silueta perfecta radiofrecventa si cavitatie Dalyance

T-Pump PRO 2in1: Modelare si Tonifiere

T-PUMP PRO este un dispozitiv 2 in 1 ce foloseste o tehnologie bazata pe energie electromagnetica de inalta intensitate, localizata, ce induce contractarea musculara supramaximala.  Aceste contractii musculare supramaximale sunt insotite de o reactie metabolica accelerata in celulele adipoase: lipoliza intensiva. Celulele de grasime stimulate de aceasta reactie metabolica sunt slabite si incep sa se desparta. Spre deosebire de contractarile voluntare, contractarile supramaximale intensive sunt independente de functia cerebrala. Stimulează tesutul muscular inducand o remodelare a structurii sale interne.

Ce este T-Pump PRO?

T –Pump PRO reproduce in mod eficace toate efectele metabolice care, de obicei, apar in cadrul unui antrenament obisnuit, intr-o sedinta de doar 30 de minute.

Cu ajutorul T-Pump PRO este posibil sa obtineti o crestere volumetrica considerabila a fibrei musculare, care inseamna o crestere a volumului muscular, prin urmare a densitatii fibrelor musculare. Prin stimularea supramaximala, muschii sunt supusi unor conditii extreme de lucru care nu pot fi reproduse printr-o activitate fizica de tip conventional.

ilustratie fenomene tratament cavitatie Dalyance

T-Pump PRO actioneaza simultan asupra muschilor si tesutului adipos: intareste si “construieste” musculatura si, in acelasi timp, reduce tesutul adipos, remodelandu-ti corpul.

Reuseste sa actioneze in profunzimea tesutului muscular marind masa musculara. Permite reducerea grasimii aflate in zonele cele mai afectate in mod traditional, precum fese, abdomen si solduri.

Radiofrecventa Dalyance ilustrare actiune la nivel celular

Avantajele tratamentelor T-Pump Pro

  1. Un singur echipament pentru a remodela si tonifia principalele grupuri musculare.
  2. Tehnica revolutionara de body contouring [30 de minute de tratament = 5,5 ore de antrenament].
  3. Rezultate vizibile dupa primele sedinte.
  4. Tratament nedureros si non-invaziv.
  5. Nu este necesara perioada de recuperare.

Programe de tratament

T-Pump PRO este indicat pentru tratamentul bratelor, abdomenului, coapselor si fesierilor. Cele 5 programe disponibile au ca obiectiv intarirea musculara si/ sau eliminarea tesutului adipos localizat. In functie de obiective, Beauty Managerul ALTO Aesthetics iti va recomanda planul de tratament personalizat, durata si frecventa sesiunilor de terapie. Toate programele au in comun etapa initiala de incalzire (stretching) si cea finala de relaxare.

HIIT (High Intensity Interval Training)  – Tratament pe intervale de inalta intensitate. Mareste forta musculara si induce o reducere aerobică a tesutului adipos localizat

HIPERTROFIE  – Acest program se concentreaza pe cresterea musculara

FORTA – Ajuta la cresterea fortei musculare fara sa creasa masa musculara.

COMBO 1 (HIIT + HIPERTROFIE) – Intareste muschii, arzand in acelasi timp grasimile.

COMBO 2 (HIPERTROFIE + FORTA) – Mareste forta musculara si stimulează cresterea musculara.

 

Intarirea muschilor podelei pelviene

Tehnologia T-Pump PRO este proiectata si cu o perna pentru pelvis si tratamente pentru intarirea muschilor podelei pelvine.

Beneficii:

– Previne si imbunatateste prolapsul vezicii, a uterului si cedarea rectului cauzate de relaxarea muschilor podelei pelviene;

– Reduce pierderile urinare provocate de tuse sau stranut;
– Creste fluxul sangvin si functia nervoasa a podelei pelviene.

 

femeie remodelare corporala

Rezultate Garantate in Urma Tratamentului cu   T-Pump PRO

Tehnologia 2 in 1, bazata pe energie electromagnetica focalizata de mare intensitate, lucreaza simultan si nedureros asupra muschilor si tesutului adipos, reproducand toate efectele unei sesiuni de antrenament de 30 de minute.

 Rezultatele sunt vizibile dupa primele sedinte si dureaza pana la 6 luni.

T-PUMP este un aparat complet cu care sa slabesti si sa tonifici corpul intr-un mod neinvaziv si nedureros.

 

T-Pump PRO – Intrebari Frecvente

N

Tratamentul cu T-Pump PRO este dureros?

Tratament cu T-Pump PRO este complet non-invaziv. Cel mai comun efect colateral este o senzatie de durere musculara, similara cu senzatia simtita in urma unui antrenament intens. Insa ultima etapa a tratamentului a fost creata tocmai pentru a alina aceasta durere, deoarece favorizeaza eliminarea acidului lactic.

Nu necesita timp de recuperare, dar in caz de puternice dureri musculare, nu se recomanda exercitiu fizic in orele urmatoare tratamentului.

N

Cat de des recomandati sa refacem tratamentul?

Se recomanda un ciclu de 4/6 sedinte (si maxim 2-3 pe saptamana). Dupa incheierea primului ciclu, se recomanda o luna de pauza, dupa care se continua cu 1/2 sedinte pe luna (timp de 10 luni).

Tratamentul trebuie alaturat unei diete sanatoase si exercitiului fizic regulat. 

N

In cat timp apar rezultate vizibile?

Specialistii ALTO Aesthetics recomanda intre patru si sase sedinte pentru a vedea rezultate optime in urma tratamentului. Rezultatele sunt vizibile insa dupa primele sedinte si dureaza pana la 6 luni.

N

Cat dureaza un tratament complet?

Aparatura poate fi utilizata un timp maxim de 30 de minute pe aceeasi zona si un maxim de 90 de minute in cadrul aceleiasi zile.

N

In cat timp dispar rezultatele?

Depinde foarte mult de interesul urmarit, rezultatele dorite si de alti factori personali. Cel mai corect va pot raspunde expertii ALTO Aesthetics in urma unei scanari corporale 3D STYKU. 

N

Exista contraindicatii?

Contraindicatiile sunt urmatoarele: dispozitive medicale sau metalice implantate (pacemaker, defibrilatoare, suruburi, placi); femei insarcinate, care alapteaza sau care au un dispozitiv intrauterin de tip metalic (ex. spirala de cupru); ciclu menstrual (in caz de tratament al abdomenului).

Preturi Tratament T-Pumo PRO

T-Pump PRO: Modelare si tonifiere

 

T-Pump PRO Preț /sesiune Preț pachet 4 sesiuni Preț pachet 6 sesiuni Preț pachet 12 sesiuni
T-PUMP Pro – 1 aplicator 30 min 250 Lei 900 Lei 1250 Lei 2500 Lei
T-PUMP Pro – 2 aplicatori 30 min 300 Lei 1080 Lei 1500 Lei 3000 Lei
T-PUMP Pro – 4 aplicatori 30 min 400 Lei 1440 Lei 2000 Lei 4000 Lei
T-PUMP Pro – 2 aplicatori 60 min 500 Lei 1800 Lei 2500 Lei 5000 Lei
T-PUMP Pro – 4 aplicatori 60 min 700 Lei 2520 Lei 3500 Lei 7000 Lei

 

La 6 sesiuni T-PUMP Pro achizitionate se ofera in plus o sesiune GRATIS.

alto aesthetics logo

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

Un tratament uimitor! Iar efectele au aparut foarte repede si se mentin. Multumesc ALTO pentru ca l-ati inclus in portofoliul terapiilor de exceptie!

Maria C.

Mi-am atins obiectivele de tonifiere intr-un timp record si sunt super multumita! Scanarile 3D inainte si dupa cele 6 sesiuni de T-Pump PRO mi-au demonstrat cat de eficient a fost tratamentul. Sunt extrem de incantata si recomand cu incredere!

Ana M.

Disconfort 0, rezultate 100%! Sunt bucuros ca am descoperit acest echipament si revin cu incredere sa urmez programul personalizat recomandat de specialistul ALTO.

Claudiu C.

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio