Scanare Corporala 3D cu Cea mai Noua Tehnologie

La ALTO Studio, iti spunem exact de ce terapie ai nevoie si pe ce zona. Analizorul de compozitie corporala STYKU iti ofera, pe langa informatii despre postura ta, si indicatii precise privind compozitia corporala detaliata, rata metabolica bazala si gradul de risc de imbolnavire asociata obezitatii.

Studii medicale extinse au evidentiat parametrii antropometrici si rapoartele asociate acestora care sunt indicatori de precizie pentru predictia compozitiei corporale. Problema de nerezolvat pana acum a fost acuratetea masuratorilor. Aparatul de scanare corporala 3D STYKU ofera informatii dimensionale corecte si obiective, fiind un instrument fin de masurare a eficientei oricarei metode de slabire rapida sau remodelare corporala pe care o incerci.

silueta feminina tridimensionala computerizata

Cum functioneaza Scanarea Corporala 3D?

Styku este un dispozitiv revolutionar, dotat cu cea mai performanta camera de masurare a profunzimii folosind tehnologia IR (infrarosu), capabil sa reproduca fidel silueta persoanei scanate pe parcursul unei rotatii de 360 de grade si, in mai putin de un minut, sa elaboreze modelul 3D al acesteia.

Rezultatul este cea mai acurata predictie privind compozitia corporala, cu date despre procentul de grasime viscerala si subcutanata, androida (deasupra taliei) si ginoida (sub nivelul taliei), greutate masa musculara si osoasa, rata metabolica bazala si incadrari in grupe de risc pentru diverse afectiuni asociate obezitatii.

scanare corporala 3D styku

Diagnoza Obiectiva si Remodelare Corporala monitorizata constant

In cadrul sesiunilor de diagnoza corporala, scanarea 3D cu cel mai performant echipament dedicat industriilor de fitness si beauty ne furnizeaza predictia de compozitie corporala detaliata si „harta” distributiei grasimii corporale.

Recomandarea planului de terapii porneste de la aceste informatii si se etapizeaza pe baza prioritatilor stabilite. Ajustarile lunare se fac in functie de reactia specifica la terapii a corpului tau, evidentiata de rezultatele constatate in cadrul sesiunilor de evaluare, analizand prin comparatie evolutia parametrilor furnizati de noua scanare corporala 3D si a fotografiilor before & after.

scanare corporala 3D
scanare corporala 3D styku

Ce beneficii are?

  • Proces rapid, comod si fara atingere
  • Comparatie detaliata scanari succesive
  • Evaluare eficienta terapii de Remodelare Corporala
  • Evaluare eficienta dieta si antrenament
  • Siguranta totala, fara unde care sa-ti traverseze corpul;

Preturi Scanare Corporala 3D

STYKU Pret/ sesiune
Scanare 3D si interpretare rezultate 180 Lei
Scanare 3D integrata cu diagnoza si plan terapii de remodelare corporala Gratis *

* Pentru achizitia unui pachet in valoare de minim 1500 Lei si in cadrul programelor Remodelare 360 si 3D Sculpt

Scanare Corporala 3D – Intrebari Frecvente

Dispozitivul Styku este o adevarata inovatie in materie de scanare corporala 3D, fiind mult mai mult decat un analizor compozitie corporala. Mai jos poti gasi cele mai comune intrebari adresate in legatura cu acest scanner 3D, in speranta ca te va ajuta sa iti dai seama daca acest procedeu este pentru tine.
N

Ce este scanarea corporala 3D?

Aceasta iti ofera o reprezentare 3D a corpului tau, laolalta cu foarte multe date utile despre acesta, cum ar fi indicele de masa corporala, procentul de musculatura versus grasime, vizualizarea posturii, precum si indicatii privind evolutia acestor parametri in functie de numarul de antrenamente sau deficitul caloric pe care ti le propui.
N

La ce ma poate ajuta scanarea corporala 3D?

O scanare cu Styku body scanner te poate ajuta in foarte multe feluri – iti poate oferi detalii despre postura ta care iti arata de unde provin durerile de cap sau cele de umeri, iti poate arata eficienta unei diete sau al unui tratament  de remodelare corporala chiar si dupa o singura sedinta, si ofera o serie de date capabile sa iti schimbe in totalitate modul in care iti percepi corpul.
N

Cum ma poate scapa STYKU body scanner de durerile de cap, spate sau cele de umeri?

Dispozitivul de scanare corporala 3D iti arata ce este in neregula cu postura ta. Specialistii in fitness interpreteaza rezultatele si, daca nu exista afectiuni medicale asociate, iti indica cea mai usoara si rapida metoda de corectie.
N

Pot face scanarea corporala 3D cu Styku si persoanele sub 18 ani?

Desigur, nu exista nicio contraindicatie care sa tina de varsta. Singurul lucru de notat este ca pana la varsta de 18 ani, corpul este inca in dezvoltare, deci rezultatele pot sa nu fie foarte relevante pentru dezvoltarea corporala pe termen lung.
N

Rezultatele scanarii cu Styku se folosesc pentru stabilirea terapiilor de slabire?

Da. Complexitate datelor obtinute cu ajutorul STYKU stau la baza terapiilor pe care specialistii nostri le vor considera cele mai potrivite pentru a va atinge scopurile.
N

Ce este indicele de masa corporala?

Acesta se refera la greutatea ideala raportata la patratul inaltimii si da indicatii privind incadrarea in grupe de greutate, eventual gradul de obezitate al unui individ. Acesta ne poate ajuta sa calculam cate kilograme trebuie sa dea cineva jos pentru a ajunge la starea fizica ideala.
alto aesthetics logo

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

„Cu STYKU am realizat cat de gresite erau presupunerile mele despre ce ar trebui sa fac sa scap de kilogramele in plus. Acum stiu exact ce am de facut, si rezultatele sa vad.”

Marina P

„Cine ar fi crezut ca iti poti da seama daca o dieta de slabit este eficienta pentru tine sau nu dupa o scanare corporala? Nu eu. Si pot spune sincer ca nu imi e dor de dieta paleo.”

Florentina G

„Initial am vrut scanarea corporala 3D pentru ca mi se parea ceva interesant. In urma rezultatelor am observat  postura incorecta si am primit un plan de antrenament ca sa pot corecta asta. Ei bine, regimul de exercitii mi s-a schimbat si zona lombara nu ma mai doare de atunci.”

Traian M

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio