ALTO Day by Day – abonamente de intretinere

Odata stabilizata silueta, imaginea intru totul, obiectivul firesc este mentinerea aspectului proaspat, radiant si hidratat. Programul ALTO Day by Day raspunde exact acestui deziderat si propune pachete lunare de intretinere, adresate diferitelor paliere de varsta si specificitati, pentru un parcurs estetic fara peripetii si nemultumiri.

Pachetele lunare sunt adresate deopotriva (desi diferit) femeilor si barbatilor si, desi gandite si recomandate ca ansamblu, pot fi accesate si separat, doar pachetele de estetica faciala sau cele de remodelare corporala.

logo ALTO Studio brodat

ALTO Studio – abordare sustenabila

Pilonul filosofiei ALTO Studio este estetica sustenabila, care implica abordarea responsabila a parcursului estetic si  vizeaza rezultate obtinute prin antrenarea si angrenarea mecanismelor naturale de regenerare celulara. 

Pornind de la necesitatile fiecarei etape a vietii, propunem solutii complete, mixuri de terapii orientate sa mentina in timp frumusetea naturala a chipului si formele armonioase ale corpului tau. Aducem in ecuatie o viziune de ansamblu si un ochi obiectiv care te scaneaza periodic, o echipa pregatita sa raspunda nevoilor si exigentelor tale, plus toate procedurile estetice din portofoliu, bazate pe studii medicale si tehnologii avansate. Impreuna cu putina rigoare din partea ta, rezultatul nu poate fi decat spectaculos de… natural!

Abonamentele de Intretinere ALTO Day by Day sunt construite astfel incat terapiile estetice, in proportiile juste si efectuate intr-o ordine clara, sa se potenteze reciproc pentru optimizarea rezultatelor, intr-o maniera eficienta din punct de vedere timp si cost.

Pachete de Intretinere Lunara. Tipuri de Abonamente

Este mai usor sa previi decat sa tratezi” este un precept care se aplica si aici 100%! Este vital sa previi semnele imbatranirii cutanate, prin hidratare si terapii specifice care vizeaza mentinerea productiei endogene de acid hialuronic, elastina si colagen, cheia unui derm proaspat si tonifiat. Tonusul muscular trebuie si el mentinut pentru o silueta zvelta si o atitudine plina de incredere, asa ca incurajam si recomandam un stil de viata activ, cu o rutina sportiva completa. Pentru toti, insa, propunem terapii specifice de tonifiere pentru echilibrare si chiar intretinere completa, in cazul persoanelor mai putin active.

 

Conceptual, exista PACHETE DE INTRETINERE LUNARA propuse pentru intervale de varsta, diferite pentru femei si pentru barbati. Exista beneficii financiare daca acestea se achizitioneaza ca ABONAMENTE DE INTRETINERE, pe perioade mai lungi de timp (3 luni sau 6 luni).

BLOSSOM Day by Day /age 20-30

logo ALTO Studio brodat

***pachet destinat femeilor cu varsta intre 20 si 30 ani***

 

Se adreseaza tinerelor cu varsta de pana la 30 de ani. Pune accent pe curatarea neagresiva, dar profunda a tenului, urmata de hidratare si infuzia nutrientilor potriviti tipului de ten, un ritual complet Hydrafacial PREMIUM. Exact ciclul de regenerare celulara a epidermului de aproximativ 28 de zile, este cel care recomanda frecventa lunara a unei terapii profesionale de exfoliere si ingrijire a tenului.Tonusul muscular si fermitatea dermului sunt specifice tineretii si ne dorim sa le mentinem pe termen lung. O viata activa care include sportul in rutina zilnica aduce beneficii certe care, in tandem cu o nutritie echilibrata creaza premisele pentru o silueta zvelta si un aspect general proaspat si revitalizat. Completam sau suplinim prin programe adaptate de biostimulare Ultratone ale carei impulsuri electrice similare celor mioneuronale eliberate in secvente  patrund adanc si actioneaza asupra tesutului muscular, avand astfel toate beneficiile asociate stimularii, printre care si remodelare, detoxifiere, eliberarea de endorfine si o stare generala de bine.
velashape III aparat

1 x HidroDermabraziune cu HYDRAFACIAL PREMIUM

Terapie non-invaziva de curatare faciala si regenerare a pielii care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare pentru rezultate rapide, eficiente si de durata.
LPG alliance endermologie Alto

2 x masaj endermologic LPG Alliance 40 min

Terapie care vizeaza mobilizarea activitatii celulare prin activare mecanica adecvata în functie de problematica si zona, total non-invaziva.
LPG Alliance aparat

2 x Biostimulare 40 min

Procedura estetica non-invaziva ce foloseste impulsuri electrice care se traduc in corp in semnalele energetice mioneurale pentru stimularea musculara controlata, cu efect de remodelare si tonifiere.

Preturi Pachet si Abonamente BLOSSOM Day by Day

BLOSSOM Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara920 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)2250 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)3795 Lei

Plata se face integral la achizitia abonamentului, iar programarile se fac pe parcurs, in asa fel incat fiecare pachet sa nu depaseasca 4 saptamani ca durata de desfasurare.

FLOURISHED Day by Day / age 30-40

logo ALTO Studio brodat

***pachet destinat femeilor cu varsta intre 30 si 40 ani***

 

Se adreseaza femeilor care se afla in floarea varstei, intre 30 si 40 de ani.

Cu ajutorul celui mai avansat echipament de hidrodermabraziune, Hydrafacial, iti propunem o solutie rapida si eficienta de ingrijire a tenului. Curatarea profunda, exfolierea si hidratarea, sunt pasii de baza pentru un ten rejuvenat. Este o terapie care se recomanda a fi efectuata cu frecventa lunara, iar includerea acesteia in abonamentul tau de intretinere lunara iti asigura mentinerea prospetimii si sanatatii pielii. 

Pentru un ten tanar, stralucitor, hidratat si sanatos te vei bucura si de una dintre cele mai eficiente terapii de estetica faciala neinvaziva, la alegere, pentru mini-lifting non-chirurgical, skin tightening sau rejuvenare faciala. Tratamentele pot fi alternate in cadrul abonamentelor pe mai multe luni, astfel incat sa beneficiezi de rezultatele tuturor terapiilor propuse.

Orientat sa mentina in timp formele armonioase ale corpului tau, abonamentul de intretinere lunar este completat de un mix de terapii si anume:  VelaShape III pentru o diminuare rapida si eficienta a celulitei, Endermologie LPG Alliance care iti grabeste metabolismul adipocitelor, determinandu-le sa arda mai repede printr-un masaj anticelulitic profund, Presoterapie Adagyo care grabeste metabolismul si ajuta organismul sa le elimine mai rapid si Biostimulare Ultratone Excel-Pro care iti stimuleaza muschii si duc la eliminarea celulelor de grasime pe cale naturala.

velashape III aparat

1 x HidroDermabraziune cu HYDRAFACIAL PREMIUM

Terapie non-invaziva de curatare faciala si regenerare a pielii care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare pentru rezultate rapide, eficiente si de durata.
terapie tratare celulita Velashape 3 Alto Studio

1 x VelaShape III 40 min

Terapie complexa de remodelare corporala sub toate aspectele ei – diminuare a celulitei, slabire in circumferinta si slabire localizata, precum si fermitate a tegumentului.
LPG alliance endermologie Alto

1 x RF sau Dermapen MST sau Intraceuticals

Procedura lifting Radiofrecventa (RF)  fata + gat + decolteu sau Lifting Dermapen MST™ COLLAGEN fata + ochi + buze  sau Intraceuticals Rejuvenate  fata + gat + decolteu
LPG alliance endermologie Alto

2 x masaj endermologic LPG Alliance 40 min

Terapie care vizeaza mobilizarea activitatii celulare prin activare mecanica adecvata în functie de problematica si zona, total non-invaziva.
LPG Alliance aparat

1 x Biostimulare 40 min

Procedura estetica non-invaziva ce foloseste impulsuri electrice care se traduc in corp in semnalele energetice mioneurale pentru stimularea musculara controlata, cu efect de remodelare si tonifiere.
LPG Alliance aparat

1 x Drenaj Limfatic

Stimularea sistemului circulator limfatic produce drenajul limfatic si favorizeaza eliminarea lichidelor, grasimilor si toxinelor care provoaca celulita, edeme, limfoedeme si tulburari venoase precum varicele.

Preturi Pachet si Abonamente FLOURISHED Day by Day

FLOURISHED Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara1980 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)4356 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)7920 Lei

 

Pentru perioadele in care te concentrezi pe aspectul fetei sau daca in general apelezi la alte metode de intretinere corporala, iti propunem pachetele de ingrijire faciala lunara, disponibile si sub forma de abonament. Este vorba de fractia din pachetul FLOURISHED Day by Day care se refera exclusiv la estetica faciala, respectiv 1 sesiune HidroDermabraziune + 1 sesiune RF sau 1 sesiune Dermapen MST sau 1 sesiune Intraceuticals, asa cum sunt ele descrise.

FLOURISHED FACE Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara800 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)1950 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)3300 Lei

 

In etapele cu preocupare exclusiva pe intretinere corporala, sau in situatiile in care rutina de intretinere faciala difera de sugestiile noastre, iti propunem pachetele de ingrijire corporala lunara, disponibile si sub forma de abonament . Este vorba de fractia din pachetul FLOURISHED Day by Day care se refera exclusiv la ingrijire corporala, respectiv 1 sesiune Velashape III 40 min + 2 sesiuni masaj endermologic LPG Alliance 40 min + 1 sesiune biostimulare 40 min + 1 sesiune drenaj limfatic Adagio.

FLOURISHED BODY Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara1300 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)3200 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)4920 Lei

Plata se face integral la achizitia abonamentului, iar programarile se fac pe parcurs, in asa fel incat fiecare pachet sa nu depaseasca 4 saptamani ca durata de desfasurare.

FRUITFUL Day by Day / age 40+

logo ALTO Studio brodat

***pachet destinat femeilor cu varsta peste 40 ani***

 

Se adreseaza femeilor care au depasit varsta de 40 ani si sunt preocupate de un echilibru real intre sanatate si frumusete, precum si de imaginea lor sociala.

Se spune adesea ca viata ne este scrisa pe fata. Iar daca simti nevoia de putina editare – stergerea liniilor fine, neterirea ridurilor sau chiar diminuarea unor pete – acum ai in Pachetul tau Lunar de Intretinere o gama variata de proceduri non-invazive care sunt capabile sa readuca tenului tau aspectul mai proaspat si mai tonifiat pe care il doresti.

Cu ajutorul celui mai avansat echipament de HidroDermabraziune, Hydrafacial, te bucuri de o solutie rapida si eficienta de ingrijire a tenului. Curatarea profunda, exfolierea si hidratarea, sunt pasii de baza pentru un ten rejuvenat.

Iti propunem si una dintre cele mai eficiente solutii de mini-lifting non-chirurgical si fermitate la alegere intre Intraceuticals ATOXILENE fata + gat + decolteu, Radiofrecventa Dalyance fata + gat + decolteu ideala pentru skintightening si  Dermapen MST™ COLLAGEN fata & ochi & buze. Tratamentele pot fi alternate in cadrul abonamentelor pe mai multe luni, astfel incat sa beneficiezi de toate terapiile care vizeaza rejuvenarea intensa.

Pentru un par sanatos, cu volum si textura, am inclus in pachet si o sesiune de mezoterapie Dermapen MST™ scalp care se bazeaza pe substante ce produc vasodilatatie la nivelul foliculilor pilosi care hranesc firul de par se stimuleaza cresterea parului, echilibreaza secretia de sebum si inlatura matreata, revitalizand pielea scalpului.

Orientat sa mentina in timp formele armonioase ale corpului tau, pachetul de intretinere lunara este completat de un mix de terapii de remodelare corporala si anume:  Velashape III si Radiofrecventa Dalyance care foloseste ultrasunete si radiofrecventa pentru a distruge adipocitele si a stimula productia de colagen si elastina de la nivelul pielii, Endermologie LPG Alliance care accelereaza metabolismul celular printr-un masaj anticelulitic profund, realizand si drenaj limfatic..

velashape III aparat

1 x HidroDermabraziune cu HYDRAFACIAL PREMIUM

Terapie non-invaziva de curatare faciala si regenerare a pielii care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare pentru rezultate rapide, eficiente si de durata.
terapie tratare celulita Velashape 3 Alto Studio

1 x Velashape III 40 min

O terapie complexa care foloseste radiofrecventa potentata de infrarosu, vacuum si masaj  pentru a lupta eficient impotriva celulitei si a mentine un aspect tonifiat al pielii pe coapse si fese.
LPG alliance endermologie Alto

