Tehnologia T –PUMP PRO reproduce in mod eficace toate efectele metabolice care, de obicei, apar in cadrul unui antrenament obisnuit, intr-o sedinta de doar 30 de minute. O solutie non-chirurgicala perfecta pentru fundul plat, lasat sau neuniform si pentru dimensiunile disproportionate ale fesierilor.

Versatilitatea Muschilor Fesieri

Fesierii aduc versatilitate in viata ta: sunt atat atragatori estetic cat te si sprijita sa controlezi o gamcomplexa de miscari functionale. Constituie cel mai mare si mai versatil grup muscular din corpul uman: gluteus maximus, cel mai mare muschi, situat in partea din spate a soldului, care ii are in formarea fesierilor pe gluteus medius si gluteus minimus.

Pentru a remodela si intari fundul prin exercitii, trebuie sa executi o gama larga de rutine specifice care vizeaza fiecare dintre acesti muschi. De la genuflexiuni si pana la poduri si ridicari de picioare, incercarea de a-ti construi fesieri fermi si tonifiati reprezinta un efort intens si de durata. Fesierii influenteaza fiecare aspect al vietii fizice, de la modul cum te simti si cum arati, la capacitatea de a teridica, a sari sau a urca.

Atinge-ti Obiectivele: Modelare si Tonifiere

T-Pump PRO, tehnologia recent intrata in portofoliul de tratamente non-invazive la ALTO Aesthetics, produce in mod eficace toate efectele metabolice care, de obicei, apar in cadrul unui antrenament obisnuit, intr-o sedinta de doar 30 de minute.

Cu ajutorul T-PUMP PRO este posibil sa obtii o crestere volumetrica considerabila a fibrei musculare, care inseamna o crestere a volumului muscular, prin urmare a densitatii fibrelor musculare.

Tonusul muscular este important atunci cand vine vorba de liftinguri nechirurgicale. Trebuie sa ai suficienta masa musculara pentru a-ti mentine fundul ridicat si rotund.

Prin stimularea supramaximala, muschii sunt supuşi unor conditii extreme de lucru care nu pot fi reproduse printr-o activitate fizica de tip conventional.

Fesele tale vor arata mai mari, mai rotunjite si mai bine formate dupa tratamentele T-Pump PRO.

Timp minim de recuperare si 0 Disconfort

Tehnologia T-Pump PRO stimuleaza contractiile musculare in zonele de tratament folosind stimularea electrica. Contractiile pe care le experimentati in timpul tratamentelor sunt mult mai puternice decat cele pe care le obtii in mod natural in timpul exercitiilor fizice. Aceste contractii musculare intense construiesc masa musculara rapid si eficient.

Tratamentul cu T-Pump PRO este complet non-invaziv. Cel mai comun efect colateral este o senzatie de durere musculara, similara cu senzatia simtita in urma unui antrenament intens. Insa ultima etapa a tratamentului a fost creata tocmai pentru a alina aceasta durere, deoarece favorizeaza eliminarea acidului lactic.

Nu necesita timp de recuperare, dar in caz de puternice dureri musculare, nu se recomanda exercitiu fizic in orele urmatoare tratamentului.

Nu trebuie sa recurgi la operatii invasive si nici macar sa iti iei concediu. O sesiune de T-Pump PRO dureaza doar o jumatate de ora si te poti intoarce la activitatile de zi cu zi de indata ce se termina programarea.

Recomandari tratament

Se recomanda un ciclu de 4/6 sedinte (si maxim 2-3 pe saptamana). Dupa incheierea primului ciclu, se recomanda o lunaa de pauza, dupa care se continua cu 1/2 sedinte pe luna (timp de 10 luni).Rezultatele sunt vizibile insa dupa primele sedinte si dureaza pana la 6 luni.

Tratamentul trebuie alaturat unei diete sanatoase si exercitiului fizic regulat. 

Rezultate superioare

Pacientii nostri adora rezultatele tratamentului T-Pump PRO. Pe langa tonusul muscular ridicat, se obtine inclusiv o piele mai ferma si mai fina. Aceste efecte combinate ofera fundului tau un aspect tineresc, rotund si ridicat. Poti obtine rezultate uimitoare comparabile cu cele produse de proceduri mai invazive, cum ar fi liftingurile braziliene.

Programeaza-te ACUM si incepe tratamentul tau personalizat T-Pump PRO. Vei indragi sa iti arati silueta imbunatatita in perechea ta de blugi preferata!