Concept

ALTO STUDIO este un centru de estetica de tip boutique, specializat in terapii avansate de remodelare corporala, estetica faciala si epilare definitiva.

Am asimilat – din arhitectura – conceptul de estetica sustenabila si propunem exclusiv terapii neinvazive, insa eficiente si cu rezultate durabile. Respectam frumusetea naturala si o armonizam cu tendintele actuale in estetica, pentru a redesena, a remodela si – in final – a intretine versiunea ta redefinita.

Am proiectat pentru tine acest drum ca pe o experienta: o locatie distinsa intr-o zona rafinata si usor accesibila a Bucurestiului, un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente astazi si o echipa pregatita sa inteleaga si sa raspunda nevoilor si exigentelor tale.

Suntem pregatiti sa cladim impreuna versiunea ta perfecta, urmand planul de arhitectura corporala elaborat de specialistul nostru in cadrul sesiunilor de diagnoza prin scanare corporala 3D si evaluare a obiectivelor personale.

arhitectura corporala silueta 3d si logo

Valorile ALTO

Estetica sustenabila implica responsabilitate fata de tine pe termen lung, o permanenta cautare a echilibrului perfect intre frumusete si sanatate. Am ales sa utilizam tehnologii sigure, eficiente, neinvazive si care sunt elaborate de companii reprezentative in domeniu, cunoscute prin inovatie si rigoare, in deplin acord cu reglementarile FDA.

Educatia continua si multidisciplinara a terapeutilor nostri ne ajuta sa intelegem viziunea TA si sa identificam terapiile optime  de aplicat, proiectand parcursul ideal pentru materializarea acesteia. Vrem sa rasplatim astfel increderea pe care ne-o acorzi.

Prin comunicarea onesta si detaliata pe toate directiile vrem sa-ti devenim parteneri si prieteni. Vom parcurge impreuna, etapa cu etapa, calea catre versiunea perfecta a corpului tau!

Viziunea ALTO

Corpul tau reprezinta proiectia ta sociala si, oricat de liberala ar putea fi mentalitatea anului 2021, esti analizat si etichetat in raport cu felul in care te prezinti. Grasimea localizata, celulita, pielea laxa sau pilozitatea inestetica nu sunt tolerate daca valorizezi estetica personala.

La ALTO STUDIO, viziunea noastra da o directie matematica esteticii corporale. Dezvoltam proiectarea de arhitectura corporala pornind de la studiile clinice ale terapiilor utilizate, integrand frumusetea naturala cu perceptia actuala in estetica.

Planul Personalizat (Remodelarea 3600 )este raspunsul specialistilor nostri la stradania de a da forma perfectiunii personale – o solutie completa care porneste de la diagnoza obiectiva initiala si, filtrata prin aspiratiile tale, propune conceptual noul TU .

Remodelarea Completa (3D Sculpt) raspunde global dorintei de schimbare de anvergura, urmarind eficientizarea rezultatelor pe 3 Directii: consiliere nutritionala, antrenament fitness personalizat si  plan de terapii estetice complementare.

Prezentare

Corpul tau reprezinta proiectia ta sociala si, oricat de liberala ar putea fi mentalitatea anului 2021, esti analizat si etichetat in raport cu felul in care te prezinti. Grasimea localizata, celulita, pielea laxa sau pilozitatea inestetica nu sunt tolerate, daca valorizezi estetica personala!

La ALTO STUDIO, am definit arhitectura corporala ca domeniu in care activam cu responsabilitate si entuziasm. Remodelarea 360 este raspunsul specialistilor nostri la provocarea de a da forma perfectiunii – o solutie completa, un mix personalizat de terapii orientat sa rezolve fiecare din problemele identificate la evaluarea ta initiala.

Tehnologiile actuale neinvazive de remodelare corporala si estetica faciala  se regasesc in planul de terapii si asigura, sinergic, eficienta acestuia, iar epilarea definitiva eficienta pe toate fototipurile si nedureroasa, raspunde exigentelor estetice contemporane.

Ne-am asigurat ca avem pachetul complet pentru a defini si atinge impreuna obiectivele estetice ale viitoarei tale imagini sociale, intr-o maniera eficienta si neinvaziva. Comunicand onest si coerent in fiecare etapa, intr-un ambient placut si prietenos. Respectand principiul de estetica sustenabila asumat si urmarind mentinerea rezultatelor prin terapii de intretinere corporala.

velashape III aparat

Velashape III

Combinarea sinergica a energiilor infrarosu (IR) si radiofrecventa bipolara (RF), potentata de puterea vacuumului, permite incalzirea profunda si controlata a tesutului gras, avand ca rezultat remodelarea corporala prin diminuarea depozitelor de grasime si ameliorarea rapida a aspectului pielii.
LPG Alliance aparat

LPG Alliance

Foloseste principiul stimularii mecanice controlate ca directie si intensitate – endermologie -pentru a reactiva metabolismul natural celular, cheia eficientei sale in slabire localizata, diminuare celulita si redensificare naturala a dermului.
cooltech define aparat

Cooltech Define

Redefineste criolipoliza si o duce la un nou nivel: criosculptura 360! Inovatia consta in reproiectarea aplicatorilor si a tehnicii de racire astfel incat sa asigure inghetarea omogena si controlata a oricarei zone sau unghi, pentru orice tipologie corporala.
Dalyance Cocoon Medical echipament