1 x RF sau Dermapen MST sau Intraceuticals

Procedura lifting Radiofrecventa (RF)  fata + gat + decolteu sau Lifting Dermapen MST™ COLLAGEN fata + ochi + buze  sau Intraceuticals ATOXILENE  fata + gat + decolteu
radiofrecventa Dalyance Alto Studio

1 x RF Dalyance corporala 70 min

Terapie cu radiofrecventa monopolara sau bipolara prin care vei obtine tonifierea tesutului, scaderea in centimetri, un aspect imbunatatit al pielii si ameliorarea aspectului celulitei.
LPG Alliance aparat

1 x mezoterapie Dermapen MST™ scalp

Presupune introducerea direct in piele a unor substante speciale cu rol nutritiv si scopul de a combate caderea parului, de a imbunatati calitatea parului existent si de a stimula cresterea acestuia.
LPG alliance endermologie Alto

2 x masaj endermologic LPG Alliance 40 min

Terapie care vizeaza mobilizarea activitatii celulare prin activare mecanica adecvata în functie de problematica si zona, total non-invaziva.

Preturi Pachet si Abonamente FRUITFUL Day by Day

FRUITFUL Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara2350 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)5550 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)

 

Pentru perioadele in care te concentrezi pe aspectul fetei sau daca in general apelezi la alte metode de intretinere corporala, iti propunem pachetele de ingrijire faciala lunara, disponibile si sub forma de abonament. Este vorba de fractia din pachetul FRUITFUL Day by Day care se refera exclusiv la estetica faciala, respectiv 1 sesiune HidroDermabraziune PREMIUM + 1 sesiune RF sau 1 sesiune Dermapen MST sau 1 sesiune Intraceuticals + 1 sesiune mezoterapie Dermapen MST™ scalp, asa cum sunt ele descrise.

FRUITFUL FACE Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara1200 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)2950 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)4500 Lei

 

In etapele cu preocupare exclusiva pe intretinere corporala, sau in situatiile in care rutina de intretinere faciala difera de sugestiile noastre, iti propunem pachetele de ingrijire corporala lunara, disponibile si sub forma de abonament . Este vorba de fractia din pachetul FRUITFUL Day by Day care se refera exclusiv la ingrijire corporala, respectiv 1 sesiune Radiofrecventa Dalyance 70 min + 2 sesiuni masaj endermologic LPG Alliance 40 min + 1 sesiune Velashape III 40 min

FRUITFUL BODY Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara1490 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)3350 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)5580 Lei

Plata se face integral la achizitia abonamentului, iar programarile se fac pe parcurs, in asa fel incat fiecare pachet sa nu depaseasca 4 saptamani ca durata de desfasurare.

MENOPAUSE Day by Day

logo ALTO Studio brodat
***pachet destinat femeilor la menopauza***

 

Pragul menopauzei este unul fiziologic care trebuie asumat pentru ca aduce multe schimbari in organismul unei femei si, pentru a mentine echilibrul real intre sanatate si frumusete, presupune o mai mare atentie acordata ingrijirii personale.

Pachetul Lunar de Intretinere include o gama variata de proceduri non-invazive menite sa readuca tenului tau aspectul mai proaspat si mai tonifiat pe care il doresti.

HidroDermabraziunea cu Hydrafacial iti ofera o solutie rapida si eficienta de exfoliere, curatare si hidratare a tenului in functie de tipul acestuia, pentru un aspect sanatos.

Iti propunem si una dintre cele mai eficiente solutii de mini-lifting non-chirurgical si fermitate la alegere intre Intraceuticals ATOXILENE fata + gat + decolteu, Radiofrecventa Dalyance fata + gat + decolteu ideala pentru skintightening si  Dermapen MST™ COLLAGEN fata & ochi & buze. Tratamentele pot fi alternate in cadrul abonamentelor pe mai multe luni, astfel incat sa beneficiezi de toate terapiile care vizeaza rejuvenarea intensa.

Pentru un par sanatos, cu volum si textura, am inclus in pachet si o sesiune de mezoterapie Dermapen MST™ scalp care se bazeaza pe substante ce produc vasodilatatie la nivelul foliculilor pilosi care hranesc firul de par se stimuleaza cresterea parului, echilibreaza secretia de sebum si inlatura matreata, revitalizand pielea scalpului.

Orientat sa mentina in timp formele armonioase ale corpului tau, pachetul de intretinere lunara este completat de un mix de terapii de remodelare corporala si anume:  Radiofrecventa Dalyance care foloseste ultrasunete si radiofrecventa pentru a distruge adipocitele si a stimula productia de colagen si elastina de la nivelul pielii, Endermologie LPG Alliance care accelereaza metabolismul celular printr-un masaj anticelulitic profund, Presoterapie Adagyo care grabeste metabolismul celulelor de grasime si ajuta organismul sa le elimine mai rapid si Biostimulare Ultratone Excel-Pro care iti stimuleaza muschii si permite eliminarea celulelor de grasime pe cale naturala.

velashape III aparat

1 x HidroDermabraziune cu HYDRAFACIAL PREMIUM

Terapie non-invaziva de curatare faciala si regenerare a pielii care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare pentru rezultate rapide, eficiente si de durata.
LPG Alliance aparat

1 x mezoterapie Dermapen MST™ scalp

Presupune introducerea direct in piele a unor substante speciale cu rol nutritiv si scopul de a combate caderea parului, de a imbunatati calitatea parului existent si de a stimula cresterea acestuia.
terapie tratare celulita Velashape 3 Alto Studio

1 x Biostimulare 40 min

Procedura estetica non-invaziva ce foloseste impulsuri electrice care se traduc in corp in semnalele energetice mioneurale pentru stimularea musculara controlata, cu efect de remodelare si tonifiere.
LPG alliance endermologie Alto

1 x RF sau Dermapen MST sau Intraceuticals

Procedura lifting Radiofrecventa (RF)  fata + gat + decolteu sau Lifting Dermapen MST™ COLLAGEN fata + ochi + buze  sau Intraceuticals ATOXILENE  fata + gat + decolteu
radiofrecventa Dalyance Alto Studio

1 x RF Dalyance corporala 70 min

Terapie cu radiofrecventa monopolara sau bipolara prin care vei obtine tonifierea tesutului, scaderea in centimetri, un aspect imbunatatit al pielii si ameliorarea aspectului celulitei.
terapie tratare celulita Velashape 3 Alto Studio

1 x Velashape III 40 min

O terapie complexa care foloseste radiofrecventa potentata de infrarosu, vacuum si masaj  pentru a lupta eficient impotriva celulitei si a mentine un aspect tonifiat al pielii pe coapse si fese.
LPG Alliance aparat

1 x EYES CRYO SOTHIS + LPG

Ideala pentru decongestionarea pungilor de sub ochi si atenuarea cearcanelor, acesta terapie aduce si un efect de umplere a ridurilor si a liniilor de expresie.
LPG alliance endermologie Alto

1 x masaj endermologic LPG Alliance 40 min

Terapie care vizeaza mobilizarea activitatii celulare prin activare mecanica adecvata în functie de problematica si zona, total non-invaziva.

Preturi Pachet si Abonamente MENOPAUSE Day by Day

MENOPAUSE Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara3540 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)5850 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)

 

Pentru perioadele in care te concentrezi pe aspectul fetei sau daca in general apelezi la alte metode de intretinere corporala, iti propunem pachetele de ingrijire faciala lunara, disponibile si sub forma de abonament. Este vorba de fractia din pachetul MENOPAUSE Day by Day care se refera exclusiv la estetica faciala, respectiv 1 sesiune HidroDermabraziune + 1 sesiune RF sau 1 sesiune Dermapen MST sau 1 sesiune Intraceuticals + 1 sesiune EYES CRYO SOTHIS + 1 sesiune mezoterapie Dermapen MST™ scalp, asa cum sunt ele descrise.

MENOPAUSE FACE Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara1400 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)3150 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)5250 Lei

 

In etapele cu preocupare exclusiva pe intretinere corporala, sau in situatiile in care rutina de intretinere faciala difera de sugestiile noastre, iti propunem pachetele de ingrijire corporala lunara, disponibile si sub forma de abonament . Este vorba de fractia din pachetul MENOPAUSE Day by Day care se refera exclusiv la ingrijire corporala, respectiv 1 sesiune Radiofrecventa Dalyance 70 min + 1 sesiune masaj endermologic LPG Alliance 40 min + 1 sesiune biostimulare 40 min + 1 sesiune Velashape III 40 min.

MENOPAUSE BODY Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara1400 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)3150 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)5250 Lei

Plata se face integral la achizitia abonamentului, iar programarile se fac pe parcurs, in asa fel incat fiecare pachet sa nu depaseasca 4 saptamani ca durata de desfasurare.

STRENGHT Day by Day

logo ALTO Studio brodat
***pachet destinat barbatilor cu varsta intre 30 si 40 ani***

 

Este abonamentul dedicat tie, barbatului cu varsta intre 30 si 40 ani, cu stil de viata activ si preocupat de felul in care te simti si te prezinti in grupurile sociale.

Cu ajutorul celui mai avansat echipament de hidrodermabraziune, Hydrafacial, iti propunem o solutie PREMIUM, rapida si eficienta de ingrijire a tenului. Curatarea profunda, exfolierea si hidratarea, sunt pasii de baza pentru un ten proaspat si rejuvenat. Este o terapie care se recomanda a fi efectuata cu frecventa lunara, iar includerea acesteia in abonamentul tau de intretinere lunara iti asigura astfel mentinerea aspectului si sanatatii pielii. 

Pentru a mentine un ten hidratat si sanatos te vei bucura si de una dintre cele mai eficiente terapii de estetica faciala neinvaziva, la alegere dintre mezoterapie Rejuvenare Dermapen MST™  fata & ochi & buze  sau 1 sesiune Intraceuticals Rejuvenate fata & gat. Tratamentele pot fi alternate in cadrul abonamentelor pe mai multe luni, astfel incat sa beneficiezi de cele mai avansate terapii pentru o textura imbunatatita a pielii, sigur si confortabil, cu eficienta dovedita clinic.

 

Orientat sa sustina stilul tau de viata activ, abonamentul de intretinere lunar este completat de un mix de terapii si anume: Endermologia LPG Alliance deosebit de eficienta pentru revitalizarea proceselor metabolice celulare cu rezultat direct in tonifiere si scadere in centimetri, Presoterapie Adagyo conceputa pentru a activa nu numai sistemul limfatic, ci si tesutul muscular, si Biostimulare Ultratone Excel-Pro, ce foloseste stimularea electrica a tesuturilor pentru a se obtine efectul de remodelare si tonifiere musculara.

 

terapie hydrafacial barbat

1 x HidroDermabraziune cu HYDRAFACIAL PREMIUM

Terapie non-invaziva de curatare faciala si regenerare a pielii care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare pentru rezultate rapide, eficiente si de durata.
biostimulare Ultratone Excel Pro

2 x Biostimulare 40 min

Procedura estetica non-invaziva ce foloseste impulsuri electrice care se traduc in corp in semnalele energetice mioneurale pentru stimularea musculara controlata, cu efect de remodelare si tonifiere.
terapie mezoterapie MST

1 x Dermapen MST sau Intraceuticals

Procedura Lifting Dermapen MST™ COLLAGEN fata + ochi + buze sau Intraceuticals Rejuvenate fata & gat (pot fi alternate in cadrul abonamentelor pe mai multe luni).
Presoterapie drenaj Adagyo

1 x Drenaj Limfatic

Stimularea sistemului circulator limfatic produce drenajul limfatic si favorizeaza eliminarea lichidelor, grasimilor si toxinelor care provoaca edeme, limfoedeme si tulburari venoase precum varicele.
LPG Alliance aparat

2 x masaj endermologic LPG Alliance 40 min

Terapie care vizeaza mobilizarea activitatii celulare prin activare mecanica adecvata în functie de problematica si zona, total non-invaziva.

Preturi Pachet si Abonamente STRENGHT Day by Day

STRENGHT Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara1680 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)3725 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)6305 Lei

 

Pentru perioadele in care te concentrezi pe aspectul fetei sau daca in general apelezi la alte metode de intretinere corporala, iti propunem pachetele de ingrijire faciala lunara, disponibile si sub forma de abonament. Este vorba de fractia din pachetul STRENGHT Day by Day care se refera exclusiv la estetica faciala, respectiv 1 sesiune HidroDermabraziune + 1 sesiune mezoterapie Rejuvenare Dermapen MST™  fata & ochi & buze sau 1 sesiune Intraceuticals Rejuvenate fata & gat (terapiile pot fi alternate in cadrul abonamentelor pe mai multe luni).

STRENGHT FACE Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara925 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)2205 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)4095 Lei

 

In etapele cu preocupare exclusiva pe intretinere corporala, sau in situatiile in care rutina de intretinere faciala difera de sugestiile noastre, iti propunem pachetele de ingrijire corporala lunara, disponibile si sub forma de abonament . Este vorba de fractia din pachetul STRENGHT Day by Day care se refera exclusiv la ingrijire corporala, respectiv 2 sesiuni masaj endermologic LPG Alliance 40 min + 2 sesiuni biostimulare 40 min + 1 sesiune drenaj limfatic.

STRENGHT BODY Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara750 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)1935 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)3350 Lei

Plata se face integral la achizitia abonamentului, iar programarile se fac pe parcurs, in asa fel incat fiecare pachet sa nu depaseasca 4 saptamani ca durata de desfasurare.

TONIC Day by Day

logo ALTO Studio brodat
***pachet destinat barbatilor cu varsta de peste 40 ani***

 

Se adreseaza barbatilor ca tine, care au depasit varsta de 40 ani, preocupati de echilibru intre sanatate si starea de bine, precum si de imaginea ta sociala si propune un mix de terapii non-invazive in proportiile juste si efectuate intr-o ordine clara, astfel incat sa se potenteze reciproc pentru optimizarea rezultatelor.

In Abonamentul tau lunar de Intretinere ai o gama variata de produse si tratamente care sunt capabile sa sustina un aspect vital, hidratat si tonifiat tenului tau, asa cum ti-l doresti. Cu ajutorul celui mai avansat echipament de hidrodermabraziune, Hydrafacial, te bucuri de o solutie PREMIUM, rapida si eficienta de ingrijire a tenului. Curatarea profunda, exfolierea si hidratarea, sunt pasii de baza pentru un ten rejuvenat. Este o terapie care se recomanda a fi efectuata cu frecventa lunara, iar includerea acesteia in abonamentul tau de intretinere lunara iti asigura astfel mentinerea aspectului si sanatatii pielii. 

Te vei bucura de asemenea si de una dintre cele mai eficiente terapii de estetica faciala neinvaziva, la alegere, pentru mini-lifting non-chirurgical si fermitate cu Intraceuticals ATOXILENE fata + gat, skin tightening sau contractie a tegumentului lasat, ridat cu Radiofrecventa Dalyance fata + gat sau rejuvenare faciala pentru un aspect proaspat si o piele elastica cu Dermapen MST™ COLLAGEN fata & ochi & buze. Tratamentele pot fi alternate in cadrul abonamentelor pe mai multe luni, astfel incat sa beneficiezi de cele mai avansate terapii pentru a textura imbunatatita a pielii, sigur si confortabil, cu eficienta dovedita clinic.

Activarea musculaturii faciale si masajul profund ajuta la ridicarea si tonifierea muschilor si pielii, iar prin intensificarea circulatiei sanguine locale se amelioreaza ridurile si se obtine un aspect proaspat fetei cu ajutorul unei sesiuni de biostimulare faciala Ultratone.

Fermitate, Antirid, Redefinire, Reducere pete pigmentare cu ajutorul unei sesiuni de EnioTerapie Lift Premier Cru, care uneste proprietatile produselor Caudalie, cu tehnilogiile anasate Dalyance si LPG Alliance.

Imaginea ta este completata de par, astfel ca ai inclusa in abonament si o sesiune de mezoterapie Dermapen MST™ scalp. Utilizandu-se substante ce produc vasodilatatie la nivelul foliculilor pilosi care hranesc firul de par se stimuleaza cresterea parului, este echilibrata secretia de sebum, este inlaturata matreata si este revitalizata pielea scalpului.

Orientat sa sustina stilul tau de viata activ, abonamentul de intretinere lunar este completat de un mix de terapii avansate si anume: Radiofrecventa Dalyance care foloseste ultrasunete si radiofrecventa pentru a-ti distruge adipocitele si a stimula productia de colagen si elastina de la nivelul pielii, Endermologia LPG Alliance deosebit de eficienta pentru revitalizarea proceselor metabolice celulare cu rezultat direct in tonifiere si scadere in centimetri, Presoterapie Adagyo conceputa pentru a activa nu numai sistemul limfatic, ci si tesutul muscular si dermu si Biostimulare Ultratone Excel-Pro, ce foloseste stimularea electrica a tesuturilor pentru a se obtine efectul de remodelare si tonifiere musculara.

 

terapie hydrafacial barbat

1 x HidroDermabraziune cu HYDRAFACIAL PREMIUM

Terapie non-invaziva de curatare faciala si regenerare a pielii care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare pentru rezultate rapide, eficiente si de durata.
LPG Alliance aparat

1 x mezoterapie Dermapen MST™ scalp

Presupune introducerea direct in piele a unor substante speciale cu rol nutritiv si scopul de a combate caderea parului, de a imbunatati calitatea parului existent si de a stimula cresterea acestuia.
terapie tratare celulita Velashape 3 Alto Studio

2 x Biostimulare 40 min

Procedura estetica non-invaziva ce foloseste impulsuri electrice care se traduc in corp in semnalele energetice mioneurale pentru stimularea musculara controlata, cu efect de remodelare si tonifiere.
LPG alliance endermologie Alto

1 x RF sau Dermapen MST sau Intraceuticals

Procedura lifting Radiofrecventa (RF)  fata + gat sau Lifting Dermapen MST™ COLLAGEN fata + ochi + buze  sau Intraceuticals ATOXILENE  fata + gat
fata femeie in timpul terapiei de biostimulare

1 x Biostimulare faciala

Terapie cu radiofrecventa monopolara sau bipolara prin care vei obtine tonifierea tesutului, scaderea in centimetri, un aspect imbunatatit al pielii si ameliorarea aspectului celulitei.
Presoterapie drenaj Adagyo

2 x Drenaj Limfatic

Stimularea sistemului circulator limfatic produce drenajul limfatic si favorizeaza eliminarea lichidelor, grasimilor si toxinelor care provoaca edeme, limfoedeme si tulburari venoase precum varicele.
LPG Alliance aparat

1 x EYES CRYO SOTHIS + LPG

Ideala pentru decongestionarea pungilor de sub ochi si atenuarea cearcanelor, acesta terapie aduce si un efect de umplere a ridurilor si a liniilor de expresie.
radiofrecventa Dalyance Alto Studio

1 x RF Dalyance corporala 70 min

Terapie cu radiofrecventa monopolara sau bipolara prin care vei obtine tonifierea tesutului, scaderea in centimetri, un aspect imbunatatit al pielii si ameliorarea aspectului celulitei.
LPG alliance endermologie Alto

2 x masaj endermologic LPG Alliance 40 min

Terapie care vizeaza mobilizarea activitatii celulare prin activare mecanica adecvata în functie de problematica si zona, total non-invaziva.

Preturi Pachet si Abonamente TONIC Day by Day

TONIC Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara2530 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)6000 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)

 

Pentru perioadele in care te concentrezi pe aspectul fetei sau daca in general apelezi la alte metode de intretinere corporala, iti propunem pachetele de ingrijire faciala lunara, disponibile si sub forma de abonament. Este vorba de fractia din pachetul TONIC Day by Day care se refera exclusiv la estetica faciala, respectiv 1 sesiune HidroDermabraziune cu Hydrafacial + 1 sesiune Intraceuticals ATOXILENE fata + gat  sau 1 sesiune lifting Radiofrecventa Dalyance fata + gat sau 1 sesiune mezoterapie Lifting Dermapen MST™ COLLAGEN fata & ochi & buze + 1 sesiune biostimulare faciala + 1 sesiune lifting EnoTerapie Lift Premier Cru ( Radiofrecventa Dalyance & LPG Alliance + 1 sesiune mezoterapie Dermapen MST™ scalp.

TONIC FACE Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara1570 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)4100 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)6800 Lei

 

In etapele cu preocupare exclusiva pe intretinere corporala, sau in situatiile in care rutina de intretinere faciala difera de sugestiile noastre, iti propunem pachetele de ingrijire corporala lunara, disponibile si sub forma de abonament . Este vorba de fractia din pachetul TONIC Day by Day care se refera exclusiv la ingrijire corporala, respectiv 1 sesiune radiofrecventa corporala Dalyance 70 min + 2 sesiuni masaj endermologic LPG Alliance 40 min + 2 sesiuni biostimulare  + 2 sesiuni drenaj limfatic.

TONIC BODY Day by DayPret
PACHET Intretinere Lunara1100 Lei
ABONAMENT 3 luni (Pachet x 3)3200 Lei
ABONAMENT 6 luni (Pachet x 6)5000 Lei

Plata se face integral la achizitia abonamentului, iar programarile se fac pe parcurs, in asa fel incat fiecare pachet sa nu depaseasca 4 saptamani ca durata de desfasurare.

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

PROGRAM:
Luni- Vineri 9:00 – 21:00
Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio