Actioneaza din timp: imbunatateste calitatea parului si bucura-te de un scalp sanatos.

Mezoterapia DERMAPEN MST™ Scalp echilibreaza secretia de sebum, inlatura matreata si revitalizeaza pielea scalpului, stimuland cresterea parului si incetinind caderea acestuia.

Mezoterapia pentru par este eficienta atat pentru femei, cat si pentru barbati. Se efectueaza pe scalp si foloseste substante dedicate ce produc vasodilatatie la nivelul foliculilor pilosi care hranesc firul de par, stimuland cresterea acestuia. 

Alege tratamentul premium impotriva caderii parului!

Rezultatele notabile sunt semnalate in aproape orice tip si stadiu de alopecie, atat la barbati cat si la femei, dar si in dermatita seboreica severa sau rebela localizata pe scalp. Mezoterapia pe scalp este recomandata pentru urmatoarele afectiuni:

  • alopecia androgenenica;
  • supraproductia de DHT (dehidrotestosteron);
  • caderea excesiva a parului;

DERMAPEN MST™ Par & Scalp introduce direct in piele amestecuri de substante speciale cu rol nutritiv, cu scopul de a combate caderea parului, de a imbunatati calitatea parului existent, de a stimula cresterea acestuia si de a incetini caderea de tip androgeno-genetic.

Urmareste cum decurge procedura DERMAPEN MST™ Par & Scalp, la ALTO Studio

Durata Tratament si Rezultate

Numarul de sedinte de mezoterapie si ritmul lor este diferit in functie de tipul alopeciei. Este necesara o serie initiala de 6 sedinte , apoi se continua cu sedinte de intretinere atat timp cat se doreste mentinerea rezultatului. Primele semne semnificative apar dupa cca 3-6 luni, de aceea pacientul trebuie sa aiba asteptari realiste referitoare la ce se poate obtine si ce nu cu ajutorul mezoterapiei.

Se recomanda 6-12 sedinte ce se efectueaza la 2 saptamani si sedinte de intretinere la 3-4 luni. Este echilibrata secretia de sebum, este inlaturata matreata, este revitalizata pielea scalpului.

Rezultate in urma tratamentului premium impotriva caderii parului si imbunatatirii calitatii acestuia:

  • ajuta la reducerea DHT;
  • protejeaza si repara componentele structurii parului;
  • stimuleaza metabolismul celular;
  • previne caderea parului;
  • imbunatateste microcirculatia scalpului;
  • incetineste procesul de imbatranire al foliculului;

 

ALTO Studio promoveaza estetica sustenabila non-invaziva

Toate procedurile disponibile in Alto Studio sunt special alese pentru a promova frumusetea naturala, sunt non-invazive, non-chirurgicale si menite sa lucreze din interior catre exterior, in linie cu filosofia Esteticii Sustenabile pe care am imbratisat-o. Terapiile pe care le folosim activeaza mecanismele naturale de refacere si regenerare celulara.

Programeaza-te acum pentru o sedinta de evaluare si obtine rezultatele la care visezi!