Augmentare Buze @ ALTO Aesthetics

Augmenatrea buzelor cu acid hialuronic este solutia ideala pentru a le reda volumul si conturul tineresc. Acest procedeu promite evidentierea in mod estetic a buzelor, estomparea denivelarilor sau asimetriilor existente si conturarea acestora.

Rezultatele in urma acestui tratament pot fi temporare sau permanente, in functie de tipul substantei folosite si de numarul de tratamente administrate. Unele produse pot oferi si mentine rezultatele dorite cateva luni, pe cand altele pe o durata mai mare, un an sau mai mult.

augmentare buze 1

In ce consta aceasta procedura?

Marirea buzelor cu acid hialuronic este cea mai recomandata metoda de catre specialisti fiind totodata si cea mai frecvent uzitata. Ea presupune injectarea solutiei de acid hialuronic in derm, cu un ac foarte fin. In cele mai multe cazuri procedura este nedureroasa si presupune utilizarea unei creme anestezice pentru a diminua orice disconfort, dar in functie de sensibilitate se poate folosi si o injectie cu anestezic. Acidul hialuronic netezeste ridurile fine si ofera volum buzelor.

Un lucru putin cunoscut este faptul ca acidul hialuronic se produce in mod natural in corpul uman, dar, din pacate, productia acestuia scade odata cu inaintarea in varsta.

Candidatul ideal pentru aceasta procedura:

  • Prezinta lipsa de volum la nivelul buzelor
  • Prezinta asimetrii la nivelul buzelor
  • Prezinta riduri la nivelul buzelor
  • Isi doreste alta forma a buzelor
augmentare buze

Care sunt avantajele tratamentului:

  • Acidul se resoarbe in mod natural;
  • Nu provoaca alergii;
  • Are capacitatea de a oferi volum buzelor pe termen lung;
  • In cazul in care se doreste, efectul este reversibil;

Consultatie medicala

Diagnoza personalizata Pret/ sesiune
Consultatie medic specialist 250 Lei

*consultatia este gratuita in cazul unei programari pentru interventie in urmatoarele 7 zile

 

Augmentare buze

Tip substanta utilizata
Cantitate/ zone Pret
Produse dedicate din gama Teosyal/Juvederm/Restylane
0.55-2 ml Incepand de la 1000 Lei

 

Russian Lips

Tip substanta utilizata
Cantitate/ zone Pret
Produse dedicate din gama Teosyal/Juvederm 1- 3 ml Incepand de la 1750 Lei

 

Augmentare buze – Intrebari Frecvente

N

Care sunt contraindicatiile procedurii?

Aceasta procedura este contraindicata in sarcina si alaptare. De asemenea, nu este recomandata persoanelor cu antecedente sau care sufera de epilepsie, tulburari de coagulare ale sangelui, in caz de alergii la oricare dintre componentele formulelor, diabet, accidente vasculare repetate sau cancer.

Pentru a reduce posibilitatea de aparitie a vanatailor sau riscul de sangerare in zonele tratate, trebuie evitata inainte de injectare folosirea medicamentelor care actioneaza ca diluanti ai sangelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante si antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina si produsele care contin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile inainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel putin 2 zile inainte.

N

Este aceasta procedura dureroasa?

Nu, aceasta procedura este nedureroasa, disconfortul fiind minim. In cazul unei sensibilitati crescute a pacientului, medicul specialist poate decide utilizarea unei creme anestezice sau unei injectii cu anestezic local.

 

N

In cat timp ma pot intoarce la rutina mea obisnuita in urma acestui tratament?

Rutina zilnica este foarte putin afectata in urma acestui tratament. Este recomandat sa nu utilizam machiaj obisnuit 12 ore dupa terminarea procedurii. Totodata este recomandat sa evitam consumul de alcool si efortul fizic prelungit timp de 48 de ore.

alto aesthetics logo

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

„Vezi cum realmente iti sunt luati ani de pe fata! Sunt foarte multumita de rezultat si de metoda de lucru, intradevar o echipa de specialisti!”

Teodora M

„Am avut foarte multe intrebari inainte de procedura si cu siguranta se putea observa ca imi este frica de ace, dar medicul specialist a fost foarte intelegator si rabdator. Acum pot spune ca ma voi lasa si pe viitor cu toata increderea pe mana lui! „

Maria S

„Nu ma asteptam sa vad schimbari atat de spectaculoase intr-un timp atat de scurt!”

Mariuca T

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio