Cum trimit un Voucher Cadou?

Poti achizitiona Gift Voucherul ALTO Studio online (trimite solicitarea prin e-mail la info@alto-studio.ro sau suna la +40 733662212 pentru personalizarea produsului) sau direct in sediul din Str. Gheorghe Bratianu nr. 8, etaj 2, Sector 1, Bucuresti.  Poti opta pentru un buget prestabilit, situatie in care voucherul va fi valoric, incarcat cu o suma la alegerea ta. Sau poti alege de la inceput o terapie sau un pachet din cele pe care le propunem si aceasta va fi inscrisa pe voucher, asa incat destinatarul atentiei tale va aprecia in mod sigur cadoul personalizat.

Gift Voucherul poate fi expediat fizic, prin curier rapid, de catre echipa ALTO Studio, sau in format digital, printr-un e-mail adresat tie sau direct destinatarului. Alege varianta pe care o gasesti satisfacatoare sau poti opta pentru un mix de optiuni (ridicare directa sau expediere prin curier si trimitere online via e-mail).

Am primit un Voucher Cadou! Cum procedez?

Simplu! Suna direct pentru programare sau foloseste formularul de mai jos si vei fi contactat/a in timpul cel mai scurt pentru stabilirea programarii. Citeste cu atentie Termenii si Conditiile mai jos in pagina, pentru a afla detaliile de utilizare.

Programeaza Gift Voucher

Achizitioneaza un Gift Voucher!

Un Gift Voucher este un cadou perfect! Mesajul pe care il transmite este “M-am gandit cu drag la tine, iti daruiesc momente de rasfat cu aceasta ocazie!”, fie ca este zi onomastica, Craciun sau 8 Martie.

Poti alege din sumele prestabilite disponibile mai jos sau ne poti contacta pentru a achizitiona un Gift Voucher cu un serviciu sau pachet de servicii deja configurat, sau incarcat cu valoarea dorita. Versatilitatea voucherului si paleta generoasa de bugete posibile si servicii benefice in orice moment al anului, recomanda aceasta solutie. In plus, echipa ALTO poate livra direct destinatarului, in format electronic sau fizic, Gift Voucherul configurat de tine in fata ecranului!

Gift Voucher-ul ALTO Studio: o solutie eleganta si facila pentru un cadou inspirat!

Termeni si Conditii Generale de achizitie si utilizare Gift Voucher

Gift Voucherul este emis de catre ALTO Studio Beauty Architects SRL, (denumit in cele ce urmeaza ALTO Studio), cu sediul social in Bucuresti, sector 3, Bd. Decebal nr. 12, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/9523/2020, avand numar unic de inregistrare CUI 42891848.

Termenii si condițiile de mai jos se aplica oricarui posesor al unui Gift Voucher ALTO Studio.

Prezentul document Termeni si conditii este disponibil online la adresa https://alto-studio.ro/giftvoucher, precum si la sediul ALTO Studio cu adresa Str. Gheorghe Bratianu nr. 8, etaj 2, Sector 1, Bucuresti, unde poate fi solicitata si o copie a prezentului document.

In cazul modificarii acestor termeni si conditii, beneficiarul se considera informat de la data publicarii acestora la sediul ALTO Studio cu adresa Str. Gheorghe Bratianu nr. 8, etaj 2, Sector 1, Bucuresti sau pe pagina de internet https://alto-studio.ro/giftvoucher

Prin achizitionarea sau utilizarea Gift Voucherului beneficiarii isi ofera acordul cu privire la respectarea Termenilor si conditiilor de utilizare.

Gift Voucherul poate fi utilizat exclusiv in locatia ALTO Studio de la adresa Str. Gheorghe Bratianu nr. 8, etaj 2, Sector 1, Bucuresti.

Daca Gift Voucherul este purtator de voloare, iar valoarea totala a serviciilor dorite de beneficiar este mai mare decat cea a Gift Voucherului, acesta poate achita diferenta in bani.

Gift Voucherul purtator de valoare poate fi utilizat si pentru a achizitiona produse aflate in diverse oferte, in masura in care achizitia se produce in perioada de valabilitare a voucherului.

Daca nu este folosit tot soldul Gift Voucherului la o singura achizitie de servicii, restul sumei poate fi utilizata exclusiv in perioada de valabilitate a voucherului.

Daca Gift Voucherul este purtator de servicii, beneficiarul nu poate schimba serviciile cu altele, insa poate opta pentru achizitionarea altor servicii, pentru care va achita diferenta in bani.

Gift Voucherul constituie echivalentul sumei sau a serviciului inscris pe voucher.

Gift Voucherul nu poate fi preschimbat și nici rascumparat, nici in perioada de valabilitate, nici dupa expirarea acesteia.

Gift Voucherele au o valabilitate de 6 luni de la data achizitiei. Valabilitatea Gift Voucherelor nu poate fi extinsa.

Gift Voucherul nu este nominal, acesta putand fi utilizat de catre cumparator sau transmis unei alte persoane in mod liber.

Voucherele nu sunt valide si nu vor putea fi valorificate in cazul in care sunt deteriorate, mototolite, rupte sau ilizibile.

Falsificarea Gift Voucherelor constituie frauda și se sancționează conform legii penale.

La achizitionarea de servicii folosind ca mijloc de plata Gift Voucherele, beneficiarii trebuie sa prezinte un act de identitate. Folosirea Gift Voucherelor ca mijloc de plata impune declararea datelor personale ale  beneficiarului, iar ALTO Studio are dreptul de a nu accepta vouchere fara a primi datele de identificare ale beneficiarului.

Prin folosirea Gift Voucherelor, beneficiarii sunt de acord ca datele lor de identificare sa fie colectate si pastrate de ALTO Studio Beauty Architects SRL, acestea putand fi folosite exclusiv cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele personale ale beneficiarilor de Gift Vouchere nu vor fi folosite de ALTO Studio si nu vor fi comunicate unor terti in scopuri comerciale si de marketing, ci reprezinta un element de siguranta pentru evitarea fraudelor. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiarii Gift Voucherelor au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de ALTO Studio, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata ALTO Studio. Utilizatorii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor personale. Beneficiarii Gift Voucherelor au dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa facaobiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare, si au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct din partea ALTO Studio.

Pentru orice detalii legate de Gift vouchere ne puteti apela la numarul de telefon 0733662212 sau ne puteti scrie pe e-mail la adresa info@alto-studio.ro

PROGRAM:
Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 17:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio