silueta feminina tridimensionala computerizata

VECTRA H2 : Imagistica faciala 3D

Sistemul de imagistica 3D, disponibil la ALTO Aesthetics Studio, Vectra H2, reprezinta o tehnologie de captare imagini de inalta definitie.

Ne permite vizualizarea diferitelor imperfectiuni de pe fata, piele si corp si simularea precisa a efectelor tratamentelor. Identificam astfel care sunt cele mai bune solutii de estetica si dezvoltam planuri de tratament personalizate.

Diagnoza Estetica cu Vectra H2 – Serviciu de Evaluare Obiectiva, Completa si Neinvaziva a Pielii

Sistemul de imagistica Vectra H2 completat de solutia software Sculptor Face & Body duce diagnosticarea dermului la un alt nivel, permitand preluarea unor imagini de inalta rezolutie compilate intr-un model 3D interactiv, care permite vizualizarea din orice unghi a fetei si corpului, cu informatii zonale detaliate privind amploarea ridurilor, textura pielii, petele pigmentare, dimensiunea porilor, probleme de capilaritate, gradul de deshidratare si foto-imbatranire.

Pentru pacient inseamna o schimbare imediata de perspectiva, tranzitia de la evaluarea subiectiva in oglinda catre analiza obiectiva riguroasa a “subiectului” de pe ecran.

imagine platforma scanare corporala 3D Styku

Vectra H2 – Care sunt avantajele tehnologiei avansate?

 • Intelegerea starii actuale a pielii

Este important sa intelegi starea actuala a pielii si a corpului tau, astfel incat sa gasiti tratamentele adecvate pentru a obtine rezultatele dorite. Cu ajutorul Vectra H2, a caracteristicilor sale si a specialistilor ALTO, vei putea vedea topografia pielii si contururile corpului tau.

 

 • Evaluarea celor mai bune optiuni de tratament

Sistemul de imagistica iti arata diferenta dintre starea actuala a fetei si corpului tau si o multitudine de simulari de rezultate pentru diverse tratamente estetice. Pentru ca va putem arata o imagine cat mai precisa a rezultatelor diverselor tratamente vei putea decide cu usurinta daca acestea sunt potrivite sau nu pentru tine.

 

 • Vizualizarea rezultatelor reale

Vectra H2 ne ajuta sa vizualizam si sa analizam modificarile de pe zona tratata. Acest lucru se face cu ajutorul urmaririi automate, fara marker, care evalueaza tesuturile moi pentru a vedea volumul adaugat sau pielea ridicata.

 

Terapii personalizate eficiente in urma diagnozei estetice 3D, la ALTO Aesthetic Studio

 

 

 • Analiza 3D a pielii identifica, analizeaza si afiseaza rezultate pentru pete, riduri, textura, pori, pete maro si zone rosii. Graficele descriu scorul calculat pentru fiecare caracteristica.
 

 

 • Modul gri dezvaluie contururile fara distragerea atentiei de culoare, prezentand oportunitati pentru proceduri corective.
 

 

 • Tehnologia RBX® separa semnaturile unice de culoare ale componentelor pielii rosii si maro pentru o vizualizare inegalabila a starilor pielii.
 

 

 • Masuratori automate, unele posibile exclusiv cu tehnologia avansata 3D.
 

 

 • Simularea rezultatelor 3D realiste cu o interfata intuitiva.
masurare de precizie prin scanare corporala 3D cu styku
 

 

 • Simularea eliminarii sau adaugarii de volum.
masurare de precizie prin scanare corporala 3D cu styku
 

 • Diferenta de volum  – vizualizarea gradului de modificare a conturului cu o harta distantei de culoare si masurarea diferentei de volum cu un singur clic.
masurare de precizie prin scanare corporala 3D cu styku
 

 • Masuratorile automate ale circumferintei si ale volumului pentru conturarea corpului, posibile numai cu tehnologia 3D si imagistica la 360°, & simulari pentru eliminarea sau adaugarea de volum.
masurare de precizie prin scanare corporala 3D cu styku
comparatie scanare corporala 3D styku

Care sunt avantajele Scanarii 3D cu Vectra H2?

 • Captare imagini intr-un mod non-invaziv;

 

 • Reprezentare 3D interactiva, care permite vizualizarea din orice unghi a fetei si corpului, cu informatii zonale detaliate privind amploarea ridurilor, textura pielii, petele pigmentare, dimensiunea porilor, probleme de capilaritate, gradul de deshidratare si foto-imbatranire.

 

 • Obtii detalii despre starea actuala a pielii tale si a corpului tau, astfel incat sa gasesti tratamentele adecvate pentru a obtine rezultatele dorite.

 

 • Evaluarea celor mai bune optiuni de tratament.

 

 • Urmarire evolutie si setare trenduri.

Diagnoza Estetica Vectra H2 – Intrebari Frecvente

Alegem tehnologia de precizie ca sursa de informatii pentru evaluare estetica pentru ca este Obiectiva. Incontestabila. Repetabila. Frumusetea naturala inseamna armonie bazata pe modele matematice.

Mai jos poti gasi cele mai frecvente intrebari legate Diagnoza estetica cu Vectra H2:

N

Diagnoza Estetica cu Vectra H2 este dureroasa?

 

Vectra H2 este un sistem de imagistica 3D si reprezinta o tehnologie de captare imagini de inalta definitie.  Procedura nu doare deloc si presupune doar efectuarea de fotografii.

 

N

In ce consta procesul de scanare?

Totul este foarte simplu. Te urci pe platforma dedicata, iar specialistul ALTO iti va face o serie de fotografii cu tehnologia Vectra H2. Aparatul livreaza modelul interactiv 3D impreuna cu rezultatele si ne permite vizualizarea diferitelor imperfectiuni de pe fata, piele si corp si simularea precisa a efectelor tratamentelor. Identificam astfel care sunt cele mai bune solutii de estetica si dezvoltam planuri de tratament personalizate.
N

Ce informatii poti obtine in urma diagnozei estetice cu Vectra H2?

Informatii zonale detaliate privind amploarea ridurilor, textura pielii, petele pigmentare, dimensiunea porilor, probleme de capilaritate, gradul de deshidratare si foto-imbatranire.
N

De ce sunt masuratorile luate de Vectra H2 diferite de cele luate fizic?

Am intalnit aceasta intrebare destul de des, iar raspunsul nostru este simplu: pentru ca masuratorile Vectra H2 sunt corecte, ofera parametri corecti de fiecare data, putand tine cont de cele mai mici schimbari.
N

De ce sa aleg Diagnoza Estetica 3D inainte de inceperea terapiilor?

Cel mai spectaculos aspect al serviciului de DIAGNOZA ESTETICA la ALTO Bucuresti este cel al simularilor de rezultate. Vrei sa vezi cum radiofrecventa atenueaza ridurile sau aspectul celulitei? Vrei sa intelegi de ce acidul hialuronic este esential in aspectul tanar al chipului tau si mai exact: unde, cat si cum? Cum mezoterapia sau radiofrecventa fractionata imbunatatesc calitatea pielii si atenueaza ridurile sau petele pigmentare? Rezultatele potentiale ale unui lifting neinvaziv sau injectarilor si volumizarilor minim invazive pe chipul tau? Specialistii ALTO iti prezinta optiunile si iti fac recomandarile corecte din punct de vedere estetic, dermatologic, nutritie si fitness. Stabilesc impreuna cu tine un plan terapeutic complet, etapizat, pe toate directiile si, atunci cand consideri ca este momentul tau, te asteapta sa-l puneti in practica.
N

Exista contraindicatii?

Nu exista nicio contraindicatie, nici macar in cazul femeilor insarcinate. Tehnologia este 100% neinvaziva.

Preturi VECTRA H2 : Imagistica faciala 3D

VECTRA H2

VECTRA H2

Pret/ sesiune
Fotografii, interpolare imagine 3D, analiza 200 Lei
Serviciu integrat cu plan terapii ALTO 4 YOU Gratis *

* Pentru achiziția unui pachet în valoare de minim 1500 Lei si in cadrul programului ALTO 4 YOU

Corpul tau fabulos este la un click distanta! Programeaza-te!

„In urma scanarii corporala 3D, am reusit in sfarsit sa combin o serie de terapii si excercitii care m-au ajutat sa slabesc si sa scap si de durerea de spate.””

Marilena A.

„Nici nu imi imaginam cate lucruri nu stiu despre corpul meu. Acum, cu ajutorul ALTO Studio, am descoperit noi modalitati prin care imi pot imbunatati silueta fara sa apelez la terapii complicate.”

Angela G.

„Mi s-a parut in sfarsit simplu sa urmaresc evolutia rezultatelor dietei pe care o tineam, si am reusit sa vizualizez si rezultatele terapiilor estetice realizate in zonele cu probleme pe care le aveam.”

Claudia D.

PROGRAM:
Luni- Vineri 9:00 – 21:00

Sambata 9:00 – 21:00

Str. Gheorghe Bratianu nr 8, etaj 2

011413 Sector 1, BUCURESTI

ALTO Studio