logo ALTO Studio

Termeni si Conditii

Utilizarea acestui website se supune conditiilor definite in acest document. Va rugam sa le cititi cu atentie. Accesarea acestui web site si folosirea materialelor pe care le contine implica faptul ca ati citit si ca sunteti de acord, fara rezerve, cu aceste conditii.

SECTIUNEA 1: CINE SUNTEM

Compania S.C. ALTO STUDIO BEAUTY ARCHITECTS S.R.L  (denumita in continuare ALTO Studio) opereaza sub denumirea comerciala ALTO Studio,  si opereaza website-ul online https://alto-studio.ro  in scop informativ si comercial.

INFORMATII JURIDICE

S.C. ALTO STUDIO BEAUTY ARCHITECTS S.R.L

CUI RO 42891848

REG COM J40/9523/2020

IBAN RO21BUCU1351304266484RON

Sediu Social: Bd Decebal nr 12 Bl S7, sc 1et 5 Ap 15 cam 1

Sector 3 Bucuresti

INFORMATII CONTACT:

Prin formularele de inregistrare si acceptarea politicii de cookies, putem colecta date despre tine pe website-ul nostru. Pentru a afla cu exectitate aceste date, pentru a lemodifica, pentru a le sterge sau pentru a le anonimiza, trebuie sa ne trimiti cate o solicitare scrisa la urmatoarele adrese:

  1. Posta electronica: info@alto-studio.ro cu subiectul DATE CARACTER PERSONAL
  2. Prin posta sau curier la Birou Marketing din sediul punctului de lucru ALTO Studio Beauty Architects, din GHEORGHE BRATIANU NR 8, ET 2, 011413 Sector 1, BUCURESTI, Romania, Uniunea Europeana, in atentia Ofiterului ALTO Studio Beauty Architects SRL de Protectie a Datelor.

 

SECTIUNEA 2: CONDITII PENTRU FOLOSIREA SITE-ULUI ALTO STUDIO

 

Accesul la acest site se face voluntar de catre utilizator, iar navigarea si accesul pe site implica acceptul si cunoasterea avertizarilor legale, a conditiilor si a termenilor de utilizare detaliati in acest document. Simplul acces nu implica niciun fel de relatie comerciala intre ALTO Studio si utilizator.

Atunci cand utilizezi oricare dintre serviciile noastre, vei fi supus si vei accepta regulile, normele, politicile, termenilor si conditiilor aplicabile serviciului ales, incluse in prezentul document „Termeni si Conditii”. ALTO Studio isi rezerva dreptul de a aduce modificari site-ului, inclusiv in sectiunea „Termeni si Conditii”, fara o notificare in prealabila.

SECTIUNEA 3: DEFINITII SI TERMENI

 

Vanzator: ALTO Studio Beauty Architects SRL

Utilizator:  Reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la continutul website-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de ALTO STudio (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre aceasta si ALTO Studio.

Client: persoana fizica sau juridica, sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Website: reprezinta domeniul alto-studio.ro, prin intermediul caruia Utilizatorul-ul are access la informatii privind produsele si serviciile oferite prin site.

Cont: reprezinta sectiunea din website formata dintr-o adresa de email si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si contine informatii despre Utilizator/Client si istoricul Clientului in Site (comenzi, facturi fiscale, etc). Comenzile se pot realiza si fara definirea unui cont de client, caz in care nu este necesara definirea unei parole.

Comanda: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului de catre un Client, prin care Clientul transmite catre Vanzator intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe website. Rezervarea unui produs accesand site-ul nu reprezinta o Comanda.

Contract: reprezinta contractul la distanta privind bunuri sau servicii, incheiat intre Vanzator si Client, in cadrul unui sistem organizat de vanzare sau prestare de servicii la distanta organizat de Vanzator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Clientului pana la momentul in care este incheiat Contractul si inclusiv acel moment.

Continut:

– toate informatiile de pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui email trimis Utilizatorilor sau Clientilor sai de catre un angajat sau colaborator ALTO Studio prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al ALTO Studio Utilizatorului sau Clientului, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de produse, serviciile si/sau tarifele practicate de catre ALTO Studio intr-o anumita perioada;

– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care ALTO STudio are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la alto-studio.ro sau alte date privilegiate ale acestuia.

Produse si/sau Servicii: orice produs si/ sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, ce urmeaza a fi furnizate prin site Clientului ca urmare a incheierii Contractului.

Tranzactie: incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre alto-studio.ro Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre ALTO Studio, indiferent de modalitatea de livrare.

Campanie: actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre ALTO Studio

Newsletter: mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (email, SMS), asupra Produselor si Serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre ALTO STudio intr-o anumita perioada si fara nici un angajament cu referire la informatiile continute de acesta.

Utilizarea abuziva: reprezinta utilizarea site-ului alto-studio.ro intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau orice alt mod care poate produce prejudicii ALTO Studio.

SECTIUNEA 4: CONTINUT SI LIMITAREA RESPONSABILITATII

 

Accesul in cadrul site-ului alto-studio.ro, precum si utilizarea acestuia se fac cu respectarea Termenilor si Conditiilor cuprinse in acest document. Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca Utilizator si/sau realizarea de achizitii de produse si servicii oferite prin site ca si Client, presupun implicit citirea cu atentie si acceptarea tacita si fara rezerve a acestor Termeni si Conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta, denumita „Utilizarea”.

ALTO Studio incearca sa evite erorile continuturilor de pe acest site, dar cine il utilizeaza o face pe propria raspundere si risc. ALTO Studio nu se face responsabila de erorile sau omiterile care ar putea aparea in continuturile acestui site sau in alte continuturi care se pot accesa prin intermediul acestuia. De asemenea ALTO Studio nu se face responsabila de daunele suferite in urma utilizarii acestui site web sau pentru orice alta actiune care are la baza informatia continuta de acesta. Acest site poate sa contina link-uri care pot redirectiona utilizatorul catre alte site-uri gestionate de catre terti asupra carora ALTO Studio nu detine controlul. ALTO Studio nu este responsabila de continuturile si de starea acestor site-uri si pagini web, iar accesul la acestea prin intermediul acestui site nu inseamna ca ALTO Studio recomanda sau aproba continutul lor. In cazul in care ALTO STudio are cunostinta ca activitatea sau informatia continuta de aceste link-uri este ilicita, constituie delict poate aduce prejudicii indemnizabile bunurilor sau drepturilor unui tert, va actiona cu diligenta necesara pentru a sterge sau a dezactiva link-ul respectiv in cel mai scurt timp posibil. ALTO Studio nu garanteaza absenta virusilor sau a altor elemente care ar putea cauza daune sau alteratii ale sistemului informatic, ale documentelor electronice sau ale altor fisiere ale utilizatorului acestui site. In consecinta, ALTO Studio nu raspunde pentru daunele si prejudiciile pe care aceste elemente le-ar putea cauza utilizatorului sau tertilor. In acelasi timp nu garanteaza si nici nu este responsabila pentru accesul intrerupt sau cu eroare a acestui site web. Asadar, este interzisa includerea sau comunicarea de catre utilizator a unor continuturi false sau inexacte care induc sau pot induce in eroare restul utilizatorilor sau personalul ALTO Studio, in special continuturi care sunt protejate de drepturile proprietatii intelectuale, care apartin tertilor, fara aprobarea titularului acestor drepturi, cu atat mai putin continuturi care pot cauza faimei sau bunului nume al ALTO Studio, sau pot fi considerate publicitate ilicita, inselatoare sau neloiala si/sau contin virusi sau alte elemente electronice care pot dauna sau pot impiedica functionarea site-ului web, a retelei, a echipamentelor informatice ale ALTO Studio sau ale tertilor si/sau accesul altor utilizatori ai portalului.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimtamantul parintilor de a utiliza acest website.

Pentru evitarea oricarei neclaritati, ALTO Studio nu poate fi responsabila pentru orice pierdere sau prejudiciu indirect (inclusiv dar fara limitare la pierderi de profit, oportunitati sau prejudicii de imagine), daune de orice fel , costuri, cheltuieli sau revendicari pentru orice fel de compensatii indirecte (provocate in orice mod) pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat din sau in legatura cu indeplinirea de catre ALTO Studio a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrarea si in special pentru pierderea acestora.

 

 

SECTIUNEA 5: LEGISLATIE APLICABILA SI TRIBUNALE COMPETENTE

 

Termenii si conditiile care guverneaza acest site, cat si relatiile care ar putea deriva sunt protejate si se supun legii romanesti. Rezolvarea oricarui tip de controversa, litigiu sau contradictie care ar putea aparea intre Utilizator/ Cumparator si ALTO Studio, pentru folosirea acestui site web, se supune instantelor competente din Bucuresti, Romania.

Contractul dintre Client si ALTO STUDIO BEAUTY ARCHITECTS SRL  va fi guvernat de legislatia aplicabila din Romania. Eventualele litigii aparute se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate exclusiv de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

 

SECTIUNEA 6: DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

 

Continutul acestui site web, texte, imagini, sunet, fisiere, marca, logotip, combinatii de culori, sau orice alt element, structura si design-ul, selectia si forma de prezentare a materialelor incluse, programele informatice necesare pentru functionarea, accesul si utilizarea lui, numite generic „Continut” astfel cum este definit in preambul, sunt si raman proprietatea ALTO Studio sau a furnizorilor si/sau producatorilor produselor oferite prin intermediul alto-studio.ro si este protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 129/1992 privind modelele si desenele industriale, republicata.

Vizitatorului, Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de alto-studio.ro, includerea oricarui Continut in afara website-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul expres scris al ALTO Studio.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

In cazul identificarii oricei actiuni dintre cele mentionate, va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@alto-studio.ro.

Este interzisa reproducerea (cu exceptia cazului in care se face pentru uz privat), transformarea, comunicarea publica, distribuirea, punerea la dispozitia publicului si in general orice alta forma de exploatare, prin orice metoda, a intregului continut sau a unei parti a acestui site, precum si design-ului, a selectiei si a formei de prezentare a materialelor incluse fara aprobarea titularului drepturilor respective sau fara sa fie permis din punct de vedere legal. Accesul la acest site web nu presupune in niciun caz achizitionarea de catre utilizatori a dreptului de proprietate asupra continuturilor aparute aici.

Intregul continut al website-ului incluzand dar nelimitandu-se la text, logo-uri, reprezentari stilizate, butoane, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, continut multimedia, software si alte date, numite generic „Continut” astfel cum este definit in preambul, sunt si raman proprietatea ALTO Studio sau a furnizorilor si/sau producatorilor produselor oferite prin intermediul theclinique.ro si este protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 129/1992 privind modelele si desenele industriale, republicata.

Vizitatorului, Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de alto-studio.ro, includerea oricarui Continut in afara website-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul expres scris al ALTO Studio.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

In cazul identificarii oricei actiuni dintre cele mentionate, va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@alto-studio.ro.

 

 

SECTIUNEA 7: SECURITATEA SI PROTECTIA DATELOR

 

ALTO Studio depune eforturi maxime pentru a se asigura ca navigarea prin acest site web se realizeaza in cele mai bune conditii. Este interzisa decompilarea, realizarea ingineriei inverse, sublicentierea sau transmisia in orice mod, traducerea sau realizarea de derivate la programele informatice necesare pentru functionarea, accesul si utilizarea acestui site web si a serviciilor continute de acesta. Utilizatorului acestui site web ii este interzis sa stearga, sa altereze, sa evite sau sa manipuleze orice dispozitive de protectie sau sisteme de securitate care pot fi instalate pe acest site. ALTO Studio nu este responsabila pentru niciun fel de prejudicii suferite de utilizatori din cauza folosirii navigatorilor sau a diferitelor versiuni ale acestora pentru care a fost conceput acest site web.
Website-ul www.alto-studio.ro respecta normele impuse de noul Regulament General privind Protectia Datelor cu caracter personal ale cetatenilor Uniunii Europene – RGPD sau GDPR (UE) 2016/679, intrat in vigoare la data de 25 mai 2018.
In conformitate cu dispozitiile acestuia pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ALTO Studio informeaza utilizatorii acestui site web ca datele personale vor face parte dintr-un fisier automatizat de date cu caracter personal, al carui titular si responsabil este ALTO Studio, cu scopul prelucrarii adecvate a solicitarilor primite sau utilizarea lor in scop comercial in situatia in care si-au dat acordul in acest scop. Prin trimiterea datelor va exprimati acordul expres pentru ca ALTO Studio sa poata desfasura prelucrarea automatizata.
Datele dumneavoastra personale sunt tratate cu maxima confidentialitate, iar ALTO Studio, in calitate de responsabila a acestui fisier, a luat toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a garanta confidentialitatea si securitatea datelor personale, si pentru a evita alterarea, pierderea, prelucrarea sau accesul neautorizat, fiind de asemenea constienta de importanta pe care ar putea sa o aiba datele referitoare la sanatate. ALTO Studio isi rezerva dreptul de a trimite prin intermediul postei electronice ultimele noutati si oferte tuturor utilizatorilor care au solicitat o cerere de oferta prin completarea formularului de pe site. ALTO Studio foloseste arhiva de date trimise de catre utilizatori pentru a raspunde adecvat la consultatii sau solicitari. Utilizatorul este informat de necesitatea facilitarii acestor date. Va informam ca adresa de posta electronica este folosita pentru a raspunde la consultatia dumneavoastra, pentru a va trimite informatii despre produsele si serviciile oferite de ALTO Studio sau pentru a va informa de orice alte schimbari care ar putea aparea. Asadar, in legatura cu datele personale colectate sub forma prevazuta in politica de protectie a datelor, informam utilizatorii ca au drept de acces, rectificare, impotrivire sau anulare a datelor lor personale. Aceste drepturi pot fi exercitate de catre utilizator sau de catre reprezentantul acestuia printr-o solicitare scrisa si semnata trimisa la urmatoarea adresa: Str. George Enescu nr 16B, Vladiceasca, Ilfov. Solicitarea trebuie sa contina numele si prenumele utilizatorului si continutul cererii conform cazului.

Politica de Confidentialitate detaliata este disponibila aici: https://alto-studio.ro/privacy/

 

 

SECTIUNEA 8: FORTA MAJORA

 

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

 

SECTIUNEA 9: POLITICA COOKIES

 

ALTO Studio foloseste cookie-uri pentru a imbunatati continuu experienta utilizatorilor sai in cadrul website-ului si pentru a oferi siguranta si eficienta pentru consumatorii sai. Acest serviciu nu stocheaza alte date sau informatii personale, in afara inregistrarii vizitei pe website, in mod anonim. Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu“cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Firefox, Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu conține programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Acest serviciu permite afisarea anunturilor reclamelor de catre site-ul nostru si alte terte parti (cum este Google) pe paginile web vizitate. In conformitate cu politica de confidentialitate oferita de Google, va puteti seta preferintele, in legatura cu acest serviciu. Prin navigarea in continuare pe acest website va exprimati acordul cu privire la adaugarea cookie-urilor pe instrumentele pe care le utilizezi, cu exceptia cazului in care ati oprit aceasta optiune.

 

SECTIUNEA 10: POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

Produsele si serviciile comercializate de alto-studio.ro sunt fie produse cosmetice de la diversi comercianti de la diversi furnizori fie tratamente estetice oferite de ALTO STudio. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator sau Client. Din motive justificate ne putem rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/ Cumparatorului in vederea lansarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ne-ar putea prejudicia in vreun fel.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile si ofertele prezentate sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Orice comanda neconfirmata de catre reprezentantii ALTO Studio nu are valoarea unui Contract. Mesajul de notificare afisat, imediat dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (prin email) sau telefonic.

Contractul se considera incheiat intre ALTO Studio si Client in momentul primirii de catre Client prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a Comenzii. Asadar, Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre ALTO Studio.

In cazul platilor online ALTO Studio  nu este si nici nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

COMANDA SI DOCUMENTE CONTRACTUALE

Clientul / Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site-ul alto-studio.ro prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand/alegand plata prin una dintre modalitatile existente pe website. Odata adaugat in cosul de cumparaturi un Produs si/sau Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea Comenzii, implicit nici rezervarea automata a Produsului/Serviciului.

Prin finalizarea unei comenzi pe site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (email sau telefonic) prin care ALTO Studio, isi deruleaza operatiunile comerciale si consimte ca poate fi contactat in orice situatie in care este necesara contactarea sa.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

ALTO Studio poate anula in orice moment Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara sau fara ca vreo parte sa poate pretinde celeilalte daune-interese, in unul dintre cazurile:

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a Tranzactiei, in cazul platii online;

– invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat, in cazul platii online;

– datele furnizate de catre Client sunt incomplete si/sau incorecte.

– produsele comandate nu mai sunt disponibile, urmand sa fie recomandate produse similare.

In situatia in care un Produs sau/si Serviciu comandat de catre Client si achitat, nu poate fi livrat, acesta va informa Clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea Produsului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

ALTO Studio nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor serviciilor si produselor. Din aceste motive, ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda, in cazul in care respectivul produs/serviciu nu se mai regaseste in oferta furnizorului/producatorului sau daca acesta nu-l are in stoc. In cazul in care nu se pot furniza produsele sau presta serviciile, Clientul va fi informat cat mai curand posibil. In situatia in care Produsele sunt deja Platite, banii vor fi restituiti in termen de maxim 7 (sapte) zile lucratoare.

Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului Site, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti Utilizatorii/Clientii.

Clientii, indiferent de metoda de comanda a produselor si serviciilor, accepta faptul ca este posibil sa existe unele diferente intre imaginile prezentate pe site si realitate. Pozele de prezentare pot fi realizate in conditii variate cu sau fara blitz sau pot fi doar fotografii si imagini doar cu titlu de prezentare si informare.

 

PRETUL

Preturile pot fi actualizate oricand. Pretul valid este cel valabil in momentul plasarii comenzii. Preturile aferente Produselor si/sau Serviciilor afisate in cadrul site-ului sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres acest lucru pe site.

ALTO Studio va transmite Clientului, la cerere, factura aferenta Comenzii ce contine Produsele si/sau Serviciile vandute, Clientul este de acord cu primirea facturii in format electonic pe adresa sa de email.

In situatia in care unuia sau mai multor Produse si/sau Servicii le sunt aplicate mai multe promotii in acelasi timp (discounturi/cadouri/pachete promotionale etc), se aplica o singura Promotie si anume cea cu valoarea cea mai mare in momentul achizitionarii de catre Client a acestor Produse si/sau Servicii.

Preturile pot fi modificate in orice moment, fara preaviz.

ALTO Studio atentioneaza asupra faptului ca pot exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale website-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri va informa Clientul asupra pretului corect.

 

PLATA SI MODALITATI DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

ALTO Studio va accepta plata de la Client prin intermediul procesatorului de plati online securizate, in momentul in care primeste Comanda de la Client sau, in numerar la livrarea Produselor si/sau Serviciilor comandate.

 

DREPTUL DE RETRAGERE

Urmatoarele Produse nu se pot returna in conformitate cu art.16 din OUG 34/2014:

-Produse confectionate la comanda sau dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar;

-Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid;

-Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client;

-Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 

 

SECTIUNEA 11: SECURITATE PLATI

 

Optiunile de plata sunt numeroase, iar tu vei putea alege in cosul de cumparaturi, modalitatea cea mai potrivita. Poti plati folosind cardul direct pe site, cu ordin de plata, depunere numerar la banca, sau numerar la sediul nostru.

PLATA ONLINE CU CARD BANCAR

Comenzile platite online cu cardul sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dvs. Banii sunt transferati in contul ALTO Studio doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ALTO Studio foloseste serviciile de plata online ale NETOPIA/ MobilPay. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub sigla VISA (Classic sau Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Pentru platile cu aceste carduri este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure te asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, in nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele VISA si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele VISA sau MasterCard, dupa caz. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiilor, trebuie sa introduci datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati MobilPay.

Tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului tau, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON.

ALTO STUDIO BEAUTY ARCHITECTS SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

 

SECTIUNEA 12: POLITICA DE LIVRARE

 

Pentru a lansa o comanda prin intermediul magazinului online este nevoie sa ne transmiteti o comanda folosind datele dvs. de contact. Alegerea produselor se face prin folosirea meniului din bara dinamica, navigand prin categoriile de produse. In momentul in care ai gasit un produs/serviciu care se potriveste dorintelor tale, il poti adauga in cos direct, sau poti sa accesezi informatiile si detaliile printr-un simplu click.

In cosul de cumparaturi poti schimba cantitatea produselor dorite sau chiar sa renunti la un produs, insa aici poti vedea produsele tale, insotite de fotografii, pretul unitar si pretul final.

In scurt timp vei primi un email prin care se confirma inregistrarea comenzii ce contine produsele comandate  si datele noastre.

STADIU COMANDA

Din momentul in care ai lansat o comanda online sau telefonic, ne ocupam in cel mai scurt timp de aceasta. Verificam produsele/ serviciile din comanda, disponibilitatea acestora, comandam la furnizor produsele disponibile la comanda si cerem termen de livrare in cazul in care produsul nu este disponibil nici in stocul furnizorilor. Te contactam pentru comunicarea termenului de livrare imediat ce avem informatii complete privind data certa de livrare. Informatiile despre comanda ta se vor trimite pe email.

In situatia in care un produs nu este disponibil, cu acordul tau il vom inlocui, ori indeparta din comanda.

O comanda poate trece prin urmatoarele stadii:

comanda in curs de confirmare – primul stadiu, dupa ce finalizezi pasii din formularul de comanda

comanda confirmata – atunci cand colegii nostri se ocupa de comanda ta. Analizeaza serviciile si produsele cumparate, verifica stocul pentru acestea din urma si te contacteaza daca sunt chestiuni de lamurit privind natura serviciilor sau daca exista un termen de livrare prelungit pentru anumite produse comandate care nu exista in stoc. Pentru aceste situatii speciale vei primi un nou email cu termenele de livrare actualizate, pentru care vom astepta acceptul tau. Pentru situatia in care comanzi servicii si nu (mai) sunt neclaritati, livrarea se face la sediul nostru incepand din ziua imediat urmatoare confirmarii comenzii, pe baza de programare. Livrarea produselor se face tot la sediul nostru, incepand din ziua imediat urmatoare confirmarii comenzii.

comanda livrata – este stadiul in care ai acceptat produsul, ridicandu-l din sediul nostru, sau ai acceptat serviciul, programandu-te pentru efectuarea lui.

comanda anulata – poti sa soliciti oricand anularea comenzii, in cazul in care te-ai razgandit, pana la momentul acceptarii produselor sau serviciilor.

Comanda ta poate fi anulata si din alte motive, cum ar fi:

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a Tranzactiei, in cazul platii online;

– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat, in cazul platii online;

– datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

– comanda este returnata.

In situatia in care se anuleaza o comanda achitata cu card online, se va efectua anularea tranzactiei pe platforma procesatorului de platii, urmand ca valoarea achitata sa se vada in cont in aproximativ 5 zile.

 

SECTIUNEA 13: POLITICA DE RETURNARE

 

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna conform art.16 din OUG 34/2014:

– florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de returnare;

– produse confectionate la comanda sau dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

– produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consummator;

– produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

In cazul in care doresti sa returnezi produsele cosmetice sigilate in termenul legal de 14 zile, te invitam cu acestea la sediul nostru din Str. Gheorghe Bratianu nr 8, et 2, Sector 1, București, unde putem verifica impreuna integritatea sigiliilor. In cazurile exceptionale in care nu te poti deplasa la sediul nostru pentru retur, accepti ca final procesul verbal semnat de catre reprezentantii  ALTO Studio eventual si de catre curierii care ne livreaza produsele cosmetice returnate, in ceea ce priveste starea lor la primire.

 

 

Numele domeniului www.alto-studio.ro este inregistrat pe numele SC FUSION DESIGN SOLUTIONS STUDIO SRL cu sediul in ILFOV, cu urmatoarele date de contact: Telefon: 0733662218,  Mail: office@fusion-design.ro