Conduita in cadrul ALTO Studio

Programari

 

Din respect si prietenie, vom respecta intotdeauna programul stabilit. Programarile confirmate cu o zi in avans sunt ferme si iti asigura accesul la serviciile stabilite in intervalul orar rezervat. Te rugam sa te straduiesti sa ajungi la timp, chiar mai devreme: vom savura intotdeauna o sueta in lounge-ul studioului nostru! Regula respectarii programarii este esentiala pentru a asigura un climat placut si confortabil.

In ziua anterioara programarii, vei primi din partea noastra un mesaj SMS pe numarul de telefon mobil pe care ni l-ai oferit pentru contact. Acesta iti reaminteste ora rezervata tie si iti solicita sa confirmi respectarea ei.

Te rugam sa ne raspunzi in maxim 4 ore de la primirea mesajului SMS. Altfel, te vom deranja cu un apel telefonic pe care il primesti din partea receptiei ALTO Studio, in care ai posibilitatea sa confirmi sau sa reprogramezi, iar in cazul in care nu preiei acest apel si nici nu raspunzi mesajului, vom considera programarea anulata. 

Stim ca exista urgente si schimbari de program de neanticipat, de aceea te rugam sa nu omiti ca, daca ceva se intampla si nu poti ajunge la o programare confirmata in prealabil, sa ne anunti totusi in avans, cu maxim 3 ore inainte, telefonic, SMS, pe Whatsapp sau e-mail. Ne pare rau daca esti nevoit/a sa renunti la sesiunea de rasfat din ziua respectiva, consideram insa cele 3 ore mentionate ca un interval rezonabil in care sa ajustam programul centrului.

Ne dorim ca momentele pe care le petreci la noi, pe langa beneficiile concrete terapeutice, sa iti aduca si relaxare, o mica bucurie pe care sa o astepti cu nerabdare. Ne dorim asta pentru fiecare din pacientii nostri, asa ca neprezentarea neanuntata cu minim 3 ore inainte la o programare (“anulare de urgenta”), ne pune in imposibilitatea de a incerca sa acordam altcuiva acel interval de timp rezervat.

Tocmai de aceea exista regula celor “2 programari ratate” care inseamna ca dupa acumularea a 2 programari de sedinte confirmate, insa la care nu te-ai prezentat, fara a folosi anularea de urgenta (3 ore), orice programare ulterioara se considera sedinta efectuata si trebuie platita. Practic vei mai putea face programari doar in cadrul unor pachete sau pentru sesiuni pre-platite, asumandu-ti ca va fi considerata ca efectuata terapia programata la care nu te prezinti, fara anularea in prealabil la limita celor 3 ore mentionate.

O situatie in care sa se aplice regula celor 2 programari ratate este ultimul lucru care ne dorim sa se intample! Vrem sa iti aducem prin sesiunile din studioul ALTO doar beneficii si rasfat, insa stim ca este datoria noastra sa implementam relatii de respect reciproc.

Pe aceeasi linie, subliniem si regula “sfertului academic”, care inseamna ca ai 15 minute ca limita maxima de intarziere. Daca nu poti respecta ora stabilita, te asiguram ca pentru inca 15 minute iti rezervam in exact aceleasi conditii programarea. Daca intarzii cu mai mult de atat, te vom ruga sa alegi intre a beneficia de sesiunea programata, insa diminuata cu minutele acumulate ca intarziere dupa cele 15 minute acordate (daca este posibil), sau a inregistra programarea ca fiind ratata.

 

Contraindicatii si recomandari

 

Fiecare procedura are contraindicatii care iti sunt aduse la cunostinta in cadrul planificarii programului personalizat de Remodelare 3D sau a prezentarii pachetelor si terapiilor efectuate de specialistii nostri. Te rugam insistent sa te comporti responsabil si sa ne comunici daca anumite patologii sau afectiuni temporare te descalifica de la efectuarea respectivelor terapii. 

 

Accesorii in cadrul terapiilor

 

Experienta ALTO este desavarsita. Va punem la dispozitie prosoape, halat, costume speciale igienizate riguros, papuci si bikini de unica folosinta, in functie de necesitatea utilizarii acestora in cadrul terapiilor. Nu trebuie sa va pregatiti special cu niciun accesoriu, va asteptam pentru inceperea terapiei la ora programata. Aveti si conditii, si 5 minute alocate pentru un dus rapid de improspatare, inainte sau la final de terapie.

 

Masuri de preventive Covid-19

 

ALTO Studio a adoptat cu responsabilitate masurile esentiale de preventie Covid-19.

Intampinam toti  pacientii cu un sistem performant pentru protectie incaltaminte: aparat automat de acoperire a incaltamintei, cu pelicula termoplastica, respectiv sistemul de incalzire se activeaza in momentul in care piciorul este plasat pe platforma dedicata, generand un protector de pantof in timp real, urmarind forma si incadrarea pantofului, creand astfel o bariera protectoare pentru un mediu in siguranta.

Toate cabinetele si echipamentele sunt curatate si dezinfectate dupa fiecare pacient in parte. Avem dezinfectanti speciali, omologati, si lampa UV.

Personalul ALTO Studio poarta masca de protectie si manusi de unica folosinta, astfel incat sa oferim o atmosfera in deplina siguranta.

 

Formularea de sesizari/ reclamatii cu privire la serviciile ALTO Studio

 

Te asiguram ca tratam fiecare sesizare sau reclamatie serios si cu responsabilitate. Te rugam sa trimiti sesizarea prin e-mail la info@alto-studio.ro, insotita de numele complet si modalitatea de contactare (numar de telefon mobil/ adresa de e-mail). Vom reactiona prompt, cu dorinta de a rezolva orice situatie care a generat nemultumirea reclamata.

 

Iti garantam ca este telul nostru sa oferim servicii impecabile si sa transformam momentele petrecute la ALTO in referinta de rasfat. Te rugam sa ne ajuti sa facem asta respectand “regulile casei”, gandite nu ca sa ingradeasca, ci ca sa asigure un climat calm, cald si functional pentru fiecare din pacientii nostri, inclusiv TU.

 

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio