Tratamentul cu toxina Botulinica @ ALTO Aesthetics

Unul dintre cele mai cautate tratamente pentru diminuarea ridurilor la nivelul fetei, injectarea cu toxina botulinica este o procedura rapida si aproape in totalitate nedureroasa, insa cu rezultate spectaculoase, motiv pentru care a devenit o procedura cosmetica de top la nivel mondial.

Substanta folosita este derivata din toxina botulinica si – injectata in doze foarte mici – are actiune directa asupra muschilor, blocand semnalele nervoase catre acestia. Se instaleaza relaxarea acestora, iar ca o consecinta, si aspectul pielii este mult mai neted.  A obtinut licenta pentru sanatate la U.S. Food and Drug Administrations.

imagine_botox

In ce consta aceasta procedura?

Va puteti astepta ca o sedinta de tratament dureaza aproximativ 10 minute si nu necesita anestezie, insa la cerere medicul specialist poate aplica o crema anestezica pentru a diminua efectul neplacut al intepaturilor. Injectiile se realizeaza cu un a extrem de fin.

Dupa terminarea proceduri este posibil ca zona trata sa fie putin rosie, efect care dispare pe parcursul urmatoarei ore. Un aspect foarte important este sa nu va intindeti sau sa nu aplecati capul in alta pozitie decat cea verticala pentru a ne asigura ca toxina botulinica nu va migra in alte zone decat cele dorite. Tot din acelasi motiv este ideal sa nu masam zona trata in ziua respectiva.

Candidatul ideal pentru aceasta procedura:

 • Prezinta riduri faciale medii sau profunde
 • Prezinta riduri faciale in zone care pot fi tratate cu toxina botulinica
 • Are o stare de sanatate in general buna
 • Are asteptari realiste in ceea ce priveste acest tratament
zone injectare botox

Zone in care poate fi injectata toxina botulinica:

 • Zona fruntii;
 • Zona nasului;
 • Zona ochilor;
 • Zona gurii;

Consultatie medicala

Diagnoza personalizata Pret/ sesiune
Consultatie medic specialist 250 Lei

*consultatia este gratuita in cazul unei programari pentru interventie in urmatoarele 7 zile

 

Eliminare riduri cu toxina botulinica

Cantitate /zone Pret
Tratament o zona
20 unitati 1150 Lei
Tratament 3 zone 70 unitati 2000 Lei
Mesobotox (microbotox, baby botox)
facial complet 1500 Lei

 

Zambet gingival

Terapie estetica medicala
Pret
Toxina botulinica zambet gingival
750 Lei

 

Hiperhidroza axilara

Terapie estetica medicala
Pret
Tratamentul hiperhidrozei axilare 2500 Lei

 

Zona Fruntii

 1. Ridurile Fruntii

Aceste riduri încep sa se formeze în jurul vârstei de 30 de ani. Cel mai recomandat tratament este unul preventiv cu Baby B0T0X. Acest tratament prezintă o concentrație mai mică decât tratamentul clasic cu toxina botulinică și este ideal pentru persoanele tinere și cele care vor rezultate cât mai naturale.

 1. Ridurile dintre sprancene

Ridurile dintre sprâncene, cunoscute și sub numele de riduri glabelare ofera tenului un aspect obosit sau supărat. Intervenind asupra lor obținem un aspect mai întinerit și mai destins al intregii fețe. Dacă aceste riduri sunt adâncite este posibil ca medicul să recomande tratamentul cu umpluturi dermice cu acid hialuronic.

 1. Lifting sprancene

Cunoscută sub denumirea de „cat eyes”, ridicarea sprâncenelor este incontestabil un trend în ascensiune în România și în lume. Toxina botulinică injectată în colțurile externe ale sprâncenelor oferă un aspect mai seducător. Efectul secundar pozitiv este că atenuează și ridurile din zona ochilor și ridică în mod natural pleoapele.

Zona Nasului

 1. “Bunny Lines”

Ridurile nazale apar atunci când pielea de pe nas se încrețește, cum este cazul atunci când ne strâmbăm sau mirosim ceva. Ridurile nazale sunt o zonă unde se introduce toxină botulinică cu o atenție sporită din partea medicului. De fapt, doar un medic experimentat ar trebui să administreze injecțiile, pentru că zâmbetul poate fi afectat.

 1. Ridicarea vârfului nasului

Toxina botulinică aplicată la baza nasului poate ridica vârful nazal. Acest lucru funcționează prin slăbirea mușchilor care trag vârful nasului în jos în timp ce zâmbești sau vorbești. Cunoscută uneori sub denumirea de rinoplastie lichidă, această tehnică poate fi combinată cu injectarea de acid hialuronic pentru o reconturare a nasului.

Zona Ochilor

 1. Ridurile “laba gastei”

Sunt ridurile grupate la colțurile exterioare ale ochilor. Ridurile laba gâștei apar în jurul vârstei de 35 de ani și se formează la colțurile ochilor când zâmbești. Pielea din această zonă este mult mai subțire decât în alte părți ale feței, accentuând aspectul lor. Factori externi precum expunerea la soare, în special în cazul persoanelor cu pielea deschisă la culoare, contribuie la subțierea pielii din jurul ochilor și la reducerea producției de elastină și colagen.

 1. Ridurile de sub ochi

Aceasta zonă este una destul de controversata. Zona de sub ochi este injectată cu toxină botulinică de către unii medici, însă procedura în sine are riscurile sale. Încă nu există suficiente studii care să ateste eficacitatea tratamentului în această zonă facială de altfel foarte delicată. În schimb, pentru zona de sub ochi se folosesc în mod normal injecții cu acid hialuronic. Acestea au rolul de umplere a cearcănelor, iar ridurile din această zonă sunt și ele atenuate cu această ocazie.

Zona Gurii

 1. Ridurile din jurul gurii

Ridurile care se formează în colțurile gurii se extind uneori în jos, spre mandibulă. În unele cazuri asta determină o coborâre a colțurilor gurii și deci un aspect lipsit de vitalitate. Injecțiile cu toxină botulinică în această zonă conferă un aspect mai tineresc.

 1. Ridurile fumătorilor

Încordarea repetată a buzelor pentru a trage din țigară provoacă riduri în jurul gurii. Din păcate, fumatul este a doua cea mai răspândită cauză a formării ridurilor. Pe lângă țuguierea repetitivă a buzelor din timpul fumatului, și tutunul grăbește formarea ridurilor. Acesta îngustează vasele de sânge mici din piele, ceea ce reduce fluxul de nutrienți esențiali, cum ar fi oxigenul. În plus, încetinesc viteza cu care corpul produce colagen.

 1. Ridicarea colturilor gurii

Colțurile coborâte ale gurii oferă feței un aspect tern și lipsit de vitalitate. Comisurile unde se injectează toxină botulinică sunt ridicate prin această procedură, oferind un aspect mai optimist. Ca efect secundar pozitiv al acestei proceduri, ridurile fine din jurul buzei superioare sunt reduse. Procedura poate fi făcută doar cu toxină botulinică sau în combinație cu injecții cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor.

 1. Tratamentul pentru zambet gingival

Giingiile prea expuse prin zâmbet sunt una din acele zone în care intervenția cu toxină botulinică este un lucru neașteptat. Ridicarea excesivă a buzei superioare la unele persoane atunci când zâmbesc este cunoscută sub numele de zâmbet gingival. Prin injectarea de toxină botulinică activitatea mușchilor retractori este redusă, iar zâmbetul arată mai natural, lăsând expuse mai puțin și mai atractiv gingiile.

 1. Riduri in barbie

Pierderea naturală a colagenului din corp odată cu înaintarea în vârstă creează riduri sau gropițe în cazul unor persoane. În acest caz toxina botulinică va avea ca efect netezirea bărbiei și îi va da un aspect mai tineresc. În funcție de particularitățile ridurilor și a gropițelor, medicul poate stabili dacă bărbia e una din acele zone unde tratamentul este eficient sau injecțiile cu acid hialuronic au un efect mai bun.

 1. Zona mandibulara

Injecțiile cu toxină botulinică creează și un efect de subțiere și conturare a feței. Zona exactă unde se injectează în acest caz este cea a mușchilor masticatori. Prin acest tratament sunt corectate asimetriile părții inferioare a feței, iar linia mandibulară este reconturată. Astfel, sunt corectate volumetriile nedorite, obținându-se o formă de V a feței.

Toxina Botulinica – Intrebari Frecvente

N

Procedura este dureroasa?

Procedura este nedureroasa. In cazul in care exista cel mai mic disconfort medicul specialist poate aplica o crema anestezica astfel incat nu se vor simti deloc intepaturile.

N

Ce contraindicatii exista?

In general, este de evitat injectarea cu toxină botulinică in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati sau in cazul in care exista anumite boli neuromusculare. Totodata, medicul specialist poate recomanda sa nu se consume alcool 24 de ore de la terminarea procedurii.

N

In cat timp ma pot intoarce la rutina mea obisnuita in urma acestui tratament?

Rutina zilnica este foarte putin afectata in urma acestui tratament. Este recomandat sa nu ne intindem la orizontala sau sa nu aplecam capul in alta pozitie decat cea verticala pentru a evita migrarea toxinei botulinice in alte zone decat cele vizate. Medicul specialist va recomnda si o pauza de pana la 5 zile de la orice fel de activitati sportive intense sau foarte intense si evitarea saunelor.

alto aesthetics logo

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

„Vezi cum realmente iti sunt luati ani de pe fata! Sunt foarte multumita de rezultat si de metoda de lucru, intradevar o echipa de specialisti!”

Teodora M

„Am avut foarte multe intrebari inainte de procedura si cu siguranta se putea observa ca imi este frica de ace, dar medicul specialist a fost foarte intelegator si rabdator. Acum pot spune ca ma voi lasa si pe viitor cu toata increderea pe mana lui! „

Maria S

„Nu ma asteptam sa vad schimbari atat de spectaculoase intr-un timp atat de scurt!”

Mariuca T

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio