Remodelare Corporala

Terapiile de remodelare corporala sunt instrumente de care ne servim ca sa cladim impreuna cea mai buna versiune posibila a corpului tau, si se bazeaza pe diferite tehnologii, pe care le putem folosi individual pentru retusuri sau testare, dar care devin intr-adevar magice cand lucreaza impreuna! Fiecare problematica are cel putin o solutie, iar pentru a-ti intr-adevar usor sa intelegi rezultatele fiecarei terapii, le-am grupat in functie de problematica: Slabire Localizata, Tratare Celulita, Laxitate Cutanata.

Analizeaza Remodelarea 360 – este raspunsul specialistilor nostri la provocarea de a da forma perfectiunii, o solutie completa, un mix 100% personalizat de terapii orientat sa rezolve fiecare din problemele identificate la evaluarea initiala.  Foloseste toate terapiile estetice de baza – slabire localizata, tratarea celulitei, tonifiere cutanata si musculara si fermitate – in proportiile juste si intr-o ordine clara, pentru optimizarea rezultatelor.

Pentru o abordare holistica, analizeaza pachetul 3D Sculpt, destinat celor care isi doresc o schimbare de anvergura, care sa integreze optim cele 3 Directii care influenteaza aspectul fizic si starea de sanatate: Nutritie, Fitness si Terapii Estetice.

Adoptarea unui stil de viata sanatos este raspunsul general pentru a garanta succesul si mentinerea rezultatelor terapiilor de Remodelare Corporala. Este motivul pentru care iti recomandam sa urmezi Principiile Generale de Nutritie Sanatoasa si sa evaluezi beneficiile unui stil de viata activ beneficiind de Day-Pass-ul gratuit intr-una din locatiile SWEAT, pe care il primesti la achizitia oricarei proceduri de Remodelare Corporala in centrul nostru.

pliuri de grasime pentru exemplificare pentru slabire localizata

Slabire Localizata

Pentru fiecare dintre noi, in functie de conformatie, exista zona aceea de unde grasimea nu dispare, indiferent cate eforturi faci! Dieta oricat de drastica, antrenamente isovitoare, nimic nu functioneaza!

Magia terapiilor de slabire localizata, cu tehnologii eficiente si targetate, vizeaza exact aceste depozite de tesut adipos incapatanat.

tratare celulita coapsa

Tratare Celulita

Drama femeii moderne este celulita! Exista multe mituri legate de cauzele aparitiei celulitei precum si retete miraculoase de tratament… Noi am optat pentru rezultate dovedite clinic!

Terapiile pentru diminuarea celulitei sunt aplicabile in toate stadiile acesteia si pe toate tipurile, chiar si cea fibroasa. Rezultatele sunt graduale, dar certe si vizibile, insa trebuiesc sustinute prin adoptarea unor reguli simple de hidratare.

piele laxa fara tonus pe abdomen

Laxitate Cutanata

Terapiile de reactivare a metabolismului celular natural permit redensificarea dermului prin stimularea sintezei de colagen, de elastina si de acid hialuronic.

Nu-ti ascunde corpul din pricina laxitatatii pielii, cauzata de slabire sau inaintarea in varsta! De la terapii de stimulare mecanica sau biostimulare, pana la (RF) radiofrecventa  sau mezoterapie, exista solutie pentru fiecare zona si problema specifica!

remodelare corporala 360

Plan Terapeutic Personalizat

O viziune de ansamblu si un ochi critic care scaneaza fiecare parte a corpului tau! Iti promitem ca acesta va fi primul pas in calatoria remodelarii corporale complete, asistata de specialistii nostri si sustinuta de toate terapiile estetice din studioul ALTO.

Este un pachet complet personalizat, centrat pe rezolvarea fiecarei probleme identificate la evaluarea ta initiala si cu o singura destinatie acceptabila: Iubeste versiunea perfecta a corpului tau!

corp perfect 3d sculpt

3D Sculpt = Remodelare Completa

Conceptul 3D SCULPT este promisiunea unor rezultate spectaculoase, pornind de la decizia de a-ti schimba stilul de viata, reinventandu-te.

Presupune dezvoltarea pe 3 Directii a planului de Remodelare Corporala, fiecare cu actiune specifica, dar perfect integrate, fiind indrumat si monitorizat de o echipa multidisciplinara de profesionisti in nutritie, fitness si terapii de remodelare corporala.

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio