergenta pentru identificarea formei perfecte si atingerea ei prin terapii estetice neinvazive, bazate pe tehnologiile cele mai avansate, rezuma conceptul de estetica sustenabila, baza filosofiei ALTO STUDIO.

Suntem aliatul tau in calatoria spre noua ta imagine sociala, recomandat de cele 10 atribute care ne definesc: 

A Arhitectura corporala

La ALTO STUDIO, viziunea noastra da o directie matematica esteticii corporale. Dezvoltam proiectarea de arhitectura corporala pornind de la studiile clinice ale terapiilor utilizate, integrand frumusetea naturala cu perceptia actuala in estetica.

LLocatie

ALTO STUDIO este un centru de estetica de tip boutique, pe care l-am proiectat ca pe o experienta: o locatie distinsa intr-o zona rafinata si usor accesibila a Bucurestiului, un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente astazi si o echipa pregatita sa inteleaga si sa raspunda nevoilor si exigentelor tale.

TTerapii personalizate

Pachetul “Remodelare 360” este o experienta estetica unica, raspunsul specialistilor nostri la stradania de a da forma perfectiunii personale. Este solutia terapeutica personalizata care porneste de la diagnoza obiectiva initiala si, filtrata prin aspiratiile tale, propune conceptual noul TU.

OOriginal

Conceptul 3D Sculpt este o abordare originala a remodelarii corporale care raspunde global dorintei de schimbare de anvergura, orchestrata congruent de o echipa multidisciplinara. Urmareste eficientizarea rezultatelor pe 3 Directii: consiliere nutritionala, antrenament fitness personalizat si plan de terapii estetice complementare. 

SStiinta

Stiinta este in spatele a tot ceea ce facem. Ne bazam pe terapii cu ani de studii clinice in spate, pe o echipa pregatita permanent si suntem la curent cu toate noutatile. Vrem sa-ti oferim cea mai buna experienta si sa punem stiinta in slujba ta.

TTehnologii

Folosim cele mai noi si eficiente tehnologii: endermologie, criolipoliza, sinergia elos, radiofrecventa, oxigen hiperbaric, hidrodermabraziune. Am ales sa utilizam tehnologii sigure, eficiente, neinvazive si care sunt elaborate de companii reprezentative in domeniu, cunoscute prin inovatie si rigoare, respectand reglementarile Comisiei Europene si FDA.

UUnic

Conceptul nostru de Estetica Sustenabila care potenteaza atributele unice, individuale, fara a altera trasaturile naturale. O abordare care implica responsabilitate fata de tine pe termen lung, o permanenta cautare a echilibrului perfect intre frumusete si sanatate. 

DDirectie

Suntem determinati sa cladim impreuna versiunea ta perfecta, urmand directia planului de arhitectura corporala elaborat de specialistul nostru in cadrul sesiunilor de diagnoza prin scanare corporala 3D si evaluare a obiectivelor personale. Comunicand coerent in fiecare etapa, intr-un ambient placut si prietenos, ne asiguram ca avem pachetul complet pentru a defini si atinge impreuna obiectivele estetice ale viitoarei tale imagini sociale, intr-o maniera eficienta si neinvaziva. 

IInovatie

Iti promitem sa venim mereu catre tine cu cele mai inovatoare abordari si tehnologii pentru estetica faciala neinvaziva si corporala. Esti in centrul preocuparii noastre, sustinut constant de Beauty Manager-ul care integreaza informatiile obtinute despre tine in cadrul sesiunii initiale de diagnoza intr-un plan terapeutic complet, urmarind permanent rezultatele prin evaluari periodice si coordonand echipa de terapeuti pentru a remodela si – in final – a intretine versiunea ta redefinita.

OOnestitate

Prin comunicarea onesta si detaliata pe toate directiile vrem sa-ti devenim parteneri si prieteni. Vom parcurge impreuna, etapa cu etapa, calea catre versiunea perfecta a corpului tau!

 

Te invitam in studioul nostru de arhitectura corporala, pentru o experienta unica, in care eficienta si rasfatul nu sunt antagonice! 

Politica noastra de preturi este transparenta, orientata pe avantajele pachetelor de terapii si a ofertelor speciale. Esti asteptat cu beneficii suplimentare in clubul ALTO, asa ca programeaza-te acum pentru prima sedinta de evaluare!