New entry in portofoliul ALTO Studio! EnoTerapii Estetica Faciala si Remodelare Corporala: sinergia dintre tehnologiile de activare a metabolismului celular si efectele substantelor active vin cu rezultate vizibile inca dupa prima sesiune.

 

Acum te poti bucura de beneficiile terapiilor estetice anti-ageing si a celor de remodelare corporala, bazate pe tehnologiile imbatabile, care acum lucreaza in asociere cu toata puterea substantelor active extrase din struguri si vita de vie.

Ti-am pregatit mai jos prezentarea EnoTerapiilor si a beneficiilor care le recomanda.  Iti lansam invitatia de a le incerca si TU pachetele special concepute. Vei avea parte de un rasfat deplin pentru piele!

 

EnoTerapii Estetica Faciala

Sunt terapii anti-aging care au la baza sinergia dintre tehnologiile de activare a metabolismului celular si efectele substantelor active extrase din vita-de-vie.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sesiune si constau intr-un plus de fermitate a conturului facial, un aspect proaspat si hidratat al tenului, atenuarea ridurilor existente si reducerea cearcanelor si umflaturilor din zona ochilor.

EnoTerapia REJUVENARE RESVERATROL [LIFT] – Redefinire, antirid si un plus de fermitate pentru ten

Regenerarea celulara accelerata de Resveratrol vine cu 3 avantaje: Fermitate, Antirid si Redefinire. Acum te poti bucura de efectele substantelor active extrase din vita-de-vie la o sesiune de rasfat deplin pentru piele, la ALTO Studio.

Rejuvenare Resveratrol se adreseaza tenului matur, al carui contur a inceput sa se dizolve si pe care au aparut primele riduri. EnoTerapia cu Masaj endermologic LPG OCHI-BUZE-FATA activeaza metabolismul celular si pregateste tenul pentru absorbtia profunda a substantelor active din produsele cosmetice aplicate in timpul terapiei: serul de fermitate, crema de ochi si crema de fata Resveratrol-Lift.

velashape III aparat

Pasul 1: Demachiere, Curatare

 

 

cooltech define aparat

Pasul 3: Aplicare ser fermitate

LPG Alliance aparat

Pasul 2: Endermologie LPG

cooltech define aparat

Pasul 4: Aplicare crema ochi si fata

Beneficii:

 • Plus de fermitate prin stimularea activitatii proteinelor;
 • Redefineste conturul fetei si volumizeaza prin stimularea productiei de elastina si a sintezei de colagen;
 • Atenueaza ridurile existente prin stimularea productiei de acid hialuronic endogen.

Patentul Caudalie combina Resveratrolul obtinut din tulpina de vita-de-vie cu acid hialuronic si, odata livrat in piele, stimuleaza productia endogena de acid hialuronic de pana la 3 ori, obtinand o piele cu aspect proaspat, hidratat. Resveratrol [Lift] este cea mai vanduta gama de ingrijire anti-ageing in farmaciile din Franta.

EnoTerapia LIFT PREMIER CRUFermitate, Antirid, Redefinire, Reducere pete pigmentare

Riduri, laxitate, contur nedefinit, pete pigmentare – lupta impotriva tuturor semnelor de imbatranire folosind resursele extraordinare furnizate de vita de vie.

Incerca EnoTerapia cu Radiofrecventa DALYANCE & Masaj endermologic LPG OCHI-BUZE-FATA & Produse speciale Premier Cru.

Rezultatul? O piele tonifiata, un ten rejuvenat, un boost energetic total pentru piele.

 

velashape III aparat

Pasul 1: Demachiere, Curatare

LPG Alliance aparat

Pasul 2: Radiofrecventa DALYANCE

cooltech define aparat

Pasul 3: Aplicare ser suprem anti-ageing

cooltech define aparat

Pasul 4: Aplicare crema ochi- reducere cearcane si iluminare

velashape III aparat

Pasul 5: Endermologie LPG ochi&buze

LPG Alliance aparat

Pasul 6: Aplicare crema fata "Crème de la crème"

Beneficii:

 • Tonifiere si rejuvenare prin declansarea procesului de neocolageneza si a productiei de elastina in urma radiofrecventei;
 • Estomparea liniilor fine si a ridurilor prin aplicarea serului suprem anti-ageing Premiere Cru, urmat de aplicarea cremei de ochi care, prin continutul de extract de quinoa, asigura un drenaj eficient si duce la reducerea umflaturilor in urma celor 20 minute de masaj endermologic LPG ochi si buze;
 • Regenererea pielii – prin manevre usoare de masaj, se aplica si crema de fata care reda densitatea si atenueaza ridurile.

“Both luxurious and effective in equal measure, Premier Cru delivers powerful results for the skin and reveals a more youthful complexion. La crème de la crème.”

Mathilde Thomas

Fondatoarea brandului Caudalie

EnoTerapii Remodelare Corporala

Remodelarea corporala este elevata de substantele active din Caudalie Vinosculpt Lift & Firming Body Balm, produs premiat ca “cel mai bun produs anticelulitic al anului” in cadrul “ELLE International Beauty Awards 2021”. In cadrul enoterapiilor de remodelare corporala ne bazam si pe beneficiile aplicarii uleiului concentrat modelator si cele ale ceaiului organic din ierburi care insoteste fiecare enoterapie corporala.

Rasfat complet in timp de savurezi un ceai aromat!

 

EnoTerapia TONUS SI FERMITATE VINOSCULPT – Fermitate si Redefinire in zona bratelor, abdomenului, feselor si coapselor

 

O vorba relaxanta si un pahar cu ceai Caudalie dau startul enoterapiei prin aplicarea prin masaj a balsamului Vinosculpt in zona bratelor, abdomenului, feselor si coapselor. In completare, pentru a active microcirculatia si a facilita absorbtia substantelor active, intervine stimularea mecanica cu ajutorul masajul endermologic LPG Alliance care are efect de slabire si tonifiere

Vei obtine un efect global de hidratare, tonifiere si fermitate. Si o doza binemeritata de relaxare. 

velashape III aparat

Pasul 1: Ceai ierburi organice

LPG Alliance aparat

Pasul 2: Aplicare balsam Vinosculpt

cooltech define aparat

Pasul 3: Endermologie LPG 60'

Beneficii:

 • Eliminarea apei in exces si a toxinelor;
 • Activarea microcirculatiei la nivelul pielii- slabire si fermitate prin intermediul masajului endermologic LPG;
 • Tratament relaxant si non-invaziv cu efect de reintinerire la nivelul pielii.

EnoTerapia VINOSCULPT ANTICELULITIC CONCENTRAT – Silueta redefinita, piele radianta, diminuarea denivelarilor specifice celulitei

Incearca EnoTerapia ANTICELULITIC CONCENTRAT si vei obtine un aspect diminuat al denivelarilor specifice celulitei, o silueta redefinita si o piele radianta!

Ai parte de un rasfat complet cu ulei uscat de Conturing, balsam Vinosculpt si terapii de Remodelare Corporala – radiofrecventa monopolara Dalyance actioneaza profund, mobilizand septurile conjuctive si stimuland mobilizarea acizilor grasi din adipocite, iar drenajul limfatic Adagyo stimuleaza eliminarea grasimilor mobilizate, a apei in axces si a toxinelor.

Toate acestea in timp ce savurezi un ceai aromat Caudalie – un amestec inspirat de scortisoara, afine, vin rosu, coacaze negre si coaja de portocala, acest ceai delicios este ajutorul perfect pentru slabire, avand ca efect eliminarea apei in exces si a toxinelor.

velashape III aparat

Pasul 1: Ceai ierburi organice

LPG Alliance aparat

Pasul 2: Aplicare Concentrat Conturare

cooltech define aparat

Pasul 3: Radiofrecventa DALYANCE 30'

LPG Alliance aparat

Pasul 4: Aplicare balsam Vinosculpt

velashape III aparat

Pasul 5: Drenaj Limfatic ADAGYO

Beneficii:

 • Fermitate – o silueta redefinita si o piele radianta pentru o drenare profunda a grasimii in exces si ameliorarea aspectului de coaja de portocala;
 • Stimulare a sistemului limfatic – facilitand drenajul acizilor grasi dizolvati pe parcursul terapiilor in zonele tratate, dar si a toxinelor si apei in exces;
 • Activare in profunzime a metabolismului celular.

Caudalie – abordare sustenabila

 

Povestea Caudalie porneste din Bordeaux, si este o impletire fericita a traditiei vinificarii podgoriilor din regiune cu stiinta, curiozitatea si inovatia puse in slujba frumosului si frumusetii.

Cum filosofia lor rezoneaza cu abordarea ALTO Studio, sustenabilitatea fiind o valoare comuna, alegerea brandului de cosmetice pentru enoterapiile pe care le propunem a fost chiar simpla!

 

Consulta Lista de preturi EnoTerapii Estetica Faciala si Remodelare Corporala ALTO Studio.

Iti lansam invitatia de a avea parte de un rasfat deplin pentru piele! Programeaza-te ACUM!