Dalyance

Actiunea simultana a radiofrecventei (RF) care, incalzind profund dermul, stimuleaza productia de colagen si a ultrasunetelor (US) care distrug adipocitele si aduc grasimea in stare lichida, ceea ce o face usor de eliminat prin sistemul limfatic – acesta este secretul eficientei Dalyance in remodelarea corporala si rejuvenare prin redensificarea dermului.
elysion pro laser dioda epilare definitiva echipament

ElysionPro

Functioneaza pe principiul fototermolizei selective: prin descarcarea laserului pe lungimea de unda potrivita, incalzeste punctual foliculul pentru a-l distruge, fara a afecta tesutul din jur.  Este dotat cu dioda laser de mare putere si aplicatori dedicati pentru zone mici si sensibile, sau pentru zone mari, cu tehnologia crystal freeze incorporata, asigurant eficienta si confort pe parcursul procedurii.
Presoterapie drenaj Adagyo

Adagyo

Presoterapia este tehnologia care permite drenajul grasimii, lichidelor si toxinelor prin stimularea eficienta a sistemul limfatic, realizata prin masajul coerent si uniform. Este tehnologia suport pentru oricare dintre terapiile estetice, favorizand instalarea mai rapida a rezultatelor atat prin drenaj, cat si prin activarea directa a sistemului circulator, care permite oxigenarea suplimentara a celulor dermului si a tesutului muscular.
Hydrafacial echipament

Hydrafacial

Curatarea tenului este esentiala pentru un aspect proaspat si luminos, fiind recomandata inaintea oricarui tip de terapie estetica pentru obtinerea rezultatelor vizate. Echipamentul are la baza tehnologia vortex pe baza de vacuum, care asigură curatarea, exfolierea si extractia impuritătilor, urmata de livrarea in straturile profunde a nutrientilor specifici: antioxidanti, peptide si acid hialuronic.
Intraceuticals oxigen hiperbaric echipament

Intraceuticals

Este un sistem complet de ingrijire a pielii, bazat pe terapii aplicate in cabinet, completate si sedimentate de ritualurile de ingrijire zilnica. Stratificarea hialuronica brevetata Intraceuticals permite furnizarea acidului hialuronic in piele la profunzimi diferite variindu-i masa moleculara, acesta functionand si ca agent de livrare pentru celelalte ingrediente active utilizate.
Perk by Hydrafacial

Perk by Hydrafacial

Este rezultatul unei abordari inedite a terapiilor faciale: exfolierea delicata cu ajutorul vacuumului si a unui capat special conceput, urmata de aplicarea unui produs profesional de ingrijire dintr-o doza personala, activata cu ajutorul unei role. Aceasta se foloseste apoi pentru stabilizarea rezultatelor pe parcursul ritualurilor de ingrijire seara sau dimineata, cantitatea de produs ramasa fiind suficienta pentru aproximativ o luna.

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

Echipa

Te asteptam cu o echipa multidisiplinara de specialisti:
Andreea Gologan Beauty Manager ALTO Studio

Andreea

Beauty Manager
Rares Mititelu project manager ALTO Studio

Rares

Project Manager
Oana Valah Specialist Nutritie

Oana

Specialist Nutritie
Adrian Borozan Personal Trainer

Adi

Personal Trainer
Anca Luca Beauty Architect ALTO Studio

Anca

Beauty Architect
Simona Capraru Beauty Architect ALTO Studio

Simona

Beauty Architect
Adelina Bidilici Beauty Architect ALTO Studio

Adelina

Beauty Architect

Testimoniale

Am pregatit aceasta sectiune ca o mana sincera, intinsa cu intentia de a ne cunoaste. Adunam impresii si trairi ale prietenilor care ne-au vizitat si au acceptat sa ne vorbeasca despre experienta ALTO: este intr-adevar cladita cu profesionalism si caldura in jurul nevoilor si asteptarilor fiecarui client, asa cum ne-am propus? 

Am avut surpriza foarte placuta sa va gasesc usor, sa ajung repede la voi, sa fiu cucerita de atmosfera calda, premium, de echipa binevoitoare si de proceduri in ultimul trend al tehnologiei.”

Mirela Mateescu

Integrarea esteticii sustenabile in filozofia ALTO a fost un punct important pentru care am ales studioul. M-a cucerit sa descopar ca pot beneficia de terapii non-invazive si fara timp de recuperare, astfel ca ma pot intoarce la programul de zi cu zi imediat cum termin procedurile.

Andra Andrei

Conduita in cadrul ALTO Studio

Din respect si prietenie, vom respecta intotdeauna programul stabilit. Programarile confirmate cu o zi in avans sunt ferme si iti asigura accesul la serviciile stabilite in intervalul orar rezervat. Te rugam sa te straduiesti sa ajungi la timp, chiar mai devreme: vom savura intotdeauna o sueta in lounge-ul studioului nostru! Regula respectarii programarii este esentiala pentru a asigura un climat placut si confortabil.

Fiecare procedura are contraindicatii care iti sunt aduse la cunostinta in cadrul planificarii programului personalizat de Remodelare 3D sau a prezentarii pachetelor si terapiilor efectuate de specialistii nostri. Te rugam insistent sa te comporti responsabil si sa ne comunici daca anumite patologii sau afectiuni temporare te descalifica de la efectuarea respectivelor terapii. 

Exista un set complet de Termeni si Conditii care guverneaza activitatea in cadrul ALTO STUDIO, te rugam sa iti aloci putin timp pentru a-l analiza.

logo ALTO Studio
PROGRAM:
Luni- Vineri 9:00 – 20:00
Sambata 9:00 – 16:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio