Reconturare Faciala cu Acid Hialuronic @ ALTO Aesthetics

Este un lucru cunoscut faptul ca odata cu trecerea timpului conturul fetei se dilueaza. Trasaturile candva definite ale fetei se pierd si aspectul per total devine unul mai difuz. 

O linie mandibulara bine definita, bine reprezentata este considerata in mod universal o trasatura foarte atragatoare atat in randul femeilor cat si in randul barbatilor. Sculptarea liniei madibulare cu filere pe baza de acid hialuronic creeaza simetrie, trasaturi mai bine proportionate la nivelul treimii inferioare a fetei, mai bine echilibrate si mai senzuale.

Sunt multi factori care pot determina pierderea volumului la nivelul obrajilor; genetici, stil de viata, mediu inconjurator, obiceiuri alimentare, samd, acest lucru oferind fetei un aspect obosit si imbatranit. Marirea sau ridicarea pometilor cu ajutorul fillerelor cu acid hialuronic este una dintre metodele principale de rejuvenare faciala nechirurgicala, redand fetei “caracteristicile de tinere” pierdute odata cu instalarea fenomenelor de “aging”.

reconturare faciala

In ce consta aceasta procedura?

Procedura de recontuarea faciala consa in injectarea unor fillere pe baza de acid hialuronic in zonele in care semnele imbatranirii sunt cele mai accentuate; conturul inferior al fetei si zona pometilor. Rezultatele sunt unele spectaculoase si ofera un aspect sesizabil mai intinerit.

Candidatul ideal pentru aceasta procedura:

  • Prezinta un contur facial diluat in partea inferioara
  • Prezinta exces de grasime in partea inferioara a fetei
  • Prezinta lipsuri de grasime in zona pometilor sau a obrajilor
  • Prezinta asimetrii faciale
  • Prezinta o lipsa de volum in zona pometilor
conturare pometi

Zone in care poate fi efectuat tratamentul:

  • Zona pometilor;
  • Zona obrajilor;
  • Zona mandibulara;
  • Zona barbiei;
  • Zona gatului;

Consultatie medicala

Diagnoza personalizata Pret/ sesiune
Consultatie medic specialist 250 Lei

*consultatia este gratuita in cazul unei programari pentru interventie in urmatoarele 7 zile

 

Tratamentul cearcanelor

Tip substanta utilizata
Cantitate/ zone Pret
Produse din gama Teosyal/Juvederm
1-3 ml 1850 Lei

 

Tratamentul liniilor si ridurilor fine din zona ochilor

Tip substanta utilizata
Cantitate/ zone Pret
RRS HA Eyes
1,5 ml 1000 Lei
Mesofiller periocular de la Mesoestetic
1 ml 1300 Lei

 

Marire si ridicare pometi

Tip substanta utilizata
Cantitate/ zone Pret
Produse dedicate din gama Teosyal/Juvederm/Restylane 2-3 ml Incepand de la 2600 Lei

 

Conturare mandibula

Terapie estetica medicala
Cantitate/ zone Pret
Volumizare cu produse dedicate din gama Teosyal/Juvederm
1-2,4 ml Incepand de la 1400 Lei
Lipoliza injectabila LipoLab – reductie barbie dubla mandibula 1800 Lei
Maseter botox 1 doza/2 doze 750/1200 Lei

 

reconturare pometi

Marire si ridicare pometi

Situati aproape de centru fetei, pometii sunt printre primii afectati de trecerea timpului. Este dovedit ca pometii proeminenti, conturati, bine definiti reprezinta un nivel ridicat de estrogen in randul femeilor si sunt, deci, asociati cu tineretea.

Forma cea mai dezirabila a fetei, cea in V, este in proportie de 60% definita de volumul pometilor. In prezent este mai simplu ca niciodata sa obtii un rezultat frumos, rapid, nechirurgical, doar cu ajutorul fillerelor.

Aceasta procedura nu necesita recuperare si reprezinta o practica comuna pentru reliefarea conturului si armonizarea cu intreaga fata. Adaosul de volum conferit de acidul hialuronic ofera rezultate imediate, un aspect natural si tineresc.

Conturare mandibula

Procedura de conturarea a liniei mandibulare se poate folosi cu succes atat pe pacienti care au avut de la bun inceput o linie mandibulara bine reprezentata, cat si la persoane care, odata cu inaintarea in varsta, din cauza acumularii de grasime in zona barbiei sau a schimbarii de laxitate a tenului, vor sa capete un aspect mai ferm. 

Printe beneficiile acestei proceduri se numara; obtinerea unui aspect mai “puteric”, mai tanar, mai atractiv, proportii mai estetice la nivelul fetei, corectarea asimetriilor, ameliorarea laxitatii.

Reconturarea faciala – Intrebari Frecvente

N

Care sunt contraindicatiile procedurii?

Aceasta procedura este contraindicata in sarcina si alaptare. De asemenea, nu este recomandata persoanelor cu antecedente sau care sufera de epilepsie, tulburari de coagulare ale sangelui, in caz de alergii la oricare dintre componentele formulelor, diabet, accidente vasculare repetate sau cancer.

Pentru a reduce posibilitatea de aparitie a vanatailor sau riscul de sangerare in zonele tratate, trebuie evitata inainte de injectare folosirea medicamentelor care actioneaza ca diluanti ai sangelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante si antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina si produsele care contin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile inainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel putin 2 zile inainte.

N

Este aceasta procedura dureroasa?

Nu, aceasta procedura este nedureroasa, disconfortul fiind minim. In cazul unei sensibilitati crescute a pacientului, medicul specialist poate decide utilizarea unei creme anestezice.

 

N

In cat timp ma pot intoarce la rutina mea obisnuita in urma acestui tratament?

Rutina zilnica este foarte putin afectata in urma acestui tratament. Este recomandat sa nu utilizam machiaj obisnuit 12 ore dupa terminarea procedurii. Totodata este recomandat sa evitam consumul de alcool si efortul fizic prelungit timp de 48 de ore.

alto aesthetics logo

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

„Vezi cum realmente iti sunt luati ani de pe fata! Sunt foarte multumita de rezultat si de metoda de lucru, intradevar o echipa de specialisti!”

Teodora M

„Am avut foarte multe intrebari inainte de procedura si cu siguranta se putea observa ca imi este frica de ace, dar medicul specialist a fost foarte intelegator si rabdator. Acum pot spune ca ma voi lasa si pe viitor cu toata increderea pe mana lui! „

Maria S

„Nu ma asteptam sa vad schimbari atat de spectaculoase intr-un timp atat de scurt!”

Mariuca T

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio