Remodelare 360 – O Experienta Estetica Unica

Poate fi greu sa gasesti un tratament de remodelare corporala care sa functioneze pentru tine. Acest lucru este normal, deoarece cu totii avem un metabolism diferit si motive diferite de prezentare la un centru de remodelare.

Din acest motiv, pachetul Remodelare 360° disponibil la ALTO Studio iti pune la dispozitie toate echipamentele de remodelare corporala prin terapii anticelulitice, de slabire localizata si tonifiere  pe care le avem, impreuna cu expertiza specialistilor nostri, pentru a identifica cel mai eficient plan de terapii care sa livreze rezultatele dorite in cazul tau.

Remodelarea 360° este un concept nou, disponibil in exclusivitate la ALTO Studio Bucuresti, care iti ofera o solutie completa de imbunatatire a aspectului personal integrata cu o schema de discount-uri care sa recompenseze motivatia si interesul tau

remodelare corporala 360

Slabire Rapida si Remodelare 360° la ALTO Studio Bucuresti

Remodelarea 3600 este orientata pe rezultat: un serviciu 100% personalizat, avand ca punct de plecare scanarea corporala Styku si diagnosticarea detaliata, oferite ca bonus. Planul de terapii se etapizeaza pe baza prioritizarii rezultatelor dorite si se ajusteaza lunar, in functie de rezultatele constatate in cadrul sesiunilor de evaluare prin re-scanare corporala si fotografii before & after.

Costul unui pachet personalizat Remodelare 3600 are la baza un algoritm simplu: insumarea terapiilor de baza propuse si aplicarea unui discount general în functie de palierul in care se incadreaza:

INTENSIV

Suma terapii propuse in planul terapeutic (la pret de sesiune simpla!) in intervalul 7000Lei  – 10000 Lei

DISCOUNT:

30%

MODERAT

Suma terapii propuse in planul terapeutic (la pret de sesiune simpla!) in intervalul 5000Lei  –7000 Lei

DISCOUNT:

26%

LEJER

Suma terapii propuse in planul terapeutic (la pret de sesiune simpla!) in intervalul 3000Lei  – 5000 Lei

DISCOUNT:

22%

INTRETINERE

Suma terapii propuse in planul terapeutic (la pret de sesiune simpla!) in intervalul 2000Lei  –3000 Lei

DISCOUNT:

20%

imagine remodelare 360

Tehnologii de Remodelare Corporala disponibile la ALTO Studio

  • VelaShape III: VelaShape 3 utilizeaza 4 tehnologii eficiente in remodelarea 360°, inclusiv radiofrecventa bipolara si lumina infrarosie, pentru a-ti oferi o diminuare rapida si eficienta a celulitei.
  • Endermologie LPG Alliance: Endermologia LPG iti grabeste metabolismul adipocitelor, determinandu-le sa arda mai repede printr-un masaj anticelulitic profund.
  • Radiofrecventa Dalyance: Putand actiona simultan asupra fetei si corpului tau, dispozitivul pentru slabire rapida Dalyance foloseste ultrasunete si radiofrecventa pentru a-ti distruge adipocitele si a stimula productia de colagen si elastina de la nivelul pielii.
  • Presoterapie Adagyo: Camerele pneumatice incorporate in costumul dedicat iti ofera o slabire localizata prin intermediul unui masaj limfatic intens. Astfel, presoterapia grabeste metabolismul celulelor de grasime si ajuta organismul sa le elimine mai rapid.
  • Criosculptare CoolTech Define: Criolipoliza iti ingheata celulele de grasime, care sunt ulterior extrase de un aplicator cu vacuum. Aceasta tehnologie foarte eficienta a pachetului de Remodelare 360° poate delimita foarte extrem de precis zona de tratament.
  • Biostimulare Ultratone Excel-Pro: Biocurentii emisi de Ultratone  sunt de aceeasi intensitate cu cei care ne circula prin corp. Acestia iti stimuleaza muschii si duc la eliminarea celulelor de grasime pe cale naturala.

Tehnologii de Estetica Corporala si Evaluare

  • Epilare Definitiva Elysion Pro Laser: Putand elimina circa 70% din parul din zona de tratament in doua saptamani, dispozitivul de epilare definitiva Elysion foloseste un laser dioda de ultima generatie.
  • Scanare Corporala STYKU: La Alto Studio, iti oferim o scanare 3D a corpului tau care vine cu o serie de indicatii legate de stilul tau de viata si care poate determina eficienta fiecarei proceduri folosite.

 

Remodelare 360 – Intrebari Frecvente

Oferta de Remodelare 360° vine cu foarte multe beneficii pentru tine, indiferent de nevoile tale in materie de aparate de slabit si remodelare corporala.

In general, echipa noastra de terapeuti, specialisti esteticieni si nutritionisti pasionati este cea care iti poate oferi detaliile tratamentelor incluse in acest pachet cel mai bine. Dar daca nu mai ai rabdare sa ii cunosti, mai jos ti-am pregatit o lista de intrebari frecvente pentru a te ajuta sa iti dai seama daca acest pachet este pentru tine.

N

Ce include pachetul de Remodelare 360°?

Remodelarea 360 este un concept unic, care imbina terapiile estetice non-invazive in modul cel mai eficient pentru tine, intr-o dezvoltare progresiva cu sesiuni de re-evaluare lunare. Iti propune calea cea mai dreapta catre rezultatele vizate de tine, integrand si beneficii financiare sub forma de discount-uri in functie de valoarea planului de terapii.
N

De ce este unica Remodelarea 360 la Alto Studio?

ALTO Studio este primul studio de estetica corporala si faciala din Romania care isi propune o abordare 100% personalizata si progresiva a esteticii, folosind toate terapiile existente in proportiile juste pentru tine, fara presiunea pachetelor sau ofertelor standard, insa cu beneficiile financiarea ale acestora.
N

Remodelarea 360 include si Estetica Faciala?

Da, terapiile care se adreseaza fetei sunt si ele incluse. Te privim ca pe un intreg, asa cum conceptul de 360 grade sugereaza.

Sunt incluse si serviciile de Epilare definitiva, pentru ca vom construi impreuna o noua imagine a ta, pe toate directiile pe care actionam in centru.

N

Ce zone ale corpului pot fi acoperite?

Deoarece beneficiem de o gama larga de aparate de remodelare corporala, promitem tratamente de 3D sculpt pe orice zona a corpului, de la remodelare abdomen la remodelarea zonei fesiere, picioarelor, bratelor, dar si altor zone, mai greu accesibile cu tehnologiile clasice.
N

Remodelarea 360 se adreseaza si barbatilor?

Da, nu exista nicio problema in efectuarea tratamentelor de slabire localizata pentru barbati! Desigur, fiecare dispozitiv vine cu anumite contraindicatii, dar nici unul nu tine cont de gen.
N

Exista urme vizibile dupa tratamentele Remodelare 360?

In cazul crio sculptarii, se pot vedea mici vanatai, sau in cazuri foarte rare, hematoame in zona unde a fost fixat aplicatorul cu cap de vacuum, dar acestea dispar la foarte scurt timp dupa tratament.

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

“Nu sunt chiar cea mai disciplinata persoana. Adica ma tin de ceva odata ce am inceput, dar mi se pare greu sa urmez un program care nu e cat de cat flexibil. Norocul meu e ca pachetul de remodelare corporala 360° vine cu niste oameni care urmaresc atent fiecare transformare.”

Simona B

“Stiti cum e cu toate aceste terapii de remodelare, niciodata nu stii care functioneaza si care e abureala. Cu pachetul construit special pentru mine, macar stiu o treaba. E ca si cum am toata aparatura pusa la dispozitie si e WOW!”

Oana O

“Este impresionant sa vezi cum lucreaza impreuna toate acele aparate de remodelare corporala. Unde unul din ele nu poate ajuge, intervin celelalte. Chiar as zice ca e foarte bine ales numele pachetului de Remodelare 360°.”

Anonim

PROGRAM:
Luni- Vineri 9:00 – 20:00
Sambata 9:00 – 16:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio