ALTO MEDICAL Aesthetics este locul ideal pentru a-ti imbunatati calitatea si sanatatea pielii, sub indrumarea unui specialist cu o vasta experienta in domeniu. Micile ajustari de volum sau textura prin proceduri de estetica medicala minim invaziva sunt considerate adesea raspunsul potrivit in cautarea unui aspect estetic mai bun. 

Dr. Sorin Godi – Specialistul in estetica medicala la ALTO 

Dr. Sorin Godi, doctor in stiinte medicale cu specializarea in dermato-venerologie, respecta principiul de estetica sustenabila asumat de ALTO Aesthetics. Promoveaza o abordare integrata si personalizata a tratamentelor estetice minim-invazive, care se bazeaza pe evaluarea detaliata a nevoilor si obiectivelor fiecarui pacient. Specializarea in psihologie ii permite sa abordeze pacientii intr-un mod holistic, luand in considerare atat aspectele medicale, cat si pe cele emotionale. 

Diagnoza estetica 3D cu Vectra H2

Una dintre caracteristicile distinctive ale ALTO Aesthetics este utilizarea imagisticii 3D pentru a urmari rezultatele si evolutia tratamentelor. 

Acesta este un instrument foarte util, care permite medicului sa obtina o imagine detaliata a zonelor care trebuie tratate si sa realizeze simulari, astfel incat pacientul sa poata vedea ce asteptari sa aiba in legatura cu rezultatele tratamentelor.

Abordare Integrata si Personalizata

Pentru a atinge obiectivele estetice ale pacientilor sai, Dr. Sorin Godi foloseste o abordare integrata si personalizata. Inainte de a incepe orice tratament, el discuta cu pacientii sai nevoile si obiectivele lor, analizeaza structura fetei, identifica zonele care trebuie tratate si elaboreaza un plan de tratament personalizat, care include solutiile injectabile premium potrivite pentru nevoilor si obiectivelor. 

EXCLUSIV cu solutii injectabile de top, CERTIFICATE CE si FDO

In ceea ce priveste procedurile de estetica medicala, Dr. Sorin Godi se foloseste exclusiv de solutii injectabile premium la ALTO, pentru a realiza micile ajustari de volum sau textura. Pacientii beneficiaza de cele mai bune produse disponibile pe piata si de cele mai sigure proceduri.

 

Tratamentele de estetica medicala minim invaziva premium oferite de Dr. Sorin Godi la ALTO Aesthetics sunt urmatoarele:

  • Mezoterapie injectabila fata
  • Tratamentul liniilor si ridurilor fine de sub ochi prin mezoterapie cu RRS HA Eyes
  • Tratamentul cearcanelor
  • Marire buze
  • Lifting
  • Marire si ridicare pometi
  • Eliminare riduri cu toxina botulinica 
  • Contur mandibula cu acid hyaluronic.

Estetica medicala minim invaziva pentru o incredere in sine crescuta

O alta caracteristica importanta a abordarii Dr. Sorin Godi este respectarea frumusetii naturale. Acest lucru presupune ca nu promoveaza proceduri invazive sau exagerate, ci cauta sa imbunatateasca aspectul pacientilor intr-un mod subtil si natural.

Desi aceste proceduri sunt minim invazive, pot face o diferenta semnificativa in aspectul fetei si contribuie la cresterea increderii de sine.

Programeaza ACUM o sesiune de diagnoza cu dl. dr. estetician Sorin Godi. Impreuna veti identifica solutia personalizata, adaptata nevoilor unice si in acord cu aspiratiile tale estetice. Te asteptam!