Tehnologia premium Sylfirm X, disponibila la ALTO Studio Bucuresti, este performanta si versatila, pentru ca imbindoua dintre cele mai eficiente si cunoscute tipuri de terapii dermato-estetice: microneedling si radiofrecventa. Preia avantajele fiecareia si le multiplica, anuland in acelasi timp disconfortul pe care caldura radiofrecventei aplicata pe piele sau deplasarea acelor il pot produce.

 

”La ALTO Studio tratamentele sunt concepute pentru a veni in sprijinul clientilor care vor rezultate eficiente, prin terapii non-invazive sau minim invazive. Estetica sustenabila este pilonul filosofiei noastre si certifica optiunea pentru terapii si proceduri estetice care vizeaza rezultate obtinute prin antrenarea si angre­narea mecanismelor naturale de regenerare celulara.

Sylfirm X este o inovatie in estetica si reprezinta mai mult decat un echipament cu radiofrecventa fractionata datorita tehnologiei unice Dual Pulse, care permite personalizarea undei de energie RF livratain piele: continua pentru indicatii de rejuvenare si regenerare cutanata sau pulsata pentru tratarea selectiva a melasmei (pete pigmentare) si a leziunilor vasculare.

Simona Mititelu, owner ALTO Studio.

Terapii de Rejuvenare si Lifting, la ALTO Studio

 

Radiofrecventa Fractionata este imbatabila in ceea ce priveste eficienta tratamentelor estetice de revitalizare si rejuvenare a pielii. La ALTO Studio ai un aliat de incredere in tehnologia premium Sylfirm X, daca iti doresti sa obtiirezultate certe, fara riscuri si fara complicatii, pe urmatoarele directii:

 

Rejuvenarea faciala si tratamentul ridurilor

Retexturizarea, atenuarea liniilor de expresie si a ridurilor deja instalate, tightening-ul tenului – toate pot fi realizate punctual sau global, in functie de specificul fiecarui pacient. Aspectul intinerit al fetei poate fi completat cu un par si scalp revitalizate, urmand protocolul dedicat Sylfirm X.

Lifting facial nechirurgical

Liftarea include tratarea ridurilor, fiind o terapie care se aplica pe toata fata, inclusiv conturul mandibular, urmand directiile naturale de liftare.

Lifting facial complet

Acest tratament amplu presupune completarea liftingului facial direct cu terapia de liftare faciala indirecta aplicata pe scalp in zonele cheie. Este vorba de manevre care vizeaza tightening-ul si ridicarea pielii scalpului in zona frontala, temporala, auriculara si mandibulara.

Lifting corporal

Barbie dubla, gat, brate, decolteu, umeri, zona sutienului, abdomen, genunchi – toate sunt zone care pot arata la un moment dat lipsite de tonus sau chiar imbatranite. Putem actiona asupra lor daca vizam rejuvenare si tightening, pentru a defini un aspect intinerit, cu o piele mai ferma, fara “falduri”.

Terapii de Corectie a Pielii, la ALTO Studio

Calitatea pielii si aspectul sanatos al acesteia sunt extrem de importante in estetica, aceasta fiind zona in care se impleteste cu dermatologia pentru a crea bazele preliminare exigentelor pur estetice. Sylfirm X reprezinta cea mai performanta si versatila tehnologie minim invaziva cu abordare completa in terapiile dermato-estetice de corectie a pielii, pe urmatoarele problematici:

Tratarea Cicatricilor si Vergeturilor

Indiferent unde sunt localizate pe fata sau corp, cicatricile post-acneice, cele atrofice (rani vindecate cu depresiune) sau cele hipertrofice (vindecate cu volum suplimentar strict in zona initial lezata) sunt inestetice si ne pot crea disconfort. Tratarea acestora se face local, direct pe tesutul afectat.

Vergeturile sunt semne ale “ruperii” retelei conjunctive in cazul unei expansiuni bruste datorata cresterii in greutate, sarcinii sau chiar unui puseu de crestere in perioada pubertatii. Tratarea acestora se face tot local, prin stimularea mecanismelor de vindecare si a neocolagenezei endogene.

Tratarea Leziunilor Pigmentare si Vasculare

Tehnologiea unica Dual Pulse permite personalizarea undei de energie RF livrata in piele: continua pentru indicatii de rejuvenare si regenerare cutanata, sau pulsata pentru tratarea selectiva a melasmei (pete pigmentare) si a leziunilor vasculare.

Tratare Acnee

Acneea vulgara este una din cele mai comune afectiuni ale pielii. Atat in starea ei activa, cand se manifesta prin papile sau pustule infectioase, cat si in stare neinflamatorie, atunci cand sunt vizibile comedoanele (albe sau negre), acneea se poate trata, cu protocoale adecvate, cu ajutorul radiofrecventei fractionate Sylfirm X.

 ”Respectam frumusetea naturala si urmarim permanent tendintele in estetica, asa incat sa eficientizam calea dintre actual si dezirabil pentru aspectul fiecarui client.

Proiectam acest drum ca pe o experienta: un ambient luxos, o selectie de tehnologii certificate si eficiente, un ghid experimentat care coordoneaza echipa de terapeuti, cu focus pe obiectiv: rezultatul vizat in cel mai scurt timp posibil, in confort deplin si control absolut.

Clientii care ne trec pragul sunt invitati sa incerce experienta ALTO, care ii plaseaza in centrul preocuparii noastre de a cladi cea mai buna versiune a lor.„

completeaza Simona Mititelu.