silueta feminina tridimensionala computerizata

Scanare Corporala 3D cu STYKU

Fiecare parte a corpului tau spune o poveste diferita despre stilul tau de viata si despre cum te poti dezvolta in continuare. Styku este singura solutie comerciala de scanare corporala 3D, disponibila acum la ALTO Studio Bucuresti, ce analizeaza cele 2 directii vitale in determinarea succesului programelor de remodelare corporala – pierderea de grasimi si dezvoltarea musculara.

Styku  – Tehnologie Comerciala de Scanare Corporala 3D, acum Doar la ALTO Studio Bucuresti

Predictia de compozitie corporala sau scanarea corporala 3D este un instrument-cheie in determinarea ratelor de succes ale tratamentelor de remodelare corporala. Acesta iti ofera in cateva zeci de secunde o imagine 3D a corpului tau,  ajutandu-te sa te vizualizezi din exterior, obiectiv, si sa poti evalua ce trebuie imbunatatit sau nu.

Fie ca vrei sa determini de unde provin durerile din zona lombara sau a umerilor, daca remodelarea corporala cu VelaShape 3 sau alt aparat este potrivita pentru tine, sau cate kilograme ar trebui sa dai jos pentru a te simti confortabil in corpul ta, evaluarea corporala realizata cu STYKU  este alegerea ideala.

Capabil sa livreze un model tridimensional unic al corpului tau la doar un minut dupa scanare, STYKU  iti ofera date despre metabolismul tau, despre procentul de grasime vs. tesut muscular, despre postura corpului, despre distributia greutatii si a tesutului gras visceral si subcutanat, si chiar despre eficienta diverselor cure si tratamente pe care le practici. Trebuie doar sa faci primul pas…

imagine platforma scanare corporala 3D Styku

Care sunt avantajele analizei corporale 3D cu STYKU ?

STYKU se face remarcat fata de alte aparate de scanare corporala prin acuratetea datelor pe care le ofera, in baza acestora fiind posibila creionarea unei intregi strategii de terapii corporale, de nutritie si de exercitii fizice. Rapid, neinvaziv, si usor de interpretat, STYKU  este cea mai eficienta solutie de scanare corporala 3D disponibila in Romania doar la ALTO Studio.

Cu ajutorul acestui aparat, se customizeaza programul de exercitii fizice, programul de remodelare corporala, sau chiar tratamentele specifice de diminuare a celulitei. Acest lucru se datoreaza abilitatii STYKU de a identifica corect problemele legate in orice fel de compozitia corporala, dar si de abilitatea specialistilor nostri de a recomanda cele mai eficiente practici pentru nevoile tale.

Astfel, scanarea corporala 3D devine una dintre cele mai importante elemente ale programului unic Remodelare 360 al ALTO Studio, intrucat ne ofera o paleta larga de informatii esesntiale pentru a personaliza terapiile pentru nevoile tale unice. Este simpla si 100% neinvaziva, avand la baza o camera in infrarosu de inalta fidelitate.

STYKU scanare corporala 3D

Terapii personalizate eficiente in urma scanarii corporale 3D

Studii extinse au evidentiat anumiti parametri antropometrici si rapoarte asociate care sunt indicatori de precizie pentru compozitia corporala detaliata, rata metabolica bazala si gradul de risc de imbolnavire asociata obezitatii.

Styku este un dispozitiv revolutionar, al carui soft este bazat pe algoritmi modulati folosind inteligenta artificiala, si care integreaza parametrii obtinuti in modelele antropologice generate de studii prin scanare DEXA (scanare reala de compozitie corporala cu 4 densitati de tesut), cu o precizie de peste 96%.

Genereaza astfel cea mai acurata predictie privind compozitia corporala, mult superioara celei bazate pe bio-impedanta (care lucreaza cu doua densitati de tesut), 100% neinvaziva (razele iR se opresc la suprafata corpului) si de o discretie absoluta (soft-ul are implementat un modul de blur pe zona fetei). Avem la dispozitie date despre procentul de grasime viscerala si subcutanata, androida (deasupra taliei) si ginoida (sub nivelul taliei), greutate masa musculara si osoasa, rata metabolica bazala si incadrari in grupe de risc pentru diverse afectiuni asociate obezitatii.

La ALTO Studio, in urma scanarii corporale 3D cu STYKU, specialistii nostri te vor asista cu urmatoarele: identificarea deficitului caloric necesar pentru atingerea obiectivelor pe care ti le stabilesti, urmarirea constanta a evolutiei parametrilor relevanti in remodelarea corporala, alegerea unor programe de exercitii fizice ideale pentru nevoile tale,  analiza gradului de risc privind bolile cardiovasculare asociate cu greutatea excesiva. Poti identifica probleme posturale sau de sanatate in stadiu incipient, ceea ce iti va permite sa te adresezi din timp specialistilor pentru corectii.

Marele atu al monitorizarii evolutiei remodelarii corporala cu dispozitivul STYKU este obiectivitatea: nu exista masuratori luate neglijent, in zone diferite sau poze care isi pierd relevanta pentru ca au perspective sau iluminari diferite! Totul este real, usor de urmarit prin suprapunerea imaginilor diferitelor scanari si calculul suprafetelor si masei de grasime pe diverse zone.

masurare de precizie prin scanare corporala 3D cu styku
comparatie scanare corporala 3D styku

Care sunt avantajele Scanarii Corporale 3D STYKU?

  • Scanare corporala 3D neinvaziva;
  • Reprezentare 3D interactiva;
  • Coaching integrat;
  • Rapoarte automate detaliate;
  • Rezultate in sub 1 minut;
  • Urmarire evolutie si setare trenduri.

Scanare Corporala 3D – Intrebari Frecvente

Scanarea Corporala 3D cu echipamentul Styku  are foarte multe beneficii, majoritatea in zona informarii corecte si predictiilor stiintifice privind starea reala de sanatate.

Mai jos poti gasi cele mai frecvente intrebari legate scanarea corporala:

N

Scanarea cu STYKU este dureroasa?

Fiind nimic mai mult decat o scanare corporala 3D cu o camera cu infrarosu de ultima generatie, procedura nu doare deloc.
N

In ce consta procesul de scanare?

Totul este foarte simplu. Te urci pe platforma, operatorul nostru porneste scanarea de pe laptop, iar Styku face restul. Aparatul va livra rezultatele, iar specialistul iti va recomanda pasii urmatori.
N

Ce informatii poti obtine in urma scanarii corporale cu Styku ?

Procentul de grasime, procentul si masa de grasime viscerala si subcutanata, procentul total de apa din corp, masa osoasa, rating corporal, estimarea ratei metabolice bazale, varsta metabolica, BMI, consumul zilnic de calorii, scorul de calitate a starii generale + recomandari.
N

De ce sunt masuratorile luate de Styku diferite de cele luate fizic?

Am intalnit aceasta intrebare destul de des, iar raspunsul nostru este simplu: pentru ca masuratorile Styku sunt corecte. Alte sisteme, precum masuratoarea clasica cu ajutorul centrimetrului, dau rezultate gresite pentru ca nu au fost create pentru masuratori corporale. Styku  ofera parametri corecti de fiecare data, putand tine cont de cele mai mici schimbari.
N

De ce sa aleg scanarea corporala 3D inainte de inceperea terapiilor?

Cu ajutorul scanarii corporale 3D, specialistii nostri in estetica iti pot recomanda exact terapiile de care ai nevoie. Mai mult, devine mult mai usor chiar sa alegem un program special de nutritie si exercitii fizicie, deoarece putem tinti cu precizie problemele si zonele identificate in urma scanarii.
N

Exista contraindicatii?

Nu exista nicio contraindicatie, nici macar in cazul femeilor insarcinate. Tehnologia este 100% neinvaziva.

Preturi Scanare Corporala 3D STYKU

Scanare Corporala 3D

STYKU Preț/ sesiune
Scanare 3D și interpretare rezultate 180 Lei
Scanare 3D integrată cu diagnoză și plan terapii de remodelare corporală Gratis *

* Pentru achiziția unui pachet în valoare de minim 1500 Lei

alto aesthetics logo

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

„In urma scanarii corporala 3D, am reusit in sfarsit sa combin o serie de terapii si excercitii care m-au ajutat sa slabesc si sa scap si de durerea de spate.””

Marilena A.

„Nici nu imi imaginam cate lucruri nu stiu despre corpul meu. Acum, cu ajutorul ALTO Studio, am descoperit noi modalitati prin care imi pot imbunatati silueta fara sa apelez la terapii complicate.”

Angela G.

„Mi s-a parut in sfarsit simplu sa urmaresc evolutia rezultatelor dietei pe care o tineam, si am reusit sa vizualizez si rezultatele terapiilor estetice realizate in zonele cu probleme pe care le aveam.”

Claudia D.

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio