epilare

Epilare definitiva cu laser dioda Elysion Pro Laser

Elysion Pro este tehnologia noastra de epilare definitiva, capabila sa elimine in jur de 70% din parul din zona tratata in doua saptamani. Mult mai eficient decat orice alta alternativa de pe piata datorita tehnologiilor incorporate, laserul Elysion Pro obtine intotdeauna cele mai bune rezultate. Si se poate folosi in orice anotimp!

Cum Functioneaza Epilarea Definitiva Laser Elysion Pro?

Epilarea definitiva cu laser dioda functioneaza pe principul fototermolizei selective, prin distrugerea radacinilor firelor de par de la nivelul pielii cu ajutorul caldurii si luminii intense. Dupa finalizarea tratamentului, acesta va impiedica cresterea altor fire de par pentru un timp indelungat.

Cele aproximativ cinci milioane de radacini ale firelor de par cu care ne nastem trec, in principiu, prin aceleasi 3 etape: anagena (crestere rapida), catagena (cresterea incetinita si inceperea degradarii), telogena (continuarea degradarii si eliminarea firului ca pregatire pentru urmatorul ciclu). O terapie de epilare definitiva se considera eficienta daca actioneaza in toate cele trei etape. Cu toate acestea, cea mai buna metoda este epilarea in timpul stadiului anagen, urmand ca foliculii aflati in alte stadii sa fie targetati in cadrul sedintelor ulterioare de epilare.

ilustrare tehnologie Elysion pro

Elysion Pro Laser – Cea Mai Eficienta Epilare Definitiva, acum si la ALTO Studio Bucuresti

Laserul dioda, renumit pentru epilarea definitiva cu laser, este de fapt un dispozitiv semiconductor. Atunci cand curentul electric trece prin acesta, el produce o radiatie consistenta si coerenta, atat intr-un spectru vizibil, cat si in infrarosu. Elysion Pro Laser, creat de Coccoon Medical, tinteste foliculii si cromoforii (parte a celulei responsabila cu coloritul) specifici din piele. Datorita preciziei si eficientei acestei metode de epilare cu laser, Elysion Pro este una dintre cele mai populare metode de epilare definitiva cu laser.

Aparatul de epilare definitiva cu laser Elysion Pro tinteste cu o precizie mecanica cromoforii stabiliti la nivelul dermei, incalzindu-i selectiv fara a afecta in vreun fel negativ tesutul inconjurator. In urma acestei incalziri tintite, melanina din foliculi este afectata. Acest lucru determina eliminarea foliculului pilos si, astfel, oprirea regenerarii parului.

ultra short pulse elysion pro
cap elysion pro lungimi de unda
Cu ajutorul tehnologiilor sale unice, Elysion Pro este o solutie completa de epilare definitiva pentru oricine, indiferent de culoarea parului sau de densitatea firelor de par (densitate foliculara):

USP: Pulsuri Ultra-Scurte. Cu ajutorul acestei tehnologii, epilarea definitiva devine si mai eficienta, prin tintirea directa a celulelor responsabile pentru regenerarea firelor de par.

Mod Static si Mod Dinamic. Cu ajutorul celor doua moduri, Elysion Pro trateaza orice densitate foliculara si orice tip de piele, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Crystal Freeze. Pentru a contracara potentiala incalzire excesiva a tesutului ca urmare a tratamentului laser, Elysion Pro vine cu o inovatie unica: Crystal Freeze. Cu ajutorul Crystal Freeze, varful aplicatorului nu depaseste temperatura de 6 grade in timpul tratamentului, eliminand astfel potentiala durere sau disconfort datorata livrarii energiei laser in derm. Mai mult, tratamentul devine unul placut, o premiera absoluta pentru tratamente de epilare.

Aceste inovatii tehnice fac din Elysion Pro nu doar una dintre cele mai avansate terapii de epilare definitiva, ci metoda definitiva de epilare, potrivita oricui.

imagine axila dupa epilare definitiva Elysion Pro la ALTO Studioimagine axila dupa epilare definitiva Elysion Pro la ALTO Studio

Care sunt Avantajele Epilarii Definitive cu Elysion Pro?

 • Indepartarea firelor de par;
 • Prevenirea foliculitei (cresterea firelor de par sub piele);
 • Eficienta indiferent de sezon;
 • Zero iritatie in urma tratamentului;
 • Zero disconfort;
 • Sedinte de intretinere din 6 in 6 luni dupa tratamentul initial;
epilare1

Rezultate garantate in urma tratamentului

Garantam epilarea definitiva cu laser, intr-un mod non-invaziv, folosind una dintre cele mai noi tehnologii de estetica din domeniu. De asemenea, iti garantam nu numai confortul in timpul sedintelor, ci si ajutorul si sustinerea specialistilor nostri in determinarea celei mai bune scheme de tratament.

Echipamentul poate lucra pe lungimi de unda diferite, avand capete cu fereastra de lucru mai mica – pentru zone delicate, sau mai mare – pentru eficienta si confort pe zone extinse. Este in acest fel eficient pe orice fototip, de la parul blond subtire pana la firul gros si negru si poate fi utilizat pe piele la 48 de ore de la expunerea la soare.

Cele mai populare zone pe care se poate realiza epilarea definitiva sunt:

 • barbie
 • perciuni
 • barba
 • gat (ceafa)
 • umeri
 • piept
 • periaoreolar
 • axila
 • spate
 • brate
 • abdomen
 • linie alba abdomen
 • inghinal
 • interfesier
 • fese
 • coapse
 • picioare

Elysion Pro Laser – Intrebari Frecvente

Capabil sa atinga rezultate exceptionale pe orice tip si culoare de piele, Elysion Pro Laser este metoda ideala de epilare definitiva cu laser. Iata ce au intrebat pacientii nostri inainte sa aleaga epilarea definitiva cu laser:

N

Tratamentul cu Elysion Pro este dureros?

Epilarea cu metode clasice este una, in general, neplacuta, cu o serie intreaga de neajunsuri, de la durere la iritatii si alte reactii adverse. Elysion Pro a combatut toate aceste probleme. Aparatul vine cu un sistem patentat de racire, Crystal Freeze, o inovatie revolutionara pentru epilarea definitiva. Sistemul Crystal Freeze reduce temperatura de la nivelul pielii, unde asigura o temperatura constanta de 6 grade celsius, maximizandu-ti nivelul de confort si generand o senzatie placuta in timpul epilarii.
N

Sunt necesare pregatiri speciale pentru sedinta de epilare?

Inainte de epilarea definitiva cu laser, le recomandam pacientilor nostri sa tina cont de anumite lucruri:

Cel putin o luna inainte de tratament, acestia nu trebuie sa foloseasca nicio metoda de epilare care implica smulgerea firelor de par. Mai mult, le recomandam acestora sa evite excesul de ultraviolete cel putin 3 zile inainte si dupa procedura.

N

In cat timp incepi sa vezi rezultate dupa epilarea cu Elysion Pro?

Cea mai mare parte a pacientilor nostri au remarcat rezultate chiar dupa prima sesiune. Desigur, acest lucru variaza in functie de diversi factori, cum ar fi grosimea si densitatea firelor de par, sau culoarea acestora. De mentionat este ca timp de pana la doua saptamani, firele de par pot continua sa creasca normal, dar dupa aceasta perioada ele vor incepe sa cada de la sine.
N

Cat dureaza un tratament complet?

Pentru eficienta si siguranta maxima, recomandam un minim de sase sedinte setate la patru saptamani distanta.
N

In cat timp dispar rezultatele?

In functie de tipul de piele si de aspectul natural al firului de par, recomandam cate o sedinta de mentenanta intre sase luni si un an. Durata exacta va fi determinata de specialistii nostri in cadrul primei sedinte. Acest lucru se datoreaza modificarilor hormonale pe care le suferim cu totii, si care pot duce la modificari semnificative la nivelul dermei.
N

Exista contraindicatii?

Spre deosebire de majoritatea serviciilor noastre, cand vine vorba de epilarea definitiva cu laser, exista unele restrictii.

Astfel, nu putem efectua aceasta procedura persoanelor insarcinate sau care alapteaza, care sufera de epilepsie, sclerodermie sau lupus. Nu le putem oferi acest tratament nici persoanelor care au un implant metalic.

Nu putem recomanda aceasta procedura nici in cazul ranilor deschise sau infectate, sau in zone cu diverse afectiuni precum ulceratii, cicatrici adanci, sau cu alte infectii sau leziuni la nivelul pielii.

De asemenea, tratamentul poate fi ineficient in cazul unor tatuaje bine intiparite sau a unui machiaj semi-permanent.

Preturi epilare definitiva Elysion Pro

Epilare Definitiva pentru EA

ZONA Preț /sesiune Preț pachet 6 sesiuni*
Mustața 100 Lei 400 Lei
Bărbie 100 Lei 400 Lei
Perciuni 100 Lei 400 Lei
Fața integral 250 Lei 1000 Lei
Axile 200 Lei 800 Lei
Periareolar (in jurul mameloanelor) 150 Lei 600 Lei
Abdomen 300 Lei 1200 Lei
Linie albă abdomen 100 Lei 400 Lei
Linie Bikini 200 Lei 800 Lei
Inghinal Total 300 Lei 1200 Lei
Fese 300 Lei 1200 Lei
Inter-Fesier 150 Lei 600 Lei
Antebrațe 300 Lei 1200 Lei
Brațe Integral 400 Lei 1600 Lei
Spate Lombar 250 Lei 1000 Lei
Spate Integral 500 Lei 2000 Lei
Gambe 400 Lei 1600 Lei
Coapse 500 Lei 2000 Lei
Picioare Integral 800 Lei 3200 Lei
Laba piciorului/ mână 150 Lei 600 Lei
Full Body 2000 Lei 8000 Lei

*Pachetele pot fi achitate în maxim 2 rate.

 

Procedurile achiziționate

 • sunt valabile 1 an
 • pot fi schimbate cu alte tratamente, în limita sumei plătite și neconsumate

Sunt necesare 6-10 ședințe/zonă, în funcție de particularități.

Frecvență: 1 ședință la 6 – 8 săptămâni.

PACHETE SPECIALE PENTRU EA Preț /sesiune Preț pachet 6 sesiuni*
Picioare Integral + Inghinal + Interfesier + Axile 1230 Lei 5000 Lei
Inghinal + Interfesier+ Axile 550 Lei 2200 Lei
Gambe + Inghinal + Interfesier +Axile 900 Lei 3600 Lei
ÎNTREȚINERE (se referă exclusiv la terapiile efectuate în centrul nostru) 50% din preț sesiune/ zonă

Epilare Definitiva pentru EL

ZONA Preț /sesiune Preț pachet 6 sesiuni*
Pomeți 180 lei 720 lei
Barba 220 lei 880 lei
Perciuni 180 lei 720 lei
Față integral 300 lei 1200 lei
Gât sau ceafă 180 lei 720 lei
Piept 500 lei 2000 lei
Abdomen 500 lei 2000 lei
Piept + Abdomen 700 lei 2800 lei
Antebrațe 300 lei 1200 lei
Brațe Integral 500 lei 2000 lei
Umeri 220 lei 880 lei
Spate Lombar 450 lei 1800 lei
Spate Integral 600 lei 2400 lei
Axile 200 lei 800 lei
Fese 300 lei 1200 lei
Gambe 500 lei 2000 lei
Coapse 500 lei 3000 lei
Picioare Integral 800 Lei 3200 Lei
Laba piciorului/ mână 200 lei 800 lei
Full Body 2800 lei  

*Pachetele pot fi achitate în maxim 2 rate.

 

Procedurile achiziționate

 • sunt valabile 1 an
 • pot fi schimbate cu alte tratamente, în limita sumei plătite și neconsumate

Sunt necesare 6-10 ședințe/zonă, în funcție de particularități.

Frecvență: 1 ședință la 6 – 8 săptămâni.

 

PACHETE SPECIALE PENTRU EL Preț /sesiune Preț pachet 6 sesiuni*
Spate Integral + Axile + Gât+ Piept + Abdomen 1480 Lei 5920 Lei
Picioare Integral + Brațe Integral 1200 Lei 4800 Lei
ÎNTREȚINERE (se referă exclusiv la terapiile efectuate în centrul nostru) 50% din preț sesiune/ zonă

 

 

 

alto aesthetics logo

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

„Elysion este solutia pe care o cautam de atata timp. Parul nedorit este acum doar o amintire.”

Loredana O.

„Am vazut rezultatele imediat dupa prima sedinta. Mult mai eficient ca orice metoda pe care o foloseam inainte.”

Claudia J.

„Rapid si eficient. Este singura metoda de epilare de care o sa mai am nevoie.”

Luminita T.

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio