Velashape 3 original inseamna rezultat. Este un echipament proiectat pentru eficienta si confortul tratamentelor non-chirurgicale de slabire, de diminuare a celulitei si tratare a laxitatii cutanate. Vine cu protocoale detaliate bazate pe studii clinice extinse pentru fiecare problematica pe care o trateaza, si are certificari CE pentru remodelare corporala si FDA pentru reducerea circumferintei in zona abdomenului si coapselor.

Echipament original: rezultate garantate si siguranta absoluta

Cu o asemenea carte de vizita, nu poate fi un echipament ieftin! Mai mult, pentru mentinerea parametrilor optimi ai tehnologiilor patentate pe care le inglobeaza, trebuiesc folosite consumabilele si accesoriile originale. Care, nicio surpriza, nu sunt nici ele ieftine. altfel spus, nu vei gasi Velashape 3 original in orice locatie, insa terapiile eficiente, realizate cu accesorii originale pe un echipament original reprezinta echivalentul rezultatelor garantate si sigurantei absolute.

velashape III aparat

Cum identifici echipamentele originale si terapiile efectuate corect

Verifica vizual echipamentul cu care se efectuaza terapia, analizeaza profesionalismul terapeutului care trebuie sa iti verifice istoricul medical, sa te masoare si sa marcheze zonele de tratament asupra carora s-a convenit si, obligatoriu, evalueaza eficienta terapiei prin timpul de incalzire scurt, de maxim doua minute pana la temperatura terapeutica de 43 grade Celsius. 

Echipamentul Velashape 3 si tratamente cu accesoriile Originale, la ALTO Aesthetic 

Velashape 3 original este o terapie-cheie a programelor personalizate ALTO4YOU, care se bazeaza pe sinergia dintre procedurile corporale non-invazive si actiuni specifice de imbunatatire a stilului de viata, in zona de nutritie si de excercitii fizice.Prin utilizarea in tandem a radiofrecventei, luminii infrarosii, tehnologiei vacuum si – in cazul tratamentelor anticelulitice – a masajului, Velashape 3 stimuleaza activitatea fibroblastelor, remodeland astfel matricea extracelulara si reducand circumferinta zonei tratate. Fibroblastele sunt celulele speciale, ce joaca un rol-cheie in productia de colagen si elastina.

Velashape 3 este dezvoltat pentru eficienta maxima pe doua directii:

  • aparat-etalon in tratarea celulitei si diminuarea laxitatii cutanata gratie aplicatorului dedicat V-smooth, care adauga mixului de baza a celor trei tehnologii si manipularea mecanica a tesutului, prin intermediul a doua role-melci care se rotesc si preseaza septurile conjunctive vinovate de aspectul de coaja de portocala al pielii cu celulita;

  • slabire circumferentiala si slabire localizata prin aplicator cu capete de dimensiuni diferite, de la cel foarte mic pentru conturul fetei, pana la cel mare pentru abdomen, si care eficientizeaza tratamentul oricarei zone cu probleme.

Rezultate garantate

Cu ajutorul tehnologiilor sale avansate, Velashape 3 original garanteaza rezultate excelente, in special in contextul programelor personalizate ALTO4YOU.

Dupa o serie completa de tratament, vei observa reducerea laxitatii pielii, precum si refacerea texturii si revitalizarea acesteia. Mai mult, pe langa diminuarea clara a celulitei, exista si un important efect de tonifiere musculara in zona de tratament, datorita efectului masajului.La ALTO Aesthetic, specialistii in estetica s-au asigurat ca rezultatele sunt obiectiv cuantificabile prin scanarea corporala 3D care furnizeaza masuratori detaliate pe fiecare zona, inainte si la intervale relevante dupa terapia Velashape 3.

Programeaza-te pentru o sesiune de evaluare si diagnoza si experimenteaza tratamentul 100% original, fie ca este vorba de slabire in circumferinta, slabire localizata in cazul zonelor problematice, tratarea celulitei sau tonifierea pielii care a devenit laxa in urma pierderii in greutate sau a proceselor naturale asociate inaintarii in varsta.