Estetica Faciala

Promovam Estetica Sustenabila, asa ca toate terapiile estetice faciale realizate in centrul nostru sunt menite sa activeze mecanismele naturale de refacere si restructurare celulara ale tenului.

Corectiile de volum prin liftare si redefinire contur facial, refacerea tonusului si fermitatii cutanate, curatarea si hidratarea profunda, tratarea acneei si a petelor pigmentare – toate directiile de actiune pentru elevarea frumusetii naturale se bazeaza pe tehnologii neinvazive, dezvoltate de producatori cu istorie si autoritate in industrie. Studiile clinice detaliate stau la baza protocoalelor terapeutice targetate pe problematici specifice si zone vizate.

In cadrul sesiunii de evaluare si diagnoza identificam si aspiratiile subiective, specialistul nostru stabilind un plan terapeutic complet si un calendar cu etape de urmat si sesiuni de reevaluare prestabilite.

HidroDermabraziune

Curatarea tenului este esentiala pentru un aspect proaspat si luminos, fiind recomandata inaintea oricarui tip de terapie estetica pentru a sustine obtinerea rezultatelor vizate.

Alegerea noastra este hidrodermabraziunea – suficient de agresiva pentru a indeparta eficient acumularile si celulele epiteliale devitalizate, insa fara a pune în pericol integritatea tenului, prin manevre mecanice brutale. Posibilitatea de a aplica peelingul adecvat tipului de ten si anotimpului garanteaza cele mai bune rezultate!

fata femeie frumoasa hidratare

Lifting Non-Chirurgical

Terapiile de lifting non-chirurgical vizeaza imbunatatirea calitatii pielii prin stimulatrea colagenozei si productiei de elastina. Acest lucru se poate realiza prin incalzire profunda (radiofrecventa), activand regenerarea naturala, sau prin stimulare locala mecanica (masaj endermologic) sau chimica (mezoterapie, oxigen hiperbaric). Mentinerea integritatii tesutului prin aplicarea terapiilor neinvazive este optiunea noastra in lupta impotriva semnelor imbatranirii si recomandarea pe care o facem tuturor clientilor nostri.

fata femeie matura dupa tratament estetic

Rejuvenare & Anti-aging

Putem avansa in varsta fara sa lasam timpul sa se citeasca pe pielea noastra. Terapiile estetice anti-aging ne permit sa mentinem tenul tonifiat, luminos, sa prevenim si chiar sa reparam ridurile fine dupa ce acestea au aparut.

Rejuvenarea este inscrisa in matricea celulara, trebuie doar sa o initiem prin stimularea metabolismului celular. Facem asta prin incalzire puternica, mecanic, prin curenti bio-identici sau substante active livrate profund in tesutul cutanat.

fata femeie frumoasa dupa hidrodermoabraziune si crema hidratanta

Barbie Dubla - Conturul Fetei

Depozitele de grasime sau laxitatea cutanata pe conturul fetei nu pot fi mascate, ele trebuiesc pur si simplu corectate. Din fericire exista solutii, de la sculptarea prin criolipoliza controlata, pana la conturare folosind radiofrecvena sau masajul endermologic.

femeie matura, before & after barbie dubla criolipoliza, radiofrecventa

Terapii Acnee si Roseata

Acneea juvenila sau cea adulta – ambele ne creaza disconfort si pot duce la aparitia unor cicatrici greu de retusat. Hidrodermabraziunea este o solutie cu rezultate spectaculoase datorita peeling-urilor active si extractiei eficiente si neinvazive folosind tehnologia vortex pe baza de vacuum. Livrarea în profunzime a formulei calmante cu acizi hialuronici usori, a antioxidantilor si vitaminelor, uniformizeaza si redefineste aspectul pielii.

femeie cu acnee inainte si dupa tratament

Pete Pigmentare

Acumularile de melanina in anumite zone, datorate unor factori precum fotosensibiltatea, anumite medicatii, dereglari hormonale, sarcina sau procesele naturale de imbatranire, sunt numite pete pigmentare si sunt o reala provocare din punct de vedere estetic.

Metodele neinvazive de tratament vizeaza livrarea in profunzime a substantelor active cu rol in reducerea productiei de melanina si intensificarea proceselor de productie de colagen si elastina.

puncte negre, pistrui, hiperpigmentari terapii

Zona Ochi si Buze

 

Zonele cele mai sensibile, dar în acelasi timp cele mai vizibile si expresive, sunt ochii si buzele. Terapiile dedicate lor sunt delicate si vizeaza hidratarea intensa, tonifierea sau volumizarea.

 

fata femeie buze si ochi in obiectiv
PROGRAM:
Luni- Vineri 9:00 – 20:00

Sambata 9:00 – 17:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio