La ALTO Aesthetics iti propunem un program dedicat: Back In Shape New Mom. Beneficiezi de un mix personalizat de terapii, adaptate nevoilor tale si specificitatilor etapei maternitatii, care sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil.

Sarcina si maternitatea sunt cele mai frumoase momente din viata unei femei, dar si cele mai provocatoare. Iti doresti sa savurezi aceasta perioada unica, dar schimbarile din stilul de viata si de silueta pot fi coplesitoare.

Tratamente estetice non-invazive, personalizate pentru nevoile tale, care te vor ajuta sa scapi de laxitatea pielii abdominale si sa te tonifiezi. Vei fi in siguranta, pentru ca folosim cele mai eficiente tehnologii de remodelare corporala, echipamente si produse exclusiv originale, cu protocoale potrivite proaspetelor mamici.

In plus, programul New Mom include terapii neinvazive de estetica faciala pentru curatare, hidratare si revitalizare, pentru un efect de Back In Shape total.

O echipa intreaga de specialisti te vor ajuta sa te simti minunat in propriul corp, fara nicio urma de nemultumire fata de imaginea ta post-partum.

Te asteptam cu bratele deschise la ALTO pentru a descoperi mixul de terapii non-invazive potrivit tie. Sesiunea de evaluare este oferita de noi: un CADOU ..pentru tine! 😉 Mentioneaza codul #NewMOM la prima programare.

Descopera programul Back in Shape New Mom, programeaza-te ACUM